böyle bir rezillik, böyle bir oynayış, böyle bir ihmal ve ağzıma gelip de sayamadığım daha çok şey... hepsini bir maçta gördük:D cengiz ünder ikinci yarı giriyor, adam alışana kadar iki tane yiyoruz zaten:) ozan tufanı oyundan çıkartıyor ki savunmaya güzel katkıda bulunmuş, yerine aldıklarının bir halta yaradığı yok. merih abimize laf etmiyorum, bu tarz hatalar her zaman olabilir. kendisi çok iyi bir defans, olur böyle şeyler. çağlar abim, güzel abim formdan mı düştün anlamıyorum, ne bu oynayış? her ayağınıza gelen top neden uğurcana yollanıyor? sonrasında faturayı kaleciye kesiyorlar, ohhhh miss
resmen donnarumma kendisine gelen toplarda bizimle dalga geçti, izlerken kanser oldum. mahalle maçları bile daha zevk verirdi şu maçtan, bu kadar basit pozisyon üretmeleri bile hiç normal karşılanabilir değil, ayağımıza geçen her topu bir dakika içerisinde rakibe vermezsek rahat edemiyor gibiydik. o kadar hakem hatasına rağmen üstünlük kuramadığımız rezalet bir oyun... bari bir tane atın kupon yapmıştım yatacak a...