Konu: Car Jack  (Okunma sayısı 159 defa)

#0 - 20.06.2021 14:20
div style="padding:10px; border:1px solid #e2e2e2"]

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @brkdrn22  Leo_Raghnall

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.06.2021 14.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş dümdüz Car Jack attı Skate Park'ta olay bu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): İlk attığım bariz CJ kanıtı, ikinci attığım ekran görüntüsü sürmeye devam ettiğinin kanıtı(sağ rampadaki motor benim) üçüncü attığım ekran görüntüsü ise motorumun haritadaki konumu, kişinin cezalandırılmasını istiyorum, iyi günler.

[/div]
« Son Düzenleme: 20.06.2021 14:22 Jessejames »

#1 - 20.06.2021 14:31

bu resimde benim motoru sürmediğim gözükmekte motrodan atma sebebim ise aracıma binmeye çalıştım ve motoru çekmediği için binemedim motora bindim bende motoru çekip aracıma bindim ve aracımla devam ettim o rampadaki de attığım ss teki oyuncudur.

#2 - 20.06.2021 14:47
Aynen dostum, motorum nedense bir anda ocean bar karşısına ışınlanmış, allahın işine bak sen. Rolsüz bir şekilde motordan attığını kendinde söylüyorsun dikkatli baklılınca ssdeki adamla skinin aynı lol.

#3 - 20.06.2021 23:44
Skinim aynı değil ve benim sürmediğim açık bir şekilde ortada ben kendi aracımla geziyordum bildiğin konu hakkında yalan konuşma bence

#4 - 21.06.2021 14:06
Hm-hm, öyledir, bana çekilir misin demek yerine, motordan atıp, sürüyorsun, yani car jack yapıyorsun, bunu kendinde itiraf ettin zaten. Neyse, yönetici kararını bekleyelim.

#5 - 23.06.2021 13:12
Merhaba, incelendi. Ekran görüntülerinde göründüğü gibi sizi araçtan atmış fakat sonrası için araçtan inip size teslim etmiş, hatalı olduğunu belirtmiş. Savunma geçerli, bunun dışında ek bir kanıtınız varsa tekrardan şikayet oluşturabilirsiniz. Gönderdiğiniz ekran görüntüleri incelendiğinde durum bu şekilde görünüyor. Şikayet kapatılmıştır.