Konu: [19.06.2021 - Ukeme Patton] Powergaming, NON-RP  (Okunma sayısı 358 defa)

#0 - 20.06.2021 21:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ukeme Patton @Ogru Eldar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.06.2021 20:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spoiler: GösterGizle

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayet ettiğim oyuncu, cüce bir karakteri canlandırıyor. Oyunda kullandığı skinde bu yana. Karşı oluşumla bir çatışma rolüne dahil oluyoruz, o sırada bagajdan pompalı tüfek çıkartıp ateş etmeye başlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarzda rol yapan oyuncular yaşanan böyle olaylarda birçok ceza yaptırımı aldı, dahası yasaklanmaya kadar gidenleri gördük. Akla mantığa sığmayan bir rol ve sunucuda görülmesi hoş olmayacak tarzda. Cüce bir karakterin böylesine bir silah kullanması mantıksız geliyor.

#1 - 20.06.2021 22:15
Sadece savunmaya geçeceğim.

Levi Dixon karakterinin AK kullanması ne kadar mantıklıysa benimde Shotgun kullanmam  o kadar mantıklı. Bays.

#2 - 20.06.2021 22:19
Birde onunla hemen hemen aynı boydayız ve o küçük çoçuk rolü yapıyor.

1:55den sonrasında zaten gözüküyor. Acımıyor maşallah
« Son Düzenleme: 20.06.2021 22:43 Ogru Eldar »

#3 - 20.06.2021 23:20

@warg 'ın yarattığı karakter 15-16 yaşlarında bir çocuk, siz ise cüce bir karakter canlandırıyorsunuz. Uzaktan yakından alakası bile olamaz. Kendisi bu konu hakkında defalarca açıklama yapsada bir şeyler söyleyebileceğini düşünüyorum. Konu burada Levi Dixon'un "15-16 yaşlarındaki çocuk" karakteri değil, sizin yönettiğiniz, cüce bir karakter. Gerçek hayattaki cücelerin fiziksel olarak burada ne gibi dezavantajlara sahip olduğunu listememe gerek yoktur sanıyorum. Daha fazla ileti gönderip uzatmayacağım. Yönetici cevabı bekleyebiliriz.

#4 - 20.06.2021 23:28

@warg 'ın yarattığı karakter 15-16 yaşlarında bir çocuk, siz ise cüce bir karakter canlandırıyorsunuz. Uzaktan yakından alakası bile olamaz. Kendisi bu konu hakkında defalarca açıklama yapsada bir şeyler söyleyebileceğini düşünüyorum. Konu burada Levi Dixon'un "15-16 yaşlarındaki çocuk" karakteri değil, sizin yönettiğiniz, cüce bir karakter. Gerçek hayattaki cücelerin fiziksel olarak burada ne gibi dezavantajlara sahip olduğunu listememe gerek yoktur sanıyorum. Daha fazla ileti gönderip uzatmayacağım. Yönetici cevabı bekleyebiliriz.

Cüce deyince aklına ne geliyor bilmem ama benim yönettiğim karakterin sadece boyu çıkmıyor. Allaha şukur eli ayağı tutuyor

#5 - 20.06.2021 23:28

#6 - 20.06.2021 23:35

buda yeter bencede siz videoki ak felan dersiniz diye ben foto birakayim shotgunun kucuk modelleride oluyor.

@arkan eyv dayi

#7 - 20.06.2021 23:35

#8 - 20.06.2021 23:41
Bir cücenin pompalı tüfekle girdiği çatışmanın videosunu atın, suya nişan almadan tek tek ateş ettiği değil.

#9 - 20.06.2021 23:45
Bir cücenin pompalı tüfekle girdiği çatışmanın videosunu atın, suya nişan almadan tek tek ateş ettiği değil.
işte orda bi tane cuce duşun karşisinda silah çekmiş seri katil var en mantikli haraketi yapib kendini koruyor