Konu: Rolden kaçmak için (/q) / Bağlantı koparmak. @GodziAR  (Okunma sayısı 177 defa)

#0 - 18.06.2021 15:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yulene_Skade @GodziAR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.06.2021 14:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Polis karakterim Roseanna Lavinia ile saha devriyesine çıktım. Ardından tehlikeli sürüş yaptığı için bir Jester'i çevirmek istedim. İhtarlarıma kulak asmayarak kaçmaya başladı, IC prosedürlere dayalı olarak ihtarlarımı verip kovalamaca başlattım. O sırada araç sürücüsü Yulene_Skade benden Jester ile kaçmaya başladı ve Red County taraflarında aracı takla attı, daha sonra ihtar vererek Yulene_Skade ve yanında ki diğer karakteri araçlarından indirdim, Yulene_Skade karakterini tutukladım. Daha sonrasında Polis Departmanına gittim, /aracaat kullanarak araçtan indirdim, asansöre kadar Yulene_Skade karakterini sürükledim. Daha sonrasında emote vererek asansörün içine Yulene_Skade karakterini attım ve kodesler katının bulunduğu düğmeye bastım. Ben çıkmıştım ancak o arkamdan gelmedi, bilmiyordur diye PM atarak "/asansor > Kodesler" yazdım, tekrardan PM atmaya çalıştığımda oyunda olmadığını fark ettim. Yaklaşık beş dakika bekledim ve geri gelmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu konuyu açarken bile ara ara oyuna baktım ve halen gelmedi. 14.53'de oyundan çıktı, konuyu gönderirken saat 15.21'di.

« Son Düzenleme: 18.06.2021 15:21 Avocado »

#1 - 18.06.2021 15:34
Konuyu güncelliyorum;

@GodziAR , mentionları takip edip konuyu gördü ve oyuna gelip karakteri "Yulene Skade" sevk edildi. Şikayetim geçerliliğini koruyor.

#2 - 18.06.2021 15:35
Selamlar bugün istanbulda sağanak yağaş var ve kablonet'te sürekli bu olay oluyor  modemin ışıkları mavi yanmaya başladı kırk dk felan sonra düzedi zaten düzelince oyuna girdim şimdi ıc jaildeyim.
Hava durumunun kanıtı:https://cdn.discordapp.com/attachments/782593082612121611/855425231039496213/unknown.png

Jailde oldugumunda kanıtı:https://cdn.discordapp.com/attachments/782593082612121611/855425425483759616/unknown.png

#3 - 18.06.2021 15:41
Bu konuyu açtıktan belki de on saniye sonra konuyu görüp girdiniz. Daha sonrasında oyuna gelip hiç bir şey bilmiyormuş gibi PM atıp konuyu kapatmaya çalıştınız, üstelik şikayet olduğunu bilmiyormuş gibi davrandınız. Belki şikayet kabul edilmez ancak, konuyu inceleyecek olan yetkili @GodziAR hesabının Forum Online saatlerini & konu hareketlerini karşılaştırırsa neyin ne olduğu ortaya çıkacaktır.

#4 - 19.06.2021 19:06
Merhabalar,
@GodziAR şikayetten ceza almayacaksınız fakat aynı şeyin tekrarı yaşanırsa daha büyük cezalarla karşılaşabilirsiniz.

İyi forumlar.