Konu: 13.06.2021 - Jerry Franzese / Cache Mining  (Okunma sayısı 728 defa)

#10 - 14.06.2021 15:06
Öncelikle Yasin arkadaşım, üslubuna biraz dikkat etmen gerektiğini sana hatırlatmamda fayda olacaktır. Biraz hızlı gidiyorsun, ağırdan gel kardeşim. Skinin cache'den alındığı her yerinden belli oluyor, orijinal body üzerinde bir ton değişiklilik yapıldı ve bunların aynısı senin yüklettiğin skinde de var, yaptığın savunmalarda "ÇALDIĞINI" zaten dolaylı yollardan reddetmeye çalışsanda açıklarında belli ediyorsun, ah be kardeşim. Yetkili admin konuya dahil olduğunda cache'den skinin kontrolünü yapılmasını talep ediyorum, yeterince belli olacaktır. Bel altıyla uğraşmadığın bile "5 dakika" bahanenle uyuşuyor zaten, skinim çok güzel olduğundan çok oynamak istememişsin, yazık sana. Bari Münih gibi ezik bir takımın formasıyla retexturelamasaydın, benden söylemesi PSG formasına göre acayip kötü görünüyor. "Skin benim elime bir türlü ulaşır, fakat sen bunu kanıtlayamazsın" Kanıtlayamaz mıyım? : D Pekala yasin, benim yerime adminler kanıtlasın o zaman dostum. Skincinede söyle biraz özgün retexture falan atsın.

?: D Ya sen harbiden varya, çok değişik bir insansın moruk. Şimdi beni dinle. Öncelikle skini cacheden çalmadığımı defalarca belirtiyorum -ki- bu durum böyle, yetkili geldikten sonra cache'den kontrolünü yapabilir, bunda bir sorun yok. "Skinim çok güzel olduğu için oynamak istemişsin?" Pekala, skinin çok güzel dostum, oynamak istedim, zamanında 500 mblık bir oyun için milletin ayağına kapanıp ağlıyordun, şimdi 800 mblık bir skin için bu tür davranışlara girmen :lol: Münih gibi ezik bir takımın formasıyla değiştirmeseydin demişsin ya, moruk olayı harbi diyorum farklı yerlere çekmişsin, dediğim gibi kanıtlayamazsın, kimseninde zevkine karışamazsın. ENTRİKA oyunlarına devam et.
« Son Düzenleme: 14.06.2021 15:10 karprensi »

#11 - 14.06.2021 15:13
Öncelikle Yasin arkadaşım, üslubuna biraz dikkat etmen gerektiğini sana hatırlatmamda fayda olacaktır. Biraz hızlı gidiyorsun, ağırdan gel kardeşim. Skinin cache'den alındığı her yerinden belli oluyor, orijinal body üzerinde bir ton değişiklilik yapıldı ve bunların aynısı senin yüklettiğin skinde de var, yaptığın savunmalarda "ÇALDIĞINI" zaten dolaylı yollardan reddetmeye çalışsanda açıklarında belli ediyorsun, ah be kardeşim. Yetkili admin konuya dahil olduğunda cache'den skinin kontrolünü yapılmasını talep ediyorum, yeterince belli olacaktır. Bel altıyla uğraşmadığın bile "5 dakika" bahanenle uyuşuyor zaten, skinim çok güzel olduğundan çok oynamak istememişsin, yazık sana. Bari Münih gibi ezik bir takımın formasıyla retexturelamasaydın, benden söylemesi PSG formasına göre acayip kötü görünüyor. "Skin benim elime bir türlü ulaşır, fakat sen bunu kanıtlayamazsın" Kanıtlayamaz mıyım? : D Pekala yasin, benim yerime adminler kanıtlasın o zaman dostum. Skincinede söyle biraz özgün retexture falan atsın.

