Konu: Mado Agayan | Çatışma Kural İhlali  (Okunma sayısı 346 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.06.2021 10:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mado Agayan @SALVO180KM

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/06/2021, 10:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2.2) ÇATIŞMA
Onaylı bir bölgede çatışma başlatacaksanız, bölgenin sahibi olan oluşumdan daha kalabalık ve en az 3 kişi olmalısınız. Ayrıca onaylı bir bölgeyi günde en fazla BİR kez basabilirsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Klasik bir şekilde oyuna giriş yaptım, Buffalo hoodu içerisinde dolaşırken oyunu alt+tab a bıraktım ve saldım. Ardından oyuna döndüğümde Mado Agayan'ın emotunu ve yerde olduğumu gördüm. Tek başına belli ki bir hoodu basmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şikayeti düzenledim, aynı ihlali farklı yerlerde de gerçekleştirmiş. Son eklediğim ekran görüntüleri şikayeti destekler niteliktedir. Kendi hoodumuz ve Buffalo hoodunda vurulduğumuza dair görüntüler bulunmaktadır.

« Son Düzenleme: 07.06.2021 11:27 tiphied »

#1 - 07.06.2021 11:04
Bölgenin sahibi oluşumun üyesi değilsin. Seni orada vurmam bir ihlal içermiyor.

#2 - 07.06.2021 11:12
Bölgenin sahibi oluşumun üyesi değilsin. Seni orada vurmam bir ihlal içermiyor.
Evet bölgenin sahibi olan oluşumun üyesi değilim, fakat müttefiğimiz olan oluşumun bölgesinde bulunuyorum. "Hood onaylı bir bölge."
İkinci vurduğun kişi;
Spoiler: GösterGizle

#3 - 07.06.2021 11:14
O bölgenin onayı Buffalo oluşumunun üyelerine özel, seni vuruyorum sen Buffalo üyesimisin? Kısacası hood baskını olmuyor dostum üzgünüm.

#4 - 07.06.2021 11:27
Şikayete ekleme yapıldı. Tek başına Gentilini hoodunuda bastığı ekran görüntüleri bulunuyor.

#5 - 07.06.2021 11:39
Motorcu arkadaşı vuruyoruz, şehirde uzun bir süre gezindikten sonra seni fark ediyorum ve vuruyorum. Eklediğin ekrana gelirsek  "gidelim baylar" yazmışım chatlogu okumanı öneririm. Sadece benim emote verip ateş etmem tek bastığım anlamına gelmez, detaylı kanıtınız varsa bekliyorum.

#6 - 07.06.2021 11:45
Yönetici kararını bekleyelim. Hasar kayıtlarını veya logları inceleyebilirler.

#7 - 08.06.2021 19:16
Merhaba,

savunmanızı ekran görüntüleri ile desteklememişsiniz, bu yüzden bu savunma geçersiz sayılıyor. Kişi Çatışma Kural İhlalinden ceza alacak, şikayet kapatıldı.