Konu: Maske_25322 NonRP şikayeti. 11.06.2021  (Okunma sayısı 439 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.06.2021 17:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Maske_25322 @yaGız

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.06.2021 - 17.07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hırsızlık ihbarı üzerine IC olarak gittik ve kapıda gördüğümde direkt üstüne atladım. Evin içine tekrar girdi ve kaçtı. Bunun üzerine arkadaşları gelip onu aldı ve kaçtı. Eğer elinde kaçtığına dair SS varsa sunsun, ben adamı yakaladım ve non-rp yaparak kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bizden kaçtığına dair gerekli SSleri varsa sunsun burada rol baltalayacak olaylara tahammül edemiyorum. İyi forumlar.

#1 - 11.06.2021 17:51
Dalgınlık yüzünden şahit ekleyemedim. Şahidim @burak10 - Eldon Maddox.

#2 - 11.06.2021 17:59
https://www.hizliresim.com/3wospx9 Kişinin attığı bu kanıtda gözüküyor tam kapının önü çıktığım gibi üstüme atlıyor bende içeri giriyorum. İçeri girince kişiler içeri giriyor biraz içerde koşuşturduktan sonra dışarı çıkıyorum arkadaşlarım beni dışarda bekliyordu polisin gelip gelmeyeceği için https://i.imgyukle.com/2021/06/11/OfhNzo.png bu kanıt'da ise bana polisin geldiğini söylüyor. https://imgyukle.com/i/OfhO9U Burda animasyona girdiğini görebilirsiniz ben çıktığımda üstüme atlamış kapının önü direk zaten. Kişi bana rol imkanı tanımıyor.

#3 - 11.06.2021 18:01
Hırsızlık ihbarı üzerine IC olarak gittik ve kapıda gördüğümde direkt üstüne atladım. Evin içine tekrar girdi ve kaçtı. Bunun üzerine arkadaşları gelip onu aldı ve kaçtı. Eğer elinde kaçtığına dair SS varsa sunsun, ben adamı yakaladım ve non-rp yaparak kaçtı.

Burdada kapıda gördüğüm gibi direk üstüne atladım demiş zaten. PowerGaming yaptığını belirtmiş.
« Son Düzenleme: 11.06.2021 18:03 yaGız »

#4 - 11.06.2021 18:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Maske_25322 @yaGız

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.06.2021 - 17.07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hırsızlık ihbarı üzerine IC olarak gittik ve kapıda gördüğümde direkt üstüne atladım. Evin içine tekrar girdi ve kaçtı. Bunun üzerine arkadaşları gelip onu aldı ve kaçtı. Eğer elinde kaçtığına dair SS varsa sunsun, ben adamı yakaladım ve non-rp yaparak kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bizden kaçtığına dair gerekli SSleri varsa sunsun burada rol baltalayacak olaylara tahammül edemiyorum. İyi forumlar.

#5 - 11.06.2021 18:09
Savunmam bu kadardı admin kararı bekleyebiliriz.

#6 - 11.06.2021 20:56
Neticede elinde bir şey ile kapıdan çıkıyor orada hazırlık yaptığımız görülüyor. PG ile alakası yok. Bunun yanı sıra içeri gir çık yaparak bizden kaçtığı ortada. Rolün gidişatını ikimizde çok iyi biliyoruz. Motoru hazır, nedense birden Premier geliyor alıyor gidiyor acaba MİX'mi var? Evet MİX var.

-Yetkililerden bir ricam olacak. Bu arkadaşın FACTİON konuşmalarının incelenmesini istiyorum. Ayrıca olabiliyorsa PMlerede bakılmasını talep ediyorum.

#7 - 11.06.2021 21:14
İhbar üzerine bölgeye gelip, silah tutarak kapıya yaklaşıyoruz.Ben (Eldon Maddox) Silah tutarak yaklaşırken arkadaş bir anda kapıdan çıkıyor, üzerine silah doğrultulurken, Montierth direk arkadaşın üstüne atlayıp etkisiz hale getiriyor.Arkadaş yere yatırılmış rolü yapacağına, kapının önünde olmasını kullanıp NonRP ve FearRP ihlali yaparak direk sistemsel olarak evin içine giriyor.Ardından içeri giriyorum ve oyunum Crash atıyor.Biz girdiğimiz zamanda ise kendi dediğine göre dışarı çıkıp, arkadaşlarıyla kaçıyor.Sistemsel giriş-çıkış mantığını kullanıp abuseliyor.Rol imkanı tanımıyor, yapılan rolede uyumsuzluk gösterip, abuseleyip arkadaşlarıyla Mixing yapıp kaçıyor.

#8 - 11.06.2021 21:16
-Yetkililerden bir ricam olacak. Bu arkadaşın FACTİON konuşmalarının incelenmesini istiyorum.
şikayetle bağım yok, faction'dan bahsettiğin için karışıyorum. /f kanalını her zaman kapalı tutuyoruz, ki zaten 100 kişilik bir birlikteki herkese giden /f komudundan mix yapılamayacağını tahmin edebilmelisin.

kısacası oluşumumu ilgilendiren bir durum yok, asılsız şüphe veya suçlamaların da gereği yok.

#9 - 12.06.2021 11:37
Peki /f kapalı. PM üzerinden konuşmalara bir cevap vermediniz. Birden bire gelip almanız göze hitap eden bir şey değil. @burak10'un da dediği gibi biz kapıda duruyoruz o çıkıyor ve üstüne atlayıp etkisiz hale getiriyorum. Ben olayı görmedim diye içeri kaçması bir kere yanlış. Bizi görmeden neden içeri kaçıyor? Burası çok önemli tekrar yazıyorum. Sizi görmedim ve içeri girdim diyor. Bizi görmediysen içeri neden giriyorsun, o emote sana gözükmüyor mu? Bunların hepsi belli bir pembe yalandan ibaret. Şikayetteki kanıtları inceleyip elbette sayın Vice Yetkilileri çözüm bulacaktır. VCPD olarak siz illegal oluşumlara rol imkanı tanıyoruz. PG yapmışsın diyorsunuz. Kapıdan çıkan adamı bekleyip kaçmasına izin veremem. Bu tarz roller hakkında Polis videoları izleyin ve bilgi öğrenin. Emir olarak algılamayın, sadece bilgi içeren videolara göz gezdirmenizi istiyorum. Bunun haricinde kısaca belirtmek gerekise arkadaşı tuttum yatırdım. Kelepçeleyecekken içeri giriyor ve koşuyor. Orada bile sakin davranıp kovalamaya çalışır gibi yaptım. İstesem takım arkadaşımla BeanBag çekip sıkabilirdik (Plastik Mermi). Kanıtlar gayet yeterli bir sebep. Yetkililerin onayını bekliyorum. İyi günler dilerim, gereğini arz ederim.