Konu: Renfri Rochebard  (Okunma sayısı 4793 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.06.2021 19:14

Renfri Rochebard

İsim : Renfri
Soyisim : Rochebard
Doğum Yeri : İngiltere/ Manchester
Doğum Tarihi : 15 Mart 1997 [23]
Burcu : Balik
Dini : Hristiyan
Konuştuğu Diller : Üst Düzey Rusça
Eğitim : Bristol Üniversitesi / Rus Dili ve Edebiyatı
İlişki Durumu / Medeni Hali : Bekar
Mesleği : -
Ten Rengi : Beyaz
Saç Rengi : Sarı
Boy : 1.68
Kilo : 56
Göz Rengi : Mavi
Dövmeler : Sol kolunda "İyi Kalpli" yazılı bir dövmesi bulunuyor.

Ek Bilgiler;

Karakteristik;

•  Annesine ait olan alyansı takıyor.
•  Manchester City hayranı.
•  Yirmi yaşında Rusça öğrenmeye başladı.
•  Fazla argo cümle kullanıyor, özellikle sinirlendiği zaman biraz dozunu kaçırabiliyor.

Karakter Hikayesi Birinci Bölüm.

15 Mart 1997. Olağan ve sıradan bir gece, Manchester şehirinin basit bir hastanesi. Gece saatlerinin sessizliğini benim ve ikizim Lassienin çığlıkları ve ağlayışları bozuyor. Annemin bana şey dediğini hatırlıyorum, seni ve kardeşini kucağıma aldığımda o kadar bitkindim ki ilk başta benim çocuklarım olduğunuzu bile anlayamadım. Canım benim ne çok zorluklar çekmiştin... Rochebard ailesinin üçüncü çocuğuyum. Bir abim var. Kendisi her ne kadar serseri ve başına buyruk davranışlar sergilese bile ilk mesleği Kraliçenin sarayını(?) korumak olması onu düzene sokmaya yetti.  Yani en azından onu tanıdığım o süreçte kendisine güzel bir düzen kurmuştu. Tanıdığım diyorum çünkü ben on sekiz yaşına geldiğimde çok şey değişti. Fakat buna geleceğim... Çocukluğum boyunca hep konuşmayı ve insanlar ile tanışmayı sevdim. İçime kapanık olmak istemedim hiçbir zaman. (En azından o sıra.)

Aileniz geniş olduğu zaman her şey sizce güzel olabilir mi? Ben daha üç yaşındayken ailemizin son ferdi olan Eria dünyaya geldi. Annemler bir süreliğine evden gittiği için bize teyzem bakıyordu.. Tabii evde en sulu göz ve en ağlak kişi ben olduğum için annemin arkasından ağlamaya başladım. Teyzem ne zaman beni görse "Sulu Göz" diye seslenir. Her neyse bunu geçiyorum. Komik olan annem eve geldiğinde başlıyor... Kardeşimi bana ve diğerlerine gösterdiklerinde "Bunu istemiyorum, geri götürün" diye bağırmışım. Ha-ha... Annem ile uyuduğu için ağlıyor ve susmuyormuşum.. Sanırım kıskançlığım çok ağır basıyor. Üzgünüm Eria. Annem ile sadece ben uyuyabilirim!

Ergenlik zamanlarım geldiğinde aileme çok fazla zorluk yaratan kişi sanırım ben oldum. Sürekli olarak geziyor ve sürekli eve ge geliyordum. Bir sürtük değildim öyle bir sürü sevgilim olmadı. Aksine sevgili mi? Ah tamamen eğlencemde takılan birisiydim ben. Lassie sürekli bana kızıyor ve ne yaptığımı sorguluyordu. Benim yanıtım kesindi, sana ne? Benden sana ne? Bu bizim sanırım aramızı bu şekilde açılmasına ve birbirimizden kopmamıza neden oldu. İnsan ikizi ile anlaşamıyorken diğer kardeşleri ile nasıl anlaşabilir? Herkes kendi kafasına buyruktu ama ben fazla farklıydım. Onlardan uzaklaşıyordum, kopuyordum. Her gün başka insanlar ile tanışıyordum, saatlerce onlar ile eğleniyor ve evime geliyordum. Gündüzleri uyuyor, gece tekrar bunları tekrarlıyordum. Ne hayat ama değil mi? On altı on yedi yaşında kendimi olgun sanıyordum. Komik sadece kendimi kandırdım.

