Konu: Kilit Arşiv  (Okunma sayısı 620 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.06.2021 20:12
Kilit Arşiv
« Son Düzenleme: 14.06.2021 22:19 hollycrap »

#1 - 08.06.2021 20:34
@Müphthela Savunmanızı yapın

#2 - 08.06.2021 23:57
Savunmamı yarın akşam saatlerinde yapıcağım, yeni gördüm şikayeti.
« Son Düzenleme: 09.06.2021 00:03 Müphthela »

#3 - 09.06.2021 23:35
Merhaba milllet, öncelikle konuya şöyle giriyim, Caine Phalips karakteri yaklaşık 1-2 ay öncesinde CK sı gerçekleştirilen bir karakter, kapalı karakterindede bu görünebilir, karakteri ck olmasına rağmen tekrardan bu karaktere dönmüş, konuya gelirsek olay esnasında bilindiği üzere en çok üyeye sahip olan bir oluşumuz o sırada sokak 30-40 kişi civarında aktif rol dönüyordu, r1 rütbeye sahip olan Caine karakteri bir gün öncesinde r17 karakterim olan Noumouke Nox karakterinin kız arkadaşına çete toplantısı sırasında dışarda sokakta çığlık atarak sürtük vesayre diyip sallıyor, sokaktaki yerliler ise direk Noumouke Nox karakterime sms yoluyla ulaşıyorlar, ve böyle böyle Caine karakterinin sokakta kız arkadaşına sürtük diyip elini kolunu sallayarak gezdiğini duyup karakterim çete toplantısından aniden ayrılıp sokağa iniyor, ardından Caine'e sokakta girişiyor, ki R17 bir karaktere yani çete içinde reel düşünürsek çok saygın bir adamın yanındaki bir adama sallaması demek o adamın baştan kendi infazını vermesi demektir, fakat Caine karakterine fazla bir tepki göstermiyor sadece sokakta hırpalıyor karakteri bir kaç yumruk sallıyor, sistemsel düştüğü durumda tüm sokak kavga yerine toplanıyor, Caine karakteri kalkıyim "anneni sikicem orospu çocuğu" tarzı kelimeler kullanıp hala tüm çete etrafındayken ve Noumouke karakteri başındayken ona hala tehditler yağdırabiliyor.

Spoiler: GösterGizle

Bu fear rp ihlalidir birincisi, evet ikinci güne geliyoruz, arkadaş ilk önce discorddan ck izni istiyor, vermiyorum birlik Yönetimi'de vermiyor ck iznimi, fakat arkadaş force rp yapmayı kafasına takıp bir sonraki gün Caine karakteri normal olarak karakterime kinleniyor, ve sokağın ortasında yine 40-30 kişinin rol yaptığı yerde karakerime doğru yürüyüp o kızına sahip çıkıcaksın yoksa şöyle böyle olur diyor, R1 bir karakter R17 karaktere bunları söylüyor tüm sokağın ortasında, ve bu esnada Noumouke Nox karakterimle Caine karakterinin yakasından tutup ona bağırıyorum, ardından silah çekme emote u vericek iken Caine karakteri ise o esnada silahını çekmiş, ben o sırada kendim silah çekme emote u yazıyordum, biliyorsunuz 40 kişinin olduğu bir alanda chat oldukça hızlı akıyor,  50 kişinin rol yaptığı bir bölge olduğu için görmedim, affınıza burda sığınıyorum, yalan söylemeye gerek yok. Sunucunun en aktif birliği, en aktif rol dönen yerindeyiz, Bunlar gayet normal şeyler, Caine karakterinin karakterime silah dayadığını görmedim chatte, bende bu esnada silahını çıkarıp sıkma emote u veriyorum ve silahlar çıkıyor iki taraftada Deathmatch başlıyor, iki tarafda birbirine sıkıyor, ayakta kalabilen ise Noumouke Nox karakteri oluyor, fakat @hollycrap Deathmatch'da yenilince do dan "Noumouke bu anda boynundan vuruldu" diye do dan bunu spamlıyor ne ck izni var, ne deathmatch'i kazandı bunları spamlıyor.

...ki zaten sokakta r17 karakterin bir çok yancısı bulunuyor, oradaki 50 kişiden yarısından çok, çok fazlası Noumouke karakterinin yancısı olduğıunu onun için adam vurup adam öldürebilicek karakterler sokağın bir çok yerinde bulunuyor, sokakda 50 kişinin ortasında sokakta böyle saygın bir karaktere böyle bir eylemde bulunmadan önce keşke bu tarafda akabinde lose alabiliceğinide düşünseydin, force rp yaparım ck ederim kafasında olmasaydın, ayriyetten me emoteu veriyor, emote şu: "Aptal orospu çocuğu tarafından vuruldu" diye ooc bildiğiniz ailevi küfür ediyor.

