Konu: Durduk yere agresif rol yapmak ve ortak nezaket kuralı ihlali.  (Okunma sayısı 224 defa)

#0 - 19.06.2021 21:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Tyreese_Crawford@spearly

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:19/06/2021 21:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Merhaba, kişinin hood'undan geçerken aracına lag pit sebebiyle çarptım ardından bir olaydan dolayı tekrar hood'a girdik ve kişi beni çevirip agresif rol yapmaya başladı bende hemen o ara gidip kişiye tamir parasını 100$ verdim ve gözümün bozuk olduğunu söyledim, ardından role devam edince rahatsız oldum ve kişiye pm yolundan ulaşıp söyledim sonra olanlar ortada. Ben bu zenci rollerinin sürekli agresif yapılmasından gerçekten bıktım gerekli cezayı almasını istiyorum bir araca çarptım diye bu kadar agresif rol yapılmasın, benim gibi nice insan bu sebelerden dolayı oyundan soğuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 19.06.2021 21:23
İnsanların sırf zenci ve hood onayı olduğu için agresif rol yapmayı bırakması gerektiğini düşünüyorum gerçekten oyun keyfi falan bırakmıyor insanda, sırf bu konuya özel bir durum değil genel olarak yaşanan şeyler bunlar bakın buda en basit örneği, parasını verdiğim halde gelip bana agresif rol yapması benim çok canımı sıkıyor. Bizimde karakter gelişimimiz oluyor sırf böyle olaylardan dolayı ilerde benim ic karakterim "korkak" biri olarak hatırlanmasını istemiyorum.

#2 - 19.06.2021 22:08
Merhaba,

Çarptıktan sonra herhangi bir kaza rolüne girmeden basıp gittiniz (Non-RP Driving'ten şikayetçiyim, kişi kendisi itiraf etti.), geri geldiğinizde hiçbir şey olmamış gibi 100 dolar atıp role girmeden direkt geri aracına koştunuz. Rol yaparken bir anda pm'den rolü böldünüz ve rolüme karışmaya başladınız, pm geçmişi benim de elimde var. Talep edilirse paylaşabilirim.

İyi günler.

#3 - 20.06.2021 00:48
Merhaba,

Çarptıktan sonra herhangi bir kaza rolüne girmeden basıp gittiniz (Non-RP Driving'ten şikayetçiyim, kişi kendisi itiraf etti.), geri geldiğinizde hiçbir şey olmamış gibi 100 dolar atıp role girmeden direkt geri aracına koştunuz. Rol yaparken bir anda pm'den rolü böldünüz ve rolüme karışmaya başladınız, pm geçmişi benim de elimde var. Talep edilirse paylaşabilirim.

İyi günler.
Selam güzel kardeşim Türkçeyi biraz daha dikkatli kullansak iyi olur (-ınız/-iniz) ikinci çokluk eki burada denilen hatalardan 1 tanesini bile o rolde yapmadım.  O:-)

#4 - 20.06.2021 20:27
Merhaba,

(-ınız,-iniz) ekleri bu cümlede çokluk anlamıyla kullanılmadı, saygı eki olarak kullanıldı.

İyi günler.

#5 - 23.06.2021 20:39
Merhaba,

İyi günler.
Selam güzel kardeşim Türkçeyi biraz daha dikkatli kullansak iyi olur (-ınız/-iniz) ikinci çokluk eki burada denilen hatalardan 1 tanesini bile o rolde yapmadım.  O:-)
:D ::)

#6 - 24.06.2021 01:22
Şikayette problem bulunmuyor.