Konu: Ada Rose - CR  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.06.2021 20:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ada Rose @arslan

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/06/2021 21:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, dün gece aktif rolümdeydim, Ada Rose isimli karakter benim aracıma sol arka çamurluktan çarpmıştır fakat hiç bir şey olmamış gibi devam etmiştir. Bu olan olayı yayınımda izleyicilerim ile tartıştık, Ada karakterinin bunu yaptığını görünce baya şaşırmıştım. Kanıtta göreceğiniz üzere kişi bana çarpınca sola doğru manevra yapıyor yani Lag pit yerine direk normal pit atıyor, onun ekranında da çarptığının kanıtı bu sola manevra.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://clips.twitch.tv/SmellySweetJaguarKappa-6CDC2MvybUc98S0x

Ek açıklamalar(varsa): Yayınımın ilerleyen saatlerinde klibi izleyince Ada Rose karakterini görünce bayağı bir şaşırdım, rolünü sevdiğim nadir insanlardandır kendisi fakat yayında olduğum için bu olaya sessiz kalırsam hatalı konuma geçeceğimden korktuğum için ben şikayeti açma kararı aldım. Basit bir özür veyahut hata kabul etme ile şikayet kapanabilir benim nazarımca.

#1 - 06.06.2021 20:54
knk attığın klipte de göründüğü gibi, önümde çapraz kalmana rağmen seni düz şekilde itebiliyorum ve hasarsız, şeridin solundayken şerit dışına bile çıkmadan yoluma devam edebiliyorum bunun sebebi ping, benim ekranımda durum kliptekinden çok farklıydı yine de oyun zevkini böldüysem kusura bakma :)

#2 - 09.06.2021 05:48
Savunma geçerli.