?: D Ya sen harbiden varya, çok değişik bir insansın moruk. Şimdi beni dinle. Öncelikle skini cacheden çalmadığımı defalarca belirtiyorum -ki- bu durum böyle, yetkili geldikten sonra cache'den kontrolünü yapabilir, bunda bir sorun yok. "Skinim çok güzel olduğu için oynamak istemişsin?" Pekala, skinin çok güzel dostum, oynamak istedim, zamanında 500 mblık bir oyun için milletin ayağına kapanıp ağlıyordun, şimdi 800 mblık bir skin için bu tür davranışlara girmen :lol: Münih gibi ezik bir takımın formasıyla değiştirmeseydin demişsin ya, moruk olayı harbi diyorum farklı yerlere çekmişsin, dediğim gibi kanıtlayamazsın, kimseninde zevkine karışamazsın. ENTRİKA oyunlarına devam et.

Ah be kardeşim benim, hayat bilgisayar başında ağzın sulu şekilde rol yapmakla geçmiyor. Malum, şikayet kirlenmesin diye burada sana atacağım birçok SS var ama canım kardeşim, sınırlarımızı biliyoruz. Bak üslubuna hala dikkat etmiyorsun, canım benim ya. Yaşına veriyorum bazen biliyor musun? Ah karakterim ölmesin, ah Oggy abim beni oluşumdan atmasın, canım kardeşim benim ya. Karakterine o kadar bağlantı kurmuştun ki, güneş görmeden rol yaptığından olsa gerek, CK olduğunda ağlamıştın... Bi' arada atılıyordun sanırım, evet evet. O sırada da gerçekten ağlamıştın, seni bu şekilde uyarmak istemezdim ama sen bunu kendin istiyorsun Yasin kardeşim. Abilerinden öğrendiğin kelimeleri bana karşı kullanmasan, belki daha verimli bir iletişim geçrekleştirebilirdik.

#12 - 14.06.2021 15:15
Şimdi benle laf yarışına girmeden önce şu şikayetin sonuçlanmasını bekleyelim Yasin kardeşim, lafı uzatma dostum. Kötü yerlere varmayalım, burasının bir Oyuncu Şikayeti kanalı olduğunu ve amacının dışında kullanılmaması gerektiğini unutmayalım.

#13 - 14.06.2021 15:19
Sabah sabah gerilmeyelim, yetkili kararını bekleyelim.
« Son Düzenleme: 14.06.2021 17:07 karprensi »

#14 - 14.06.2021 15:24
İyide Yasinim, bu bir cevap değil. Ben gayet düzgün bir üslupla seninle iletişime geçerken "zamanında 500 mblık bir oyun için milletin ayağına kapanıp ağlıyordun" "Ya sen harbiden varya, çok değişik bir insansın moruk" "ENTRİKA oyunlarına devam et." bu kurduğun cümlelere karşı nasıl bir yanıt bekliyordun? Ben mi konuyu saptırıyor muşum?" hahahah, gerçekten güldürüyorsun beni. Bazı şeyleri yapmak zorunda bırakıyorsun, bazı şeyler çıkarlarına olmayınca insanların arkasından burada ağıza alınmayacak küfürler mi dersin? Bu tarz şeyler yapabilecek kişiden cache'den skin çalmasınıda beklerim, haklı çıkamayınca oraya buraya sallamasınıda. Sen inatla devam ediyorsun Yasin. Gerçekten çok kötü ilerleyecek, bırakalım yönetici olaya el atsın. Bazı şeyleri zorunda bıraktıracaksın.
« Son Düzenleme: 14.06.2021 15:27 quakeN »

#15 - 14.06.2021 17:06
İnternette rel olarak bulunan bir skini sahiplenip bu şekilde konuşamaz ve şikayet açamazsın, öyle olmuş olsaydı bile benim skini yüklettiğim süreçte böyle bir kural gelmemiş ya da buna benzer bir bilgilendirme yapılmamıştı. Bahsi geçen kural gelmeden önce skini zaten yükletmiştim. Bu benim sorumluluğum ya da suçum değil. Fotoğraflarda ki tarihlere, daha sonra da yeni eklenen skin kurallarına bakarsanız bunu anlayabilirsiniz. Kişilerle daha fazla ikili diyaloğa girip ne onları ne de kendimi küçük düşürmek istemiyorum. Yönetici kararı bekleyebiliriz.

