Konu: [11.06.2021 - Jimmy Gentilini] Non-RP, Fear-RP  (Okunma sayısı 862 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.06.2021 20:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @SoftwareTheLord

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-RP, Fear-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi vuruluyor ve tarafımca kaçırılıyor. Yolda daha birkaç dakika geçmişken telefonuna davranıyor. Hiçbir şey olmamış gibi rahat bir şekilde SMS atıyor. Vurulmuşsun, yanında silahlı bir adam var, onun tarafından kaçırılmışsın. Hiçbir şey yokmuş gibi nasıl SMS atabiliyorsun? Telefonun alınmamış olabilir fakat bu tarz bir rol sergileyemezsin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 11.06.2021 20:43 BatuhanC »

#1 - 11.06.2021 20:34
Zaten kaçırılıyorum, karakterim bir kurtuluş arayışında. Yanımda olan tek adamında direksiyonda olup bana silah doğrultmamasını fırsat bilerek telefonuma davrandım. Bu kaçırılan kişinin, korku ve adrenalin esnasında yapabileceği türden şeyler. Karakterimin bunu yapması gayet olağan, genelde bu tarz şeylerden sonra telefonuna el konarak tekrar bayıltılır. Yaptığınız rol eksik veya hatalı ise buna ben karışamam, rol rolü doğurur maalesef. Teşekkürler, iyi günler dilerim.. Diyeceklerim bu kadar. Kin üzerine açılmış bir şikayet olarak görüyorum, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 17.06.2021 01:22 SoftwareTheLord »

#2 - 11.06.2021 20:40
Yapamazsın. İhlal yapıyorsun, bu kin değil. Yetkili kararı bekleyelim.

#3 - 17.06.2021 00:57
şikayet aktifliğini sürdürüyor

#4 - 23.06.2021 00:50
Aktif.

#5 - 23.06.2021 16:24
Selam, kaçırılırken&üstüne bir de vurulmuş durumdayken telefondan mesaj atmak açık bir ara ve net bir şekilde NONRP - RetardedRP - Fear RP gibi üç roleplay kuralını da belirli alanlarda ihlal etmiş oluyor.

Durumun tekrar edilmemesi dileğimiz, yine de yüksek seviye bir oyuncu ve bir birlik liderinin bu durumda örnek olması gerekir. Bu şikayetten NON-RP kapsamında ceza alınacak.