Konu: [06.06.2021]whalter Nessa Ruiz - Yetersiz oyuncu profili, OOC küfür(dini,ailevi)  (Okunma sayısı 613 defa)

#0 - 06.06.2021 19:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @whalter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.06.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC küfür ve yetersiz oyuncu profili.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Açıklayacağım bir şey yok, discord üzerinden dini ve ailevi değerlere küfür eden utanmaz veledin teki.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.06.2021 19:35
Adı üzerinde "DİSCORD" kişiler OOC kin tutmuş olmalı ki discord üzerinden "Yalaka, forumda boş konuşma, banlarlar." gibi cümleler kurdu. Vice ile alakası olmayan konu, platform. Savunmam bu kadar, iyi oyunlar.

Edit: Kişi küfürler savurup engelliyor, yaptığın bir ihlal ise bir fark yok. Öğeyi denetle ile kişiye böyle bir şey yapılması çok basit, ne kadar itiraz etsemde "utanmıyor musun, velet." falan diyeceği için uzatmıyorum.
« Son Düzenleme: 09.06.2021 03:34 whalter »

#2 - 06.06.2021 19:38
Adı üzerinde "DİSCORD" kişiler OOC kin tutmuş olmalı ki discord üzerinden "Yalaka, forumda boş konuşma, banlarlar." gibi cümleler kurdu. Vice ile alakası olmayan konu, platform. Savunmam bu kadar, iyi oyunlar.

not: kişi küfürler savurup engelliyor, yaptığım bir ihlal ise bir fark yok.

Utanmadan bir de savunma mı yaptın? lol
Edit: Herhangi bir şekilde küfür etmedim. Bu oğlana dava açacağım veritabanına kayıtlı olan telefon numarasını bana verebilirseniz arkadaşın ailesiyle görüşmek istiyorum dava için.
« Son Düzenleme: 06.06.2021 19:41 copshop »

#3 - 06.06.2021 19:45

not: kişi küfürler savurup engelliyor, yaptığım bir ihlal ise bir fark yok.

Utanmadan bir de savunma mı yaptın? lol
Edit: Herhangi bir şekilde küfür etmedim. Bu oğlana dava açacağım veritabanına kayıtlı olan telefon numarasını bana verebilirseniz arkadaşın ailesiyle görüşmek istiyorum dava için.

Şikayet açıyorsan savunma yapacağım, daha fazla uzatmayacağım yetkililerin kararını bekleyelim.

#4 - 08.06.2021 00:34
Bu kullanıcının alakasız toxic iletileri ve yaptığı davranışlar hakkında sevgili BatuhanC bir şikayet oluşturmuş ilgili şikayeti linkliyorum umarım dikkate alınır.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=110739.0

#5 - 08.06.2021 01:06
Bu kullanıcının alakasız toxic iletileri ve yaptığı davranışlar hakkında sevgili BatuhanC bir şikayet oluşturmuş ilgili şikayeti linkliyorum umarım dikkate alınır.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=110739.0

O şikayette toxic bir davranış yok ama sen bilirsin
« Son Düzenleme: 08.06.2021 01:41 whalter »

#6 - 13.06.2021 00:17
Sonuçlanmasını bekliyorum.

#7 - 14.06.2021 05:33
Merhaba,

discord konuşmaları maalesef ki kanıt niteliği taşımaz. Ek olarak buradaki ihlalin Vice Roleplay platformu ile alakası bulunmamakta.