Konu: Bug Abuse - Andy Forester  (Okunma sayısı 462 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.06.2021 14:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Edward_Harkins Paul_Patrick Andy_Forester Jacob_Winchester
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15 Haziran 17.24 - 17.27 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bug Abuse

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bug Abuse araç modundan dolayı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&ab_channel=hitmyfake

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 17.06.2021 12:25

#2 - 18.06.2021 00:16
 Hemen konuya girmek istiyorum. Burada herhangi bir bug söz konusu değildir. Biz orda 5 kişiyiz ve hiçbirimizde böyle bir görüntü yoktu. Bu ekran kaydında olanlar sadece arkadaşın ekranında gözüküyor. Ayrıca bizde böyle gözükmediğine dair bir kanıt var. Ve bu kanıtta hem bizim söz konusu olan şeyi yapmadığımız, hem de arkadaşın bize PIT atıp OOC olarak chati meşgul etmesi görünmekte. Video kaydını @Dexter paylaşacaktır.

#3 - 18.06.2021 00:47
Öncellikle Merhaba,
Kişi objektif bir şekilde şikayetini açmadığı için onu "çok" kınıyor ardından hızlıca olan biteni anlatmaya geçiyorum.
Şikayet açan kişinin kullanabileceği bir mod yada oyun hatasından dolayı oluşan bir sorundur. Kişinin bu durumda iletişime geçmek yerine bize çarpa çarpa aktif rolde gereksiz bir takibe girişti. En sonunda bizi ittirerek yan durmamızı sağladı. B kanalını ise gereksiz bir şekilde kullanım sağladı. Her yaptığı şeyi koymayıp sadece oyunda kendisinde gözüken hata ile bir şikayet açmayı tercih etti. Ben ise yetkililerin lütfen B kanalını gereksiz kullanmak ve Non-RP Araç sürüşten kişiyi cezalandırılmasını arz ediyorum.

Bu da kanıt videosu;

#4 - 18.06.2021 04:25
Birincisi çarpa çarpa aktif role girmedim, videomu dikkatli izlersen çok fazla laglı gidiyorsun, kendi ekranımda çarpmamak için elimden geleni bile yaptım, ki benim videodaki aracımın hasarını izlersen ekstra hiçbir hasar almamışım, yani sana çarpmamışım bile, ve videondan da görüldüğü üzere sana pit atmamışım, önüne kırmamışım, önüme geçip sen çarpmışsın bana, ama klasik samp bugundan dolayı sen daha fazla hasar almışsın, çünkü senin ekranında ben önde gözükmüşüm, kınaman aşırı gereksiz ve araç modu da kullansanız her ne de yaşansa, bu videoda görülen şey bug abuse'ye giriyor. Ben roleplay sunucusunda 1 tane truva atı ve içinde 4 asker görmek zorunda değilim. Göz zevkimi böyle mahvetmeye hakkınız yok. Ki kim görse böyle bi burritoyu ve 4 tane şahısı, şikayeti açardı. Daha bir de 15.saniyede Oliver önüme kırmış ben onu da fark etmedim xd Savunmam bu kadardır.

#5 - 18.06.2021 04:31
Hemen konuya girmek istiyorum. Burada herhangi bir bug söz konusu değildir. Biz orda 5 kişiyiz ve hiçbirimizde böyle bir görüntü yoktu. Bu ekran kaydında olanlar sadece arkadaşın ekranında gözüküyor. Ayrıca bizde böyle gözükmediğine dair bir kanıt var. Ve bu kanıtta hem bizim söz konusu olan şeyi yapmadığımız, hem de arkadaşın bize PIT atıp OOC olarak chati meşgul etmesi görünmekte. Video kaydını @Dexter paylaşacaktır.
Siz 5 kişide böyle gözükmüyor olabilir. Sunucu 700 kişi ve 500 550 civarı oyuncu görülüyor en yoğun zamanda, o 5i çık o total sayıdan, diğer adamlar da bu rezalet ve kalitesiz görüntüyü böyle kaliteli sunucuda görmek zorunda değil.

