Konu: @baranates Nessie_Kangley [Silah dolandırıcılığı]  (Okunma sayısı 237 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.06.2021 23:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kişi oyundan banlandı, Thorin adlı yetkili Troll den banladı. @baranatess

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Jacob_Wilson Kevin Warren, @ZoWa[c]K Gustavo Bravetti

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.06.2021 23.10-23.30 civarlarında

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:21-) SOYGUN, DOLANDIRICILIK VE GASP
Dolandırıcılık:Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi köşemize geliyor silah satmak istiyor silahın markası "DEAGLE" her neyse kurallarda da yazdığı gibi 100.000$'dan fazla silah satımı yasak ama şehirde bu kurala kimse uymuyor neredeyse bende çok ucuza bulduğumu düşünüp sevinerek almak istedim, kişi ile 300.000$'dan anlaştık sonra kişi silahını almaya gitti pm den soruyorum nereye gittin diye o da cevabını veriyor zaten, satış işleminde 300.000$'ı veriyorum ve
kişi bir anda ortadan kayboluyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Öncelik cidden böyle adamlar için üzülüyorum. Olayda geçen paramı geri almak istiyorum, iyi günler iyi eğlenceler.

#1 - 18.06.2021 23:35
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 19.06.2021 00:40
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 19.06.2021 00:47
Aynısını bana ve aynı oluşumda bulunduğum arkadaşıma da yaptı, karakteri şuan yasaklı. Bir kaç saat önce ban yedi, ticket açmanızı öneririm.

#4 - 19.06.2021 02:05
Aynısını bana ve aynı oluşumda bulunduğum arkadaşıma da yaptı, karakteri şuan yasaklı. Bir kaç saat önce ban yedi, ticket açmanızı öneririm.
Adminler işi bilen kişiler bizi ekstra olarak ticketa yollamazlardir diye düşünüyorum tavsiye için teşekkür ederim admin kararını bekleyelim.  :sampanya:

#5 - 21.06.2021 20:12
Ticket açıp genel yetkili kararı bekleyin. @KuvetciHalil00