Konu: Calum Raghnall Trolling  (Okunma sayısı 466 defa)

#0 - 18.06.2021 19:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Calum_Raghnall @TheForza

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Audrisa_Allys @iamfinxyy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aşağıda ekran görüntülerinde gözüktüğü gibi arkadaşla aracı için role girmeye çalışıyorum fakat arkadaş polisleri görünce değişik sesler çıkarıyor yapma diye bağırıyor silah felan diyor. Trolling yaptığını düşünüyorum çünkü yaptığı normal ve düzgün bir rol değil, gerekli yaptırımların uygulanmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaştan ricam savunmasını tek ileti halinde yaparsa iyi olur burayı doldurmayalım.

#1 - 18.06.2021 19:52
Maxwell diye bir karakter ile GYM'de dövüş rolü yaptık kafama darbeler yedim beni dövdükten sonra kafamı yere vurdum bayılma rolü vs yaptım. Bilincim kafa vurma etkisiyle değişti IC olarak öyle rol yapmak istedim görüşümde polis bile yoktu. Moddan dolayı üzerinizde silah var sandım ama değilmiş. Sadece size baktığım için ekranımda polis falanda yoktu ama varmış yapacak birşey yok zaten üzerinizde de büyük ihtimal birşey çıkmadı, pek can sıkmaya gerek yok bence. IC olarak bunu sorgulayabilirsiniz trolleseydim böyle trollemezdim. İyi roller.  :vice:

#2 - 18.06.2021 20:01
O olaylara dair ekran görüntüsü atarsan sevinirim yoksa yetkili kararı bekleyebiliriz.

#3 - 18.06.2021 20:05
Herşeyi ss almak zorunda değilim fakat şahısı etiketliyeyim belki hatırlar. @Kreixz

#4 - 18.06.2021 20:26
Merhaba iyi akşamlar, elimde o olaya dahil her hangi bir kanıt bulunmuyor. Canımız sıkılmıştı GYM'de dövüşmüştük, Calum Raghnall galiba yanlış gördü o sırada üzerimde her hangi bir silah yoktu, bence büyük bir yanlış anlaşılma var. Küçük bir olay şikayet açmaya gerek yok, söyleyeceklerim bu kadar. İyi roller, iyi akşamlar.   :vice:

#5 - 18.06.2021 20:29
Merhaba iyi akşamlar, elimde o olaya dahil her hangi bir kanıt bulunmuyor. Canımız sıkılmıştı GYM'de dövüşmüştük, Calum Raghnall galiba yanlış gördü o sırada üzerimde her hangi bir silah yoktu, bence büyük bir yanlış anlaşılma var. Küçük bir olay şikayet açmaya gerek yok, söyleyeceklerim bu kadar. İyi roller, iyi akşamlar.   :vice:
Bana silahtan bahsediyor polisin olduğu rolde senden değil, ya üzerimde silah olsa ne olacaktı? /do Belinde kabarıklık bulunur gibisinden bir emote vermeden böyle bir rol de bulunuyor. Şikayet aktif

#6 - 18.06.2021 20:41
Arkadaş kafasına aldığı darbeyle bu tarz bir rolde bulunmak istemiş, haklısın ama büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum yine'de karar senin benden bu kadar, iyi forumlar. 🤗

#7 - 20.06.2021 21:51
Arkadaş kafasına aldığı darbeyle bu tarz bir rolde bulunmak istemiş, haklısın ama büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum yine'de karar senin benden bu kadar, iyi forumlar. 🤗
Üzerimde silah olabilirdi ve yakalanabilirdim o zaman ne olacaktı? Tamamen saçma bir rol. Kafasına aldiği darbelerle araç sürebiliyor ama düzgün konuşamıyor güzel savunma  :vice:

#8 - 21.06.2021 02:04
Üzerimde silah olabilirdi ve yakalanabilirdim o zaman ne olacaktı? Tamamen saçma bir rol. Kafasına aldiği darbelerle araç sürebiliyor ama düzgün konuşamıyor güzel savunma  :vice:
Araba sürmedim ki sürdüğümün kanıtını atarsın diye umuyorum :D

#9 - 21.06.2021 20:17
sslerde aracın gözüküyor ve ben sana araç ile ilgili soru soruyorum yönetimi kandırmaya çalışma ayrı olarak oyuncunun ıc sicili var polise sığınıyor adminlerin bunu da göz önünde bulundurmasını istiyorum.