Konu: [07.06.2021] Vsevolod Voskresensky ( Aktif Rolde /q )  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.06.2021 13:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vsevolod Voskresensky @lucretius

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Namiq Bakikhanov @Moruk ,

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/06/2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
İlgili şahıs Verdant Bluffs tepesinde trollemeye başlamıştı. Tazer vesaire atmamıza rağmen yerinde durmuyordu da. Sonrasında ise departmana götürdük.
Bizimle beraber kodeslere gelmedi. PM atarken ise oyundan çıktığını fark ettik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İlgili şahıs ayrıca trol tavırlar sergilemiştir fakat yeterli kanıtım yoktur. Sadece şahitler mevcuttur.

#1 - 08.06.2021 13:54
Adına şikayet açılan arkadaşın Verdant Bluffs tepesinde yaptığı troll hareketlere şahidim. Darrell Houghton isimli Başkan Danışmanı ve Meclis Üyesi karakterimle orada bulunuyordum. Yanımızda 2 belediye görevlisi, Belediye Başkanı ve Yardımcısı, 4 adet basın mensubu, altı-yedi tane polis ve 9 ila 10 kişi civarı rolümüzü izlemeye gelen karakter vardı. Vsevolod isimli arkadaş herkesin ortasında rolümüzü trolledi. Ceza almasını istiyorum.

#2 - 08.06.2021 15:49
Merhaba. İlk attığım SS'de emotelerden görüldüğü üzere Vsevolod'un birlik arkadaşını frisk yöntemi ile üzerini arıyorum ve emote vererek bana saldırıyor. Bu sebep ile 1.4'den şahısı tutukluyoruz.
Spoiler: GösterGizle

Araç içerisinde Fear RP ihlali yapıyor.
Alıntı
Polise Karşı Korku Rolleri
Departman sınırlarında (ekip aracı dahil) sivil-illegal-legal karakterlerin polise karşı FEAR-RP zorunluluğu bulunur. Kişiler polise itiraz edebilir, hakkını arayabilir, direnebilir lakin bir memurun müdahalesiyle (herhangi bir sert sözlü müdahale, fiziksel müdahale, taser, cop vs.) kaldığı andan itibaren memurlara karşı korku rolü yapmak zorundadır. Departman içerisinde, ekip aracında ya da sokakta azınlıkta olan kişilerin polise karşı FEAR-RP durumu bulunur. Her oyuncu/karakter, departman ile olan etkileşimindeki rollerinden kendi sorumludur. Departman içerisinde tutuklanmış olmasına, üzerinde kanun ve hapise girme gibi baskılar olmasına rağmen ofansif tavırlar sergileyen, korkusuz roller yapan kişiler FearRP kapsamında rolsel hapis sürelerine ek cezaya tabii tutulur.

Buradan sonrasında da adamı sürükleme rolü yapıyoruz ama buna uymayarak bizden önce asonsöre ilerliyor. Çelme takma rolüne bu sebep ile hiç uymadı. (Yan karakter olduğu için bu sebep ile rahat davrandığını düşünüyorum.) Sonrasında kodesler katına çıkıyoruz ama zanlı artık nedense bizimle çıkmıyor. /pm filan atıyoruz, sonrasında da /q atıyor.

#3 - 08.06.2021 17:29
Adına şikayet açılan arkadaşın Verdant Bluffs tepesinde yaptığı troll hareketlere şahidim. Darrell Houghton isimli Başkan Danışmanı ve Meclis Üyesi karakterimle orada bulunuyordum. Yanımızda 2 belediye görevlisi, Belediye Başkanı ve Yardımcısı, 4 adet basın mensubu, altı-yedi tane polis ve 9 ila 10 kişi civarı rolümüzü izlemeye gelen karakter vardı. Vsevolod isimli arkadaş herkesin ortasında rolümüzü trolledi. Ceza almasını istiyorum.

Bilader sen oyun oynadığınin farkında değilsin galiba adıma her açılan şikayete benden önce atlıyor ceza almasını istiyorum.

Benim şikayetlerime karışma ben senin yaptığın ihlallerin altına bişey yazıyor muyum?

#4 - 08.06.2021 17:29
 savunma yapicam akşama.

#5 - 11.06.2021 13:38
Merhaba iyi forumlar üzgünüm gecikti o gece orda rol yaptıgımız polis bize rol imkanı tanımadı ve rollere uymadı ben arkadaşımıza kafa atıyorum ama o hiç bir şey olmamış gibi beni hem yere düşürüyor hemde aynı anda kelepçeliyor bende sizden önce asansöre koşuyorum ve çatıya çıkıyorum ve kaçıyorum her şey bu şekilde lütfen tartışmayalım hatalı tarafsam cezamı çekerim iyi roller.  :sampanya:

#6 - 11.06.2021 16:06
Merhaba iyi forumlar üzgünüm gecikti o gece orda rol yaptıgımız polis bize rol imkanı tanımadı ve rollere uymadı ben arkadaşımıza kafa atıyorum ama o hiç bir şey olmamış gibi beni hem yere düşürüyor hemde aynı anda kelepçeliyor bende sizden önce asansöre koşuyorum ve çatıya çıkıyorum ve kaçıyorum her şey bu şekilde lütfen tartışmayalım hatalı tarafsam cezamı çekerim iyi roller.  :sampanya:
Kanıtınızı gösteriniz o halde.
Yeterince rol imkanı tanıdık fakat siz trollemeye devam ettiniz. Son zamanlarda moda olan " rol hakkı tanımama" bahanesine sığınmaktan vazgeçiniz lütfen.

#7 - 11.06.2021 23:18
Kanıtınızı gösteriniz o halde.
Yeterince rol imkanı tanıdık fakat siz trollemeye devam ettiniz. Son zamanlarda moda olan " rol hakkı tanımama" bahanesine sığınmaktan vazgeçiniz lütfen.

Bu bir bahane değil bu bir "KURAL" dostum daha fazla ileti atmana gerek yok dedim savunmam bu kadar.

#8 - 14.06.2021 04:57
Merhaba,

kişi aktif rolde bağlantı koparmaktan ceza alacak. Karşı tarafın ihlalleri için VCPD şikayeti açmalısınız.