Birinci SS'de kısa bir süre AFK kalmıştım, Arshen isimli karakter rol ile beni arabaya taşıdı. Görmediğimi varsayıp PM'den uyardı seni arabaya bıraktılar abi diyerek. Ki üstte beni taşıdığının emotesi görünüyor.
İkinci SS sahibi sen değilsin, ek olarak orada Mixing yapılan bir durum yok. Düştüğümü belirtmişim yani kısa süre AFK kalacağımı belirtmişim. Seni dün vurduğum için içerleyeceğini tahmin etmeliydim. Yapmayın şu şekilde OOC kin, oyun oynuyoruz. Neden OOC kin dersen, SS'i alan arkadaşın benim /f'den yazdığımı art niyetli algılamış ve sana atmak için hususi ss almış muhtemelen. Orada düştüm, silahımı alın, şurada düştüm burada düştüm, şu var bu var gibi söylemlerde bulunmuyorum, sadece düştüğümü belirtiyorum.
Ayrıca çatışma ortasında yerde yatarken güzel bir SS editi için etrafın fotoğraflarını çekiyordum ki zaten oradayım, uzak bir yerde değilim. Hepimiz sürekli CamHunt kullanarak açı ayarlayıp SS alıyoruz ve editliyoruz. CamHunt kullanmak ne zamandan beri yasak? veya şöyle sorayım, CamHunt kullanarak ne gibi bir üstünlük kurmuş olabilirim? Ha diyeceksin sesli sohbette söylemiş olabilirsin fakat birlik içerisinde roldeyken kesinlikle sesli sohbete girmek yasak. Tespit edilen birlik üyeleri hemen uzaklaştırılır. Yani orada bir üstünlük yok sadece olduğum yerde rol editi için ss alıyorum.
Ayrıca birisini bizim discordumuza sızdırıp bu sslere erişmişsiniz, yapmayın kardeşim ooc kin yeter, bezdim artık.
Son olarak, Twars isimli birlik üyemiz size sürekli mix yaparak IG olayları OOC olarak size sızdırıyordu, bununla alakalı bir şikayet hazırlıyorum.
Gerçekten hayretler içerisindeyim, Discord sunucumuza, oluşumumuza ajan gönderecek kadar çirkef bir platforma dönüşmüşüz. Bu adam OOC jailini bekler sorun yok fakat bunu yaparak sanalda seviyenizi göstermiş oldunuz.
Belli ki "F" kanalı üzerinden bir anlık heyecanla düştüm yazmışım, bu mixing yaptığım anlamına gelmez sonuçta birinin yerini söylemiyor veya oradan rol yapılmıyor. Bizi üstün kılmıyor.
-Belli ki oyunda savaşmıyormuşuz, bu hırsınızla dm sunucularında kol kasıp IC'de kazanabilirsiniz.
Savunmam bu kadar.