Aşağıdaki görüntülerde skini yükletme tarihim yazıyor, daha sonra kuralın geldiği tarihe ve kurallarda yazan birinci maddeye dikkat etmenizi istiyorum. 

Şunu da eklemek isterim, VK;
« Son Düzenleme: 14.06.2021 19:01 karprensi »

#16 - 14.06.2021 19:38

Yasincim, açtığım şikayeti düzgün okusaydın zaten ne demek istediğimi anlardın. Rel bir skinin DFF'i ile özel olarak oynadım ve sen bunu cacheden çaldın, ben "skinin bodysi benim, baştan aşağı ben yaptım" gibi bir ifade demedim. Eğer kolayca sonuçlanmasını istiyorsan yöneticilere ulaştır, ki onlar kolayca bulabilir, DFF'ten pantolon unwrapine baksınlar. Gerçekler ortaya çıkar, hmh? lol. Skinin pantolonunu bile daralttım, çantasının düzeltilmiş bugu bile aynı. Umarım dediğimi anlamışsındır, anlamadıysan daha fazla cevap yazamayacağım. @quakeN 'in ekleyeceği şeyler varsa ekler, yönetici kararı.

#17 - 14.06.2021 19:50

Yasincim, açtığım şikayeti düzgün okusaydın zaten ne demek istediğimi anlardın. Rel bir skinin DFF'i ile özel olarak oynadım ve sen bunu cacheden çaldın, ben "skinin bodysi benim, baştan aşağı ben yaptım" gibi bir ifade demedim. Eğer kolayca sonuçlanmasını istiyorsan yöneticilere ulaştır, ki onlar kolayca bulabilir, DFF'ten pantolon unwrapine baksınlar. Gerçekler ortaya çıkar, hmh? lol. Skinin pantolonunu bile daralttım, çantasının düzeltilmiş bugu bile aynı. Umarım dediğimi anlamışsındır, anlamadıysan daha fazla cevap yazamayacağım. @quakeN 'in ekleyeceği şeyler varsa ekler, yönetici kararı.

Konuyu başka yerlere çekmene gerek yok, bir önceki mesajda yaptığım savunma yeterli. Benim tarafımdan başka bir mesaj gelmeyecek. Yönetici kararını bekliyorum

#18 - 14.06.2021 20:47

Konuyu başka yerlere çekmene gerek yok, bir önceki mesajda yaptığım savunma yeterli. Benim tarafımdan başka bir mesaj gelmeyecek. Yönetici kararını bekliyorum
: D? yönetici kararı.

#19 - 15.06.2021 19:11
Merhaba,

Pantolonun UVW detayından, diğer detaylara kadar ortada bir cache mining durumu olsa da savunmanın dayandığı "11.06.2021'den sonrası" ibaresi ne yazık ki burada geçerli. Yönetim ekibinin o tarihi belirlemesinin sebebi, sunucumuza eklenen skinlerin, garanti olması için çalma ihtimali düşük olan ViceSquad skin modelcilerine yaptırılması gerektiğini tüm oyuncuların fark etmesi ve önlemlerini ona göre almaları gerektiğindendir.

Dediğim gibi, skin, kuralın kapsamadığı bir tarih aralığında yapılıp eklenmiş. Savunma geçerli.

Ancak kişisel bir uyarım @karprensi 'ne. Bundan sonraki şikayetlerde, bu şikayet baz alınarak işlem yapılacaktır. Bilgine.