Öncelikle merhabalar.
Sırasıyla olaylara anlatayım, Street Racer birliği adına bir video yaptım ve videonun içerisinde 360 car flip yaptığım bir sahne bulunmakta, kişiler videonun altına "Drift.cs kapat, köylü drift.cs" gibi aşağlayacı yorumlar yaptı, bende videoda kendimi savundum, burada drift.cs bulunmadığını onlara belirttim, sonrasında H0ze nick'li arkadaşımız bana özelden eski yayınlarımın kliplerini attı, drift.cs bastığım ki basmıştım evet. Yani red etme durumu yok.
bunu da yaparken inkar etmemektedir
Discord hesabımda ve Youtube hesabımda itiraf etmişim ki kanıt olarak atılmışta.
Gelelim savunmama, öncelikle editlediği videoda ki klipler/videoların tarihlerine bakarsak hepsi 1 haftayı geçmiş yani zaman aşımına uğramıştır, zaten eski kliplerde de drift.cs bastığımı kabul ettim fakat Nyarko isimli yöneticimiz beni Cleo üzerinden oyundan atmasıyla bir daha kullanmadım çünkü R20 olan yöneticim bana bu yönde tavsiye yaptı, onay sürecinde olduğunu belirtti ve kullanmamalısın dedi.
Yani Nyarko'nun beni oyundan atıp Cleo2yu sil demesi üzerine bir daha drift.cs kullanılmamıştır, varsa kanıtları atılabilir.
O kadar uyarıya rağmen devam ediyor ve aktif bir kovalamacada drift.cs basarak üstünlük sağlıyor.
Geçmiş de drift.cs kullandığım zamanlar için söylüyorum, evet kovalamacalarda kullandım fakat hiç bir PD üyesinin avantajım adına kullandığımı söyleyeceğini sanmam çünkü tüm drift.cs bastığım kovalamacalarda "WİN" bıraktım PD'ye, yani avantaj sağlamak değildi eğlenmekti derdim ki bu bir bahane değil biliyorum, aktif olarak artık kullanmıyorum dediğim gibi.
Benim videomda ki yere gelirsek, 360 car flip kısmı aslında tüm tartışma buradan başladı ve zaman aşımına uğramamış tek video burası. Burada kesinlikle 360 atarken drift.cs veyahut harklı bir hand değiştirecek/kaymasına etki edecek bir şey kullanmadım.
Kanıtım:
Yani evet drift.cs kullandım fakat Nyarko'nun uyarısından sonra bir daha kullanmadım, kişinin yaptığı videoda ki kronolojik sıralamaya bakarsak tarihimize en yakın tarihli klibi 22 mayıstır, yani kişi olduğu gibi şikayet etmemiş bir kin sonucu yapmıştır.
Bahsettiğim şikayet gereksinimi kuralı:
Kural ihlalinin yaşandığı günden bir hafta sonrasına kadar zaman aşımı süresi vardır. Bu bir haftalık sürecin dışarısına çıkıldığı durumlarda zaman aşımı sebebiyle şikayet değerlendirilmez.
Eğer attığınız şu videoda drift.cs kullanmış olsaydın evet haklıydınız derdim ama son 1 haftadır gördüğünüz gibi drift.cs kullanmıyorum çünkü gerekli uyarıları aldım.
Ek: İsteyen admin'e gözlerinin önünde sıfırdan SA:MP ve Gta sa kurup o 360 car flip'i atabilirim, yani hile veya hand değilim.