#6 - 18.06.2021 04:32
Hala anlamadığın şey ne biliyor musun? Bizim bir bug yapmadığımız. Sadece sende gözüküyor şahsen bizim yaptığımız bir şey yok. Senin gibi oyunumuzu oynuyoruz ama pardon ya sapık gibi birilerinin peşinde değildik. Her neyse işte oyundan çıkıp girseydin "sadece sende gözüken" hata büyük ihtimalle düzelecekti. Biz araç modu vesaire kullanmıyoruz. Bizim açımızdan gözüken videoya bakar isen herhangi bir mod olmadığı da gözüküyor. Kimse inan 1 tane truva atı ve içinde 4 asker ardından onu takip eden sherlock holmes görmek istemez. Ondan dolayı istersen oyununu temiz bir kurulum yap ondan sonra görüşürüz.

Eğer anlamadıysan kısa özet anlatıp tatlıya bağlamaya çalışacağım;
Tamamen sende kaynaklanan ve sende gözüken bir durum.

#7 - 18.06.2021 04:34
Siz 5 kişide böyle gözükmüyor olabilir. Sunucu 700 kişi ve 500 550 civarı oyuncu görülüyor en yoğun zamanda, o 5i çık o total sayıdan, diğer adamlar da bu rezalet ve kalitesiz görüntüyü böyle kaliteli sunucuda görmek zorunda değil.
Niye inat ediyorsun ya anlamadım ben seni...
Anlatıyorum canım arkadaşım sen bizi takip ediyorsun ama senin gördüğün şey bizde gözükmüyor haberimiz yok. Bug Abuse kasıtlı yapılan bir şey iken biz bilmediğimiz bir şeyden sorumlu tutmaya çalışıyorsun. Sen haricinde kimse böyle bir yorumda bulunmadı takip edip yolumuza çıkıp durmadı... Bu ne demek izah edeyim tamamen senden kaynaklanan bir durum.

#8 - 18.06.2021 15:35
Herkeste normal gözüktüğüne dair bir kanıtın var mı? Kaydettiğin video çok yetersiz, araçtan birisi video çekmiş ve diğer 500 kişide de normal gözüküyor diye iddia ediyorsun xd Sherlockluk falan yaptığım yok ben 420 saattir bu sunucudayım ve 8 sene de diğer roleplay sunucularında oynadım, daha vice'ı bilmiyorken, bir kere bile böyle bir hata ile karşılaşmadım, ve yetkililer kaydettiğim videoyu izlerse senin uçarak gittiğini sürekli ışınlandığını vs anlarlar, 1 kere sana çarptığıma şükret ki çarpmamışım bile

#9 - 18.06.2021 15:44
Merhaba şikayeti inceledim yorum yapmam doğru mu bilmiyorum ama şikayetci tarafın ekranında görünen görüntüye bakınca Andy Forester ve Jacob Winchester
karakteri yanlışlıkla aynı koltuğa oturuyor yani buda sadece şikayetci tarafın ekranında böyle bu savunmacı tarafının elinde olan bişey değil ve bu konu üzerinden tartışmanız gerçekten çok saçma kişiler ping veya onun gibi bir sorun yüzünden yanlışlıkla aynı koltuğa oturuyor ve ortaya böyle bir görüntü çıkıyor yani tamamen şans eseri olan bir olay tartışmanız gerçekten çok saçma yapmayın iyi forumlar.  :vice: :sampanya:

Videoyu dikkatlice izleyince zaten sürekli Andy ve Jacob karakteri sürekli araçtan dışarı çıkıyor sebebi ise aynı koltuğa ping yüzünden oturmaları.
« Son Düzenleme: 18.06.2021 15:46 lucretius »