İkinci Bölüm
Bir insanın hayatı nasıl yokuşa gider? Nasıl berbat hâl alır? Bu soruya bir çoğunuz farklı yanıtlar verecek ama hepsinin sonucu aynı yere çıkacak. Benim berbat oluşu şöyle başlıyor. On altı yaşındayım ve yine eve geç geldiğim aptalca bir gün. Annem ve babam yok, kardeşlerim bana çemkiriyor. Las' bana tavırlı bir davranış gösterdiği için Marcusa yani abime soruyorum ne olduğunu, yanıtı annemin düştüğü ve bayıldığı oluyor. Annem? Düştü? Bayıldı? Anneme ne oldu abi?! Ona ne oldu? Bu sorular arka arkaya gelirken evin kapısı açıldı, annem eve gelmişti ve iyi gözüküyordu, en azından abartılacak bir şeyi yok! O geceden sonra ben dışarıya çıkmayıp hep annemin yanında kaldım. Hep ama! Tabii annem gizli gizli bir yerlere gidiyordu.. Hastaneye gidiyormuş meğer. A'h... Söylerken ne kadar zor geliyormuş, annemin kanser olduğunu bilmeden yaşıyordum, yaşıyorduk. Sadece babam ve o biliyordu... Annem saçlarını kesip bandana takmaya başlaması, her geçen gün erimesi. İki yıl tedavi gördü güzel annem. İki koca yıl. Peki ya ne oldu? On sekiz yaşına geldim, okulum bitti. Üniversiteye geçiş yapmışım ve her şey yolunda gibi. Annem hâlâ hastalığı ile uğraşsa bile daha iyi. Bu güzel değil mi? Aslında evet.. 

15 Mart 2015 doğum günümüz. Klasik ben yine üzerimde pijamalarım ile duruyorum, prenses Lassie 18 oluşunu kutluyor. Ne harika! Annem elinde pasta ile geliyor, gözleri dolmuş ve kızarmış, elleri titriyor. İnsan annesini o halde görünce çok fazla düşünüyor. Annem masaya yaklaşıp pastayı bıraktıktan sonra yere yığıldı. Babam, kardeşlerim, teyzem ve birkaç okul arkadaşımız... Hastaneye gidiyoruz ve onu acile alıyorlar.. On beş gün. On beş koca gün. O melek oldu. Hastanede bize verdikleri eşyalarında sadece bir alyans, bir bandana. Biz dört kardeşiz. Öyle paramız yok değil, mal varlığımız aile şirketi sebebi ile var. Fakat biliyor musunuz? Annem gittikten sonra o paranın bir anlamı olmadığı anladım. Anneme çok düşkündüm ben tüm kardeşlerimden daha çok düşkündüm. İlk aşkım, ilk dostum, ilk sırdaşım. Annem! Sadece o.. Günlerce konuşmadım, konuşamadım. Ben? Çok konuşan Renfri! Neredeyse bir hafta konuşmadım. Eria gelip bana sarıldığında ve masal anlatmamı istediği zaman çözüldü dudaklarımın kilidi... O gün sanırım ben olgunlaştım ve büyüdüm.   

« Son Düzenleme: 28.08.2021 19:27 Hoenir »
Mükemmel
2
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
Scrimov, oflu,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 12.06.2021 19:14
renfri şahmuran
Haha
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Serenity_, Marcell,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 12.06.2021 19:14
« Son Düzenleme: 11.07.2021 04:56 Meniales »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 12.06.2021 19:16

Günlük

Alıntı yapılan: Günlük/Sayfa Bir
Berbat bir gün, D hapiste ben kaçak gibi dolaşıyorum. Saklanacak bir yer buldum, şehirden uzak. Telefonumu kapattım, kimseden haber yok. Lassie'e ulaşmaya çalıştım fakat sürekli hat kopuyor, bu durumdan kurtulabileceğimi sanmıyorum. D'den kaçırdığım silah yanımda, nereye koyacağımı bilmiyorum. Üzerime kalın bir şeyler giyindim, şapkam var. Polisler ve kasaba şerifleri beni görürse diye sürekli ara sokaklarda gezinip bir yere sığındım. Burada eski otobüsler var, birisine girip geceyi geçirmem gerekti... Tanrım... Lütfen yardım et.