Bundan sonra pm den "sen benimle eğleniyo musun nasıl rolller bunlar?" eğleniyo musun sen benle, gel bakıyim sese ben şimdi sana göstericem eğlenceyi tarzı tehditler vesayre ediyor, ardından beni Discord'a çağırıyor.

Discord adresimi bu rolü yapmadan önce çete discordundan bulup bana ck düşünüyor musun diye sormuştu bu rolün 1 saat öncesi yaklaşık, ve ona düşünmediğimi söylüyorum, ardından beni Discord'a bu rol bitmeden hemen çağırıyor ve Discord sese gittiğimde Ailevi küfürlerin üzerime yağdını duydum, ilkte uyarı geçtim, benimle küfürlü konuşma, konuşup halledelim dedim, fakat nafile toxic hareketlere devam etti küfürler hakkımda yağdırmayı bırakmadı. Ses kanalından çıktım, ardından bana Discord'dan aileme küfürler yağdırıp Samp alêmini sana zehir edicem bak gör neler yapıyorum tarzı cümleler kullanıyor, daha sonra engel atıyorum daha fazla küfürler işitmemek için, biliyorum Discord kanalı yeterli bir kanıt niteliğinde bulmuyorsunuz ama ben yinede screenshotı bırakmak istedim buraya.   

Fakat arkdaş durmuyor, arkadaşlarıma küfürler yağdırmaya başlıyor, arkadaşlarımın discordundan ve pm inden arkadaşlarıma şahsımla ilgili yani  noumouke'nin anasını sikiyim tarzı ailevi küfürlere devam ediyor.

Terör estiriyor sunucuda bildiğin durmak bilmiyor, bu tarz "OOC AİLEVİ KÜFÜR" mesajlarını işittiğim için birlik yönetimi karar kılıp @hollycrap 'i birlikten uzaklaştırıyor, ardından arkadaş durmak biliyor mu? Tabiki hayır arkadaşımın sanalda adı İsotçu diye bilinir, arkadaşıma ic kanaldan ooc bir sürü küfürler ve ırkçı söylemlerde bulunuyor.

Arkadaşıma /me kafasının başında duran amına koduğumun çocuğuna bakar diye emote veriyor, ooc küfürler yağdırıyor ooc kinini beyan ediyor.

Bildiğiniz terör estiriyor chatte.

@hollycrap 'e şunuda sormak isterim mâdem rolün gidişatını kaldıramıcaktın, rolün gidişatını böyle düşünmüyordun, niye böyle bir force role kalkıştın?
Yetkili arkadaşlar bu konuyu detaylıca inceliyip sonuçlandırıcaktır, savunmam bu kadar, yetkili kararı bekleyelim.
[ NOT: Ekran görüntülerinin bazıları küfür işiten arkadaşıma ait, ekran görüntüleri için teşekkür ederim.  @Areszers ]
« Son Düzenleme: 09.06.2021 23:39 Müphthela »

#4 - 09.06.2021 23:35
SS sahibi olduğum için ve birşey eklemek istedim, arkadaş gerçekten ghetto sokağında insan üstü yeteneklerine sahip bir haber. Korkusuzca o tarafa, bu tarafa sallayıp bir iki rol ile silahını sergiliyor. DM seveceliğin gerçekten aşikâr. Eğer sokaktaki bir kız sana yan çiziyorsa sokak ortasında slang atıp sevgilisini bir iki rol ile infaaz edemezsin. Daha sonra lose alınca insanların rol zevkine balta vurup "OROSPU ÇOCUĞU TARAFINDAN VURULUR" Metagame kapsamında rage atan birisi söz konusu. Gerçekten umutsuz vaka. Daha sonra arkadaşımın şahsına pm'den slanglar edip bunu birlik yetkilillerine bildirmemiz akibinde atılıyorsun. Gerçekten bu platformda insanların gerçekçiliğine balta vurmaktan bir şey olmadığını kendin beyan ediyorsun. Lütfen sana tavsiyem böyle bir rollere gireceksen asıl sen VURULACAĞINI GÖZ ÖNÜNE alman gerekiyor.

Vice Roleplay oyunu yetkilileri belirlemesi amacı daha fazla tarafca yanıt gelmesin.

