Konu: Aqil Qafarov - Gbi Sığınma  (Okunma sayısı 196 defa)

#0 - 20.06.2021 12:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @dvijeniya Aqil Qafarov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Emirhan28

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20/06/2021 11:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Brawl rolü içerisinde GBİ sığınma

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs ile aktif rolde iken bir anda onaylı hood içinde bana tokat attı, sonra brawl'a girdik. Arkadaş anlamadığı için Brawl rolünde GBİ sığındı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ek açıklamam şu gerekn cezayı almasını istiyorum, şimdiden teşekkürler.  :) :)

#1 - 20.06.2021 12:09
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 20.06.2021 12:48
selam. müsait olduğumda, savunma yapacağım

#3 - 20.06.2021 13:28
çete oluşumundan bulunan 2 kişi bana saldırıyor. karşı koymam da çok zor, tabii ki en yakın güvenli bölgeye sığınırım. niye de yapmayayım ki?  legal  bir karakter yönetiyorum ve bu en doğal hakkım. savunmam bu kadar

Ayrıca kişinin attığı fotoğrafda güvenli bölgede yumruk attığı gözüküyor. bu kural ihlaline de bakılmasını rica ediyorum

#4 - 20.06.2021 17:02
Pekiya onaylı hoodda bana tokat atman 1 seviyesin ve millete racon kesiyorsun serverde, böyle low rpler sunucudan banlanmalı gerek cezanın verilmesini istiyorum :minigun: :minigun: :minigun:

#5 - 20.06.2021 18:21
Pekiya onaylı hoodda bana tokat atman 1 seviyesin ve millete racon kesiyorsun serverde, böyle low rpler sunucudan banlanmalı gerek cezanın verilmesini istiyorum :minigun: :minigun: :minigun:

lowrp kimin olduğunu görüyoruz. racon kestiğimin yok, boş boş konuşma. yukarıdaki "güvenli bölgede yumruk atma" ihlaline de cevap vermedin, arkadaş kabul ediyor galiba. son olarak onaylı hoodda tokat attığımı söylüyorsun, iftiranı doğrulayacak kanıt göster.

#6 - 20.06.2021 18:37
Vurduğumu savunuyorum ama arkadaşlarımda oradaydı ve legal bir karakter yönettiğinin kanıtıda lazım, legal bir karakter yönetiyorsan bana tokat atıp vurmazdın. Ve bunu ONAYLI HOOD BÖLGESİNDE YAPIYORSUN!!!!! Gerekenlerin yapılmasını istiyorum.  :) :)

#7 - 21.06.2021 15:42

lowrp kimin olduğunu görüyoruz. racon kestiğimin yok, boş boş konuşma. yukarıdaki "güvenli bölgede yumruk atma" ihlaline de cevap vermedin, arkadaş kabul ediyor galiba. son olarak onaylı hoodda tokat attığımı söylüyorsun, iftiranı doğrulayacak kanıt göster.
Değerli dostum, servera yeni başlamışsın sanırım, sana aldıkları tutum yanlış haklısın. Yaptığın ihlal ise, adamların hood'un da isen fear-rp yapman lazım, neden fear rp yapman lazım? Çünkü adamların takıldığı ve yönettiği bir yer, tabir-i caizse adamların borusu öter orada, ancak bu ihlalin kanıtı yok, yani adamlar şikayete bu ihlalinin kanıtını atmamış, ikincisi ise; sen sivilsin, yani legalsin bir nevi. Adamlar sana saldırırsa polise sığınabilirsin, evet bu en doğal hakkın, sana katılıyorum benim düşüncem bu şekilde. Hatalı olabilirim, yetkili birisi bakınca en doğru kararı o verir.

@Jessejames  şikayetle alakası olmayan kişilerin yanıt göndermesi yasak.  :D

#8 - 21.06.2021 16:10

üslubuna dikkat etmeni öneririm dostum.

#9 - 23.06.2021 13:39

Bu üslubunuz sebebiyle forum uyarısı alacaksınız, ayriyetten hatırlatalım. Platform içinde, oyunda ve forumda kimseye bu tarz iletiler göndererek kışkırtamazsınız. Bu sebeple yasaklanabileceğinizin bilincinde olun lütfen. @Elwis13  Şikayet kapatılmıştır.