Alıntı yapılan: Günlük/Sayfa İki
Bir hafta oldu. Artık polisler beni unutmuştur diyerek şehire indim, kartım ile birkaç bir şey almayı istedim... Fakat bu yaptığım en aptalca hataydı. Kartımdan yapılan alışveriş ile beni alın gelin diyerek sinyal vermiş oldum. Sonra çok sürmeden polisler geldi ve beni götürdü, birkaç sorgu sonrası eyalet hapishanesine yollandım. Silahı saklamamdan dolayı şanslıydım, sorguda D'nin her şeyi bana yıktığını öğrendim. Lanet insan, silahın bana ait olduğunu söylemiş. Silah bana ait bile değil? Ben nasıl tutulacağını bile bilmiyorum. Beni sorgulayan memurdan bunu duymak bu fazlasıyla can sıkıcıydı. Eyalet hapishanesinde yüz otuz beş gün...

Alıntı yapılan: Günlük/Sayfa Üç
D benden önce çıktı, benim ise çıkmama  üç gün var. Günler fazla hızlı geçti denilmez. Bir sürü berbat insanın buraya gelmesi, sürekli birbiriyle kavga eden, küfürleşen insanların olması... Buraya ait değilim, delirmek üzereyim. "HEY! BENİ BURADAN ÇIKARTIN!" sesimi duyan yok, D bunu neden yaptın? D cevap ver! Nefes alamıyorum, burası berbat kokuyor... Görüş günlerime sadece Eria geldi hep, küçük kardeşim Eria... Las' ve Marcus ile aramız bozuktu. Üzgünüm abi, üzgünüm ikizim.. Sizin değerinizi burada çok fazla anladım...

Alıntı yapılan: Günlük/Sayfa Dört
Hapishaneden çıkış günüm, bugün içimdeki nefretimle "D" hesap mı sormalıyım? Yoksa her şeyi boş verip aileme mi koşmalıyım?  Ben tabi aptalca bir karar daha vererek D ile hesaplaşmak istedim. Eve çağırdım, konuşmaya denedim. Bana aptalca şeyler söyledi. Komik, bu kadar gün oldu. Neredesin? diye sorunca hapisteydim diyemedim. "SENİN YÜZÜNDEN HAPİSTEYDİM APTAL İNSAN" diyemedim. Amcamın yanındaydım.. Onunla bir süre ilgilenmem gerekti dedim... Aptalca değil mi? Komik aramız benim yüzümden bozulmuş gibi davranıp evi terk etti, pekala D. Pekala... Ben her şeyi en iyi şekilde yapacağım.

Alıntı yapılan: Günlük/Sayfa Beş
İki ay oldu, her şey çok güzel gidiyor derken babam iflas etti. İlaç şirketlerimiz tek tek iflas ederek kapandı. Las' moralsiz bir şekilde beni arıyor, konuştum... Yanına gittim destek olabilmeye çalıştım. Ne kadar yettim? Bilmiyorum. Umarım yeterli olmuşumdur. O gece saat üç gibi eve geldim, başım dönüyor. Öksürük ve lanet kan... Tanrım ne oluyor? Tabi ben bunu aldırış etmeden uyumak için odama yöneldim o'da ne? Daha şiddetli öksürmeye başladım, sancılar. Ölüyor muyum? "Hey! Henüz olamaz." Kendimi sakinleştirip uyumaya çalışıyorum. Ertesi gün hastaneye gittim, birkaç test ve işlemden sonra beni başka başka doktorlara yönlendiriyorlar, uzun bir gün sonunda gittiğim doktor bana kanser olduğumu söylüyor. Hahaha... Kanser? Ben. Annemin kızıyım değil mi? Annem gibi kanserden öleceğimi düşünmezdim...

