Araçların fazasıyla pahalı olduğu düşüncesindeyim. Oyuncuları sırf araç alabilmeleri için mesleğe bu kadar bağlamak mantıksız.
Araçların fiyatları bence iyi, ama bu meslekte bu kadar non rp driving çıkması mantıksız geliyor bana.
İnsanlar mecbur bırakılıyor. Adam rolüne hızlıca başlamak için para "kasması" lazım. Bu yüzden Non-RP driving ile çok daha hızlı şekilde kasabileceğini düşünüyor.
2010dan beri en az elli tane sunucu açıldı, ellisinde de aynı muhabbetler konuşuldu. Sürekli aynı konular konuşulup konuşulup duruyorsa fakat bir çözüm üretilmeden aynı sistem devam ediliyorsa bu oyuncuların problemi değil. Okuyan var, çalışan var bu insanların para "kasacak" vakti yok. Adam oyuna girip iki saat rol yapmak istiyor belki de, para kasmak değil. Mecbur bırakılmak bu sorunları doğuruyor.
Bu sistemin devam ettiği her sunucuda bunları dile getirmeye devam edeceğim, çünkü bu sağlıklı bir sistem değil.
Elbette seni anlayışla karşılıyorum, fakat sanal ekonomi dediğimiz sistemden adil ve adaletli olmak zorunda. Hizmet edilen tüm oyunculara karşın herkesin hakettiğini alması tarafında bulunulmak zorunda, elbette bana kalsa herkes muhteşem şekilde haz alacağı rollerde bulunsun. Fakat bunun için de elbette bir mücadele ortamının yaratılması mevcut, sunucunun açılmasında vaad edilenler belliyken geliştirme seçeneği açık. Önemli olan sizin, hangi seçeneği nereye kadar kullanmanız gerektiği.
Sanal bir ekonomide, ne " hadi rol yapın cebinize para koyuyoruz" diyebilirsiniz ne de "Hadi, truckera tur atmaya." diyebilirsin, bunun ortasında ince bir çizgide insanların yürüyebileceği bir ortam kurma zorunluluğunda bu hizmeti veren bir platform ve Vice ekibi inanın bunu başarmak için çabaladı, çabalıyor, çabalamaya da devam edecektir.
Şikayetleriniz elbette dikkate alınıyor, fakat eleştiri üslubu yerine yapıcı ve öneri veren bir üslup sonucunda Ar-Ge bölümünde değerlendirilir. Sonuçta hiç bir şekilde oyuncunun isteklerini gözardı etmemek olmaz, olamaz. Hizmet sağlayan bir platformda böyle bir şeyden bahsedemeyiz.
Fakat bu süreç içerisinde herkesi biraz anlayışa ve hoşgörüye davet ediyoruz, sorunlarınızın tüm topluluk tarafından ortak sorunu olması dahilinde, Ar-Ge şeklindeki yapıcı önerileriniz doğrultusunda hep beraber keyif alma tarafında olmak en iyisi olacaktır.