#5 - 10.06.2021 00:07
SS sahibi olduğum için ve birşey eklemek istedim, arkadaş gerçekten ghetto sokağında insan üstü yeteneklerine sahip bir haber. Korkusuzca o tarafa, bu tarafa sallayıp bir iki rol ile silahını sergiliyor. DM seveceliğin gerçekten aşikâr. Eğer sokaktaki bir kız sana yan çiziyorsa sokak ortasında slang atıp sevgilisini bir iki rol ile infaaz edemezsin. Daha sonra lose alınca insanların rol zevkine balta vurup "OROSPU ÇOCUĞU TARAFINDAN VURULUR" Metagame kapsamında rage atan birisi söz konusu. Gerçekten umutsuz vaka. Daha sonra arkadaşımın şahsına pm'den slanglar edip bunu birlik yetkilillerine bildirmemiz akibinde atılıyorsun. Gerçekten bu platformda insanların gerçekçiliğine balta vurmaktan bir şey olmadığını kendin beyan ediyorsun. Lütfen sana tavsiyem böyle bir rollere gireceksen asıl sen VURULACAĞINI GÖZ ÖNÜNE alman gerekiyor.

Vice Roleplay oyunu yetkilileri belirlemesi amacı daha fazla tarafca yanıt gelmesin.
:D? hadi arkadaşını savunmaya çalıştığını anlıyorum, birliğinizde olduğumda ayaklarıma kapanıp yüreksiz davranışlarınızı bana karşı yapıyorsunuz ya :DDDD XD?
bir rehber y azarım sizin için veya tanıtım yazayım seversiniz. isterseniz başka bir şeylerde öğretebilirim jenerasyonlar ve geçişler hakkında, kültürünü yaptığın rolü öğrenmene sebep olan adama bile bunları diyon ya :D xDDDD der susarım.
bu arada okuma yazman yoksa eğer, sslerde sağ en aşağıda yazana bir bak abicim

bu arada arkadaşınıza şunu öğretin, "alpacino montana" diye birisi yok, emotelerde takma isim kullanmak zaten başlı başına "xd" alpacinonun tony montana karakterınde olan takım elbısesı dese cok daha yaratıcı bı emote olurdu.
ısotcum buradan laf gevelemeyı deneme, küfür edip engellemeyi cok sevıyorsun ama bıraz yurek be kocum xD

#6 - 10.06.2021 00:11

:D? hadi arkadaşını savunmaya çalıştığını anlıyorum, birliğinizde olduğumda ayaklarıma kapanıp yüreksiz davranışlarınızı bana karşı yapıyorsunuz ya :DDDD XD?
bir rehber y azarım sizin için veya tanıtım yazayım seversiniz. isterseniz başka bir şeylerde öğretebilirim jenerasyonlar ve geçişler hakkında, kültürünü yaptığın rolü öğrenmene sebep olan adama bile bunları diyon ya :D xDDDD der susarım.
bu arada okuma yazman yoksa eğer, sslerde sağ en aşağıda yazana bir bak abicim

bu arada arkadaşınıza şunu öğretin, "alpacino montana" diye birisi yok, emotelerde takma isim kullanmak zaten başlı başına "xd" alpacinonun tony montana karakterınde olan takım elbısesı dese cok daha yaratıcı bı emote olurdu.
ısotcum buradan laf gevelemeyı deneme, küfür edip engellemeyi cok sevıyorsun ama bıraz yurek be kocum xD
Hâlââ aynı tavırlar, aynı dalgaya almalar, tartışmayacağım senle, admin kararı bekleyelim, yetkililer en kısa sürede yanıtlıcaktır.

#7 - 10.06.2021 00:13
oglum forumda kız dusurmeyı denemek ne allah carpsın bu kadar düsük bi zihniyetle uzun suredır karsılasmıyodum asagı yukarı uzun zamandir .d mesela suan turkce bılmıyom cunku noktalama ısaretlerıne dıkkat etmedım :grin: :thinking:
isotcu kocum, calıstıgın oto sanayıde erkek gormekten kız algıların kapanmıs, bosver bılgısayarı kapat gozlerı yat uyu kocum

#8 - 10.06.2021 01:33
bu hayatta en sevmedıgım sey ıkı yuzluluktur, yedıgınız kaba pıslemeyın aslan parcalarım. yaptıgım her seyın arkasındayım, yaptığım en büyük troll en iyi rolünüze oranla beşe katlamaktır
bıttı dıye uzulmeyın yasandı dıye sevının, bırcok dıscord konusmasını sımdı burada ıfsa ederım de dua et belırlı sayfada bı tanıtımınız var yoksa :)

#9 - 10.06.2021 20:48
bu şehrin her sokağında aşkımızın izi kaldı