Alıntı yapılan: Günlük/Sayfa Altı
İngiltereye gittim, annemin yanına mezarına. Belki dedim onunla konuşursam iyi hissederim... Uzun bir konuşma sonrası yine öksürükler ve göğüsümdeki sancılar. "Yorgunum anne, biraz kenara kayar mısın? Yanına yatacak bu küçük kızın." Bir saat kadar annemin yanında durdum, mezarını temizledim. Sonra hastaneye gittim, ilaçlarımı yazdırdım... Bir aydır kullandığım ilaçlar bittiği için yenileri gerekiyordu, kim bilir belki ölmeme engel olurlar? Saçlarımda dökülmeler oluyor... Ne yapacağım? Peruk takmak istemiyorum. İngiltere'de tek başıma yaşamak zorundaydım, ailemden uzaktayım... Saçlarımı görecek kimse yok ama ama... Sanırım saçlarıma kaynak yaptıracağım. Olur mu? Olur bence.

Alıntı yapılan: Günlük/Sayfa Yedi
Ailemin yanına döndüm saçlarıma kaynak tutmayacak hale geldi, bazı bölgelerimde kellik belirgin duruyor, sorun şurada ya birisi benimle dalga geçerse? Ben çok alıngan bir yapıda olduğum için hemen kırılabilirim... Şehire geldiğim gibi Lassie aradım ve ona koştum.. Hiçbir şeyden haberi yok, üzgünüm kardeşim sana bunu söyleyemezdim. Hiç kimseye söylemem ki, çok zor... Çok ağır bir hastalık bu. Onunla bir saat kadar bir yerde oturup arkadaşlarımız ile sohbet ettikten sonra evlerimize geçtik, ben arkadaşımda kaldım. Gece uzun, gece zor. Öksürük sesim ile kimseyi uyandırmak istemiyorum... Sürekli elimi ağzıma baskılıyor ve öyle öksürüyorum. Tanrım dayanamıyorum, yardım et..
Alıntı yapılan: Günlük/Sayfa Sekiz
Marcus nerede? Onu arıyorum ulaşamıyorum. Babamın yanına gittiği günden beri kendisinden haberdar değilim, başına bir şey mi geldi? Ne oldu? Babamın öldüğünü düşünüyorduk ama ya ona bir şey olduysa? Ailenizde sizi seven tek insanın yok olması veya zarar görmesi o kadar berbat bir durum ki. Bu durumda Lassie olsaydı inanın çok fazla üstüne düşmezdim. Fakat Marcus... Marcus başka. Beni anlayan ve yanımda olan tek insanın zarar görmesine dayanamam. Ona bir an önce ulaşmalıyım! Ki öyle yaptım... Manchester'a gittim, olacağı yerlere baktım ve aptal Marcus'u annemizin mezarında buldum. Ruhsal olarak çöküntüye uğramış haldeydi, neler olduğunu sorduğumda bana bir şeyleri anlatmaktan kaçındı... Bilmiyorum belkide zamana bırakıp beklemek en iyisi olacaktır.
Alıntı yapılan: Günlük/Sayfa Dokuz
İşkence gibi geçen günlerin ardından her şeyin yoluna giriyor gibiydi, bir iş bulmuştum. Ufak bir arkadaş çevresi edindim, bir miktar borçlarımı ödeyecek param oldu falan... Bilirsiniz bu tarz şeyler insana iyi gelir. Tabi bir yandan aileme baktığım zaman Lassie bitmiş durumda, hapise girip çıkması onu mental açıdan çok kötü etkiledi. Eria ise kendine buyruk ne yaptığını bilmeden ilerlemesi ve ona ablalık yapamıyor olmam. Marcus'un hâlâ İngiltere de babamı arıyor olması. Harika değil mi? Tüm aile parçalanmış durumda. Bizi bir araya getirecek birisi var mı?! Bizim dışımızda kim birleştirebilir? Kimse. Kardeşlerimin zorluklarını düşünürken kendimi daha fazla yokuşa çekiyor olduğumu fark etmeye başladım. Onlardan uzaklaşmazdım, yakınlaşmama da onlar izin vermiyor. Peki ya ben ne yapacağım?
« Son Düzenleme: 21.08.2021 07:16 Hoenir »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok