Konu: Copbait  (Okunma sayısı 422 defa)

#0 - 16.06.2021 03:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Max Jussi / Keefe Dainty - @beatiNistaken / @Venamis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shane Florencio @HalitSari

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:15.06.2021 - 20:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Copbait, Fear rp ihlali, Retarted rp,

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Copbait kısmı: Normal şekilde devriyemizi sürdürürken, kişiler yanımıza gelip gel ev soyalım hızlı ol ev soyacağız gibi söylemlerde bulundular. Bunun üzerine kişileri kontrol amaçlı trafik durdurması yapacaktık. Ancak "yiyorsa yakalayın, yakalasanıza o.çocukları" gibi şeyler söylereke bait'e devam ettiler. Ardından kaçmaya başladılar bizde peşlerine düştük kaçarkende yine bunun gibi saçma şeyleri sürdürdüler.

Fear rp kısmı:Uzun süre kovalamacadan sonra kişiler yakalandı ve yakalandıktan sonra halen kodeslerde "Susturucumu düşürdüm" gibi şeyler söyleyerek Fear rp kuralını çiğnemiş oldular.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Normalde boş boş herkese şikayet açmam ancak baiti ileri düzeye taşıdılar.

« Son Düzenleme: 16.06.2021 16:57 hiddayyettunakurnaz »

#1 - 16.06.2021 03:32
Ekleme; Keefe dainty karakteri alt karakter ile illegal role girişmiştir.
« Son Düzenleme: 16.06.2021 16:22 hiddayyettunakurnaz »

#2 - 16.06.2021 16:56
Şahitliğimi onaylıyorum. :garip:

#3 - 16.06.2021 18:00
VİDEOYU GİZLİYE ÇEKMİŞLER
Ek olarak CopBait'in açıkca belli olduğunu düşünüyorum bir nevi kendi kendilerini ele vermişler;

Şöyle de bir açıklama yapmak istiyorum.
Tamam bu kovalamacaları biz de seviyoruz uzun sürüyor zevk veriyor. Kaçan taraf her zaman avantajlı olur dönüşler de olsun rota da olsun işler o tarafa göre ilerlediği için.
Bu Pursuit açık bir şekilde CopBait.
« Son Düzenleme: 16.06.2021 21:02 HalitSari »

#4 - 17.06.2021 10:45
Merhabalar, amacımız bir rol çıkarmaktı. Gerçekten sıkıldığımız için copbait değil de PD'le rol yapmaya çalıştık, ne olursa olsun herhangi bir cevap alamayınca istemeden de olsa copbait yaptık. Anlamadığım şey de Polis'in küfür edilmez olduğu, buna göre bir ceza uygulanabilir, alt karakter olayı da yok, ana karakterim bu fakat daha sonradan başvuru yaptığım için alt karakter olarak gözüküyor, daha dün kullanmadığım karakterleri de CK'ladım, teşekkür ederim.

#5 - 17.06.2021 12:27
1 ve 2. Ekran Görüntülerini kabul ediyorum ancak 3. ekran görüntüsünde "Susturucumu Düşürmüşüm"'deki bahsetmek istediğim Prezervatif'dir.

#6 - 18.06.2021 00:17
Merhabalar, amacımız bir rol çıkarmaktı. Gerçekten sıkıldığımız için copbait değil de PD'le rol yapmaya çalıştık, ne olursa olsun herhangi bir cevap alamayınca istemeden de olsa copbait yaptık. Anlamadığım şey de Polis'in küfür edilmez olduğu, buna göre bir ceza uygulanabilir, alt karakter olayı da yok, ana karakterim bu fakat daha sonradan başvuru yaptığım için alt karakter olarak gözüküyor, daha dün kullanmadığım karakterleri de CK'ladım, teşekkür ederim.

Sıkılmış olabilirsin bunu anlıyorum, eğlenmek için illaki pd'den kaçacağım diyorsan da bu yollarla değil de daha role uygun yollarla denemelisin bunu.

#7 - 18.06.2021 10:05
Tekrardan merhaba, zaten dediğim gibi ilk başta PD'le rol yapmaya çalıştık, cevap alamayınca istemeden de olsa copbait yaptık.

#8 - 18.06.2021 15:45
Tekrardan merhaba, zaten dediğim gibi ilk başta PD'le rol yapmaya çalıştık, cevap alamayınca istemeden de olsa copbait yaptık.
Kendinde itiraf etmişsin, yönetici kararını bekleyelim.

#9 - 19.06.2021 19:02
Merhabalar,
iki karakter de ceza alacak, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.