Konu: Sunucu Hakkında Düşünceleriniz  (Okunma sayısı 1137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 09.11.2019 17:16
Valla bir türlü giremedim. Ten rengi belirttikten sonra siyah ekran kalıyor, tık yok. Nasıl çözeriz reis? @Manifesto
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 09.11.2019 18:34
Tek sevmediğim yanı /me bakışlarını X'e doğru çevirir ve "Merhaba X" der. tarzındaki emoteler...  :'(
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 09.11.2019 19:08
Tek sevmediğim yanı /me bakışlarını X'e doğru çevirir ve "Merhaba X" der. tarzındaki emoteler...  :'(
Bu yollardan illa ki geçmişsindir, küçümsemenin bir getirisi olmaz. Fazla takma kafana. Öğrenirler zamanla.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 09.11.2019 22:56
Bu kadar tartışmak yerine bence meslek fiyatlarında küçük bir artış olabilir hani yol çok uzun zaman alıyor para da az truckerda balıkçı desek allaha emanet 20 yemden 2 balık çıkıyor bazen şansa 5 ciddi  anlamda zor bir ekonomik sistem var bu çıta düşürülebilir harici şu doğu kısmının kapalı olması ciddi anlamda beni çok gerdi umarım en kısa zamanda açılır rol ortamı olarak üst düzey eklenen mapler zaten muazzam sadece ekonomik koşullar kolaylaşırsa birazcık sunucu rekora gider şahsi fikrim.
Bence kasmak çok kolay Trucker mesleğinde 134 basan bir bobcat var 5 dakikada bitiriyorsun, ekonomi harika.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 09.11.2019 23:40
Yönetim biraz hafif gibi 15 dakika jail atmak falan NON RP drivingden şikayet açılmış sonucu uyarın deniliyor, biraz daha katı olmalı bence yönetim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 10.11.2019 12:44
Yönetim biraz hafif gibi 15 dakika jail atmak falan NON RP drivingden şikayet açılmış sonucu uyarın deniliyor, biraz daha katı olmalı bence yönetim.
Daha yeni açıldı yavrum yavaş az. ? :D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 10.11.2019 14:41
Daha yeni açıldı yavrum yavaş az. ? :D
Yeni açılması kural ihlallerine izin vereceği anlamına gelmez
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#37 - 10.11.2019 14:43
Merak etmeyin, herhangi bir konuda taviz yapmıyoruz. İhlallere en başından sıkı tutuyoruz ki sürekli böyle devam etsin. Ancak oyuncular henüz sunucuya ve kurallarımıza yeni adapte olacağı için, 2 yıl sonra gerçekleşecek olan bir kural ihlaline normal süre olarak 200 dakika ceza verilecekse şu an kişinin "İLK" seferinde 20-30 dakika gibi cezalar daha uygun. Eğer aynı şekilde devam ederse, kuralı bildiği halde trollerse o zaman ancak ağır cezalara geçilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#38 - 10.11.2019 16:14
Haritadan büyük bir beklentim vardı, %45 olarak sunucu Vice Santos olarak karşımıza çıktı. Beklentilerimi düşürse de oynamaya devam ettim. Sunucuyu bir süre daha bekleyip en önemli sistemlerden birisi "/yetenek" sistemi karakterimizin yönünü belirleyen bir sistemdi, fakat buglu olması oyuncuları bi hayli üzdü. İyi yönleri de var, mesela hiç alışılmadık mapler var. İtalyan mahallesi gibi, bu dekorasyonlar hoşuma gitti. Çeşitlilik elbette artacaktır fakat arttırılmadan önce hatalar ve eksiklikler giderilmeli.

Rol kalitesi olarak ise şuan söylenmesi çok zor, oyuncular ne rol yapıcağını halen seçme aşamasında ve bu 1 hafta boyunca sunucu yerine oturabilir. Yeni tarz rol etkinlikleri ve insanları eskisi gibi meslekten soğutmamaya çalışmanız iyi bir deneme.(Eskiden trucker mesleği çok kısıtlıyordu, bu biraz işleri yavaşlatıyordu.) Şimdi ise oyunculara yeni para kazanma gereksinimleri, yenilikler ile Roleplay'in yaratıcılığımızla daha geniş rol kapsamı oluşturduğunuzu göstermeye çalışıyorsunuz. Tabii bunlardan önce gereken şey ADALET.

Harita üzerinde değişiklikler sürdürülmeli, LS mapinin yarısı oyunculara kapalı, tadilatta gözüküyor. Sanki zombi istilasından sığınmacı gibiyiz. Tabii bu haritanın yarısı kapanmasıyla oyuncuların toplanması kaçınılmaz ^^

İyi eğlenceler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#39 - 10.11.2019 23:08
Az önce başvurumu yaptım umarım kabul edilir. Güzel bir macera bekliyor gibi  :) :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok