Konu: [10.06.2021] DM & METAGAMING & RETARTED RP & EMOTESİZ İŞLEM  (Okunma sayısı 460 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.06.2021 16:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tamar Bartoghimeos - Rafayel Moses & @Stopper @hapY

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Miran Gozhidajini - @Automatic

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.06.2021 - SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM
META GAMING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhaba, arkadaşımla gezerken bir anda bu iki arkadaş takip etmeye başladı bizi, Miran karakteri legal herhangi bir birliği yok bende Gentilini birliğine yeni geçtim, bu sıkan arkadaşlarla IC düşmanlığımız var fakat bunlar beni ilk defa görüyor şehirde ve hiç düşünmeden ateş ediyorlar. Daha sonra düşürdükleri yetmiyormuş gibi küfür edip gidiyorlar, arkadaşların yaptıkları biraz değişik. Arkadaşım PM üzerinden soruyor "Bizi nerden tanıyorsun IC olarak?" diye hiç bir açıklama yapmıyor. Düşman olduğumuzu nereden biliyor daha doğrusu benim Gentilini'de olduğumu nasıl gördü? Ben daha önce bu iki arkadaşla hiç karşılaşmadım zaten Miran karakterinin de birliği yok, hiç bu işlere bulaşmıyor. Ayrıca Tamar Bartoghimeos karakteri de sıkarken emote vermedi. Ben bu durumdan rahatsızım, arkadaşların savunmasını bekliyorum oyun kanalından savunma yapmadılar bari buradan yapsınlar. Teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

HASARLAR

VURULDUĞUMUZ BÖLGE

PM

MİRAN HASARLAR

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 10.06.2021 16:18 Elzem »

#1 - 10.06.2021 16:09
Merhaba, olay anında bende vardım şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.06.2021 16:13
Aktif olarak bir savaş içerisindeyiz DM ne alaka anlamış değilim, sizi kovaladığımızda nedense kaçıyorsun? Kasparov birliğinde olduğumu bilmesen bile kaçman saçma burada'da sen MG(METAGAMING) yapıyorsun (?) Ortada her hangi bir DM veya bir MG yok, boş bir şikayet olmuş. PM'e cevap vermemin sebebi ise Afk olmam.
İyi forumlar :vice:

#3 - 10.06.2021 16:15
Aktif olarak bir savaş içerisindeyiz DM ne alaka anlamış değilim, sizi kovaladığımızda nedense kaçıyorsun? Kasparov birliğinde olduğumu bilmesen bile kaçman saçma burada'da sen MG(METAGAMING) yapıyorsun (?) Ortada her hangi bir DM veya bir MG yok, boş bir şikayet olmuş. PM'e cevap vermemin sebebi ise Afk olmam.
İyi forumlar :vice:
Sen bizi nasıl tanıyorsun da kovalıyorsan bizde o şekil kaçıyoruz, durduk yere 180 saniye kim beklemek ister?

#4 - 10.06.2021 16:23
Her hangi bir yanıt daha göndermeyeceğim.

#5 - 10.06.2021 16:24

Chat logun üst kısmı, oyun içinde alamadığımız için direkt metin belgesinden atıyorum. Arkadaş emote vermedi, en azından bizim chatimize düşmedi. Eğer verdiyse yanıt olarak atabilir.

#6 - 10.06.2021 16:27
]https://www.upload.ee/thumb/13224350/4214.png Kanıt burada.

#7 - 10.06.2021 16:29
]https://www.upload.ee/thumb/13224350/4214.png Kanıt burada.
Senin emoteni istiyoruz, zaten o emoteyi gördük yukarıda da var.
« Son Düzenleme: 10.06.2021 16:31 Automatic »

#8 - 10.06.2021 16:34
"b) Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir." :) Rafayel zaten emote vermiş benim vermeme gerek yok aynı silahları kullanıyoruz kullandığım silah ise Deagle.

#9 - 10.06.2021 16:36
Selamlar, arkadaşımızın yazdığı savunmayı dikkatli bir şekilde okudum ve ona göre cevabımı yazacağım. İlk önce Arslan ve üç arkadaşı birliğimze ilk geldiği sırada onlara Ermeniler ile soğuk bir savaşta olduğumuzu, Verdant Bluffs taraflarında pek gezmemelerini, aksi taktirde vurulabileceklerini IC bir şekilde yansıtmıştım, bunu etiketlediğim kişiler doğrulayabilir.
( @stufewidle  @hartherzigbard  @Elzem @TylerRaziel  ) Arslan sizin onu takip ettiğini görünce sizi Ermeni sanıp kaçması gayet doğal, fakat siz Arslan'ı hiçbir şekilde tanımayıp onu takip etmeniz, o kaçınca da vurmanız hiç gerçekçi değil. Her şey gayet ortada, savunma yaptığınız için tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum. Yönetici kararı bekleniyor.