Konu: Alliot Cap - Muhtemel Hile, PG, RetardetRP, Car Ramming  (Okunma sayısı 499 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.06.2021 16:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alliot cap @Areszers

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.062021 12.50 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.

3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu yalnızca  resmi oluşuma üye olan üyeler tarafından kullanılabilir. Harici kullanamaz.
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

Retardet RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile fak bir kaza yaşadık, sonrasında saçma şekilde küfürler etmeye başladı, takip etmeye başladı, emote vererek aracıma geldi çarptı, bazılarında CR olarak nitelendirebileceğimiz şekilde çarptı((rolsüz)). Kaza rolleri yapmadı. Videoda belirtilen yerde, anormal şekilde hızlanıyor, hile kullanıyor olabilir, tam o sırada da kaza rolü vesaire yapmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını istiyorum.

#1 - 06.06.2021 17:28
Merhaba,

Öncelikle seninle sabah bir kaza rolümüz oldu ve o ara kaza rolünde sinirimi sergiledim, bunda yanlış birşey yok. Üstelik kaza rolünde hiçbirşey yazmıyorsunuz;

Hile olayına gelirsek gerçekten açık aramaya çalışmanız çok belli, biraz daha ayrıntıya girseniz inanabiliriz Bella. Tahoma'nın hız limitini bilmiyorsanız lütfen bununla ilgili bir yanıt atmayın. Orada herhangi bir çöpçatanlık bulunmuyor.

Cr ise aralarda emote verdim, maalesef yaralı rolü olarak sadece "AĞH-UĞH" yazan birine sık sık emote verecek halim yok sanırım. Burada arkadaşa çarpıyorum yine "AĞH" yazıyor;

Bazı yerlerde çarptığıma dair emote vermediğimi beyan etmişsin, al buyur;

Kaza rolünde ise senin bazı yerlerde herhangi kaza rolü yapmadığın gibi bende rol yapmadım, aslında fark ettiysen orada biraz yavaşlıyorum. Azcık gerçekçiliğim bulunuyor sende olmasada;

Size rol desteğe gidin dememde bir sakınca görünmüyor, aksine Vice platformundaki oyuncuların rol zevkini düşünerekten söyledim. Daha sonra yine aynı şekil kaza rolümü yaptım, karşı taraf sadece "AĞH-UĞH" roleplay ve kapanış;

Savunmam bu kadardı, uzatmanın manası yok. İyi roller.

#2 - 06.06.2021 17:33
Videomda her şey açık ve net, emoteli çarptığın yerlere bir şey demdim, onların harici yerlere lafım.
Bu arada yapılan kazaların hiç birinden benim ağır yaralı olmam mümkün değil, videolarda da belli zaten, en .ok darbeyi alan sensin.
Kaza videosunu da paylaşabilirim, nasıl bir kaza olduğunu, o emotelerinde şüpheli geliyor bana, SS'ler orijinal değil gibi.
Kendi rolüme göre kaza  rolü yaptım.

#3 - 06.06.2021 19:52
Videomda her şey açık ve net, emoteli çarptığın yerlere bir şey demdim, onların harici yerlere lafım.
Bu arada yapılan kazaların hiç birinden benim ağır yaralı olmam mümkün değil, videolarda da belli zaten, en .ok darbeyi alan sensin.
Kaza videosunu da paylaşabilirim, nasıl bir kaza olduğunu, o emotelerinde şüpheli geliyor bana, SS'ler orijinal değil gibi.

Emoteli yerlere birşey demedim diyorsun ve yazıda ondan bahsediyorsun, açık aramaya çalıştığın belli. En çok darbeyi sende alıyorsun, burada maalesef kurtulamazsın. Dört beş kere rollü şekilde sana çarpıyorum, kendi rolüme göre kaza rolü yaptıysan o halde bende orda kendime göre yaptım? Nasıl aynı şekil sen az hasar aldıysan bende aynı şekil aldım, aracım '93 Tahoma ve tekerlekleri oldukça esnek, bende aynı şekil öyle uçunca hasarsız durdum. Lütfen yaptığın şeyin farkına varın, aynı şeyi tekrarlayıp yazmayın. Size daha fazla tarafımda yanıt gelmeyecek. Yetkili kararı.

#4 - 06.06.2021 20:00

Emoteli yerlere birşey demedim diyorsun ve yazıda ondan bahsediyorsun, açık aramaya çalıştığın belli. En çok darbeyi sende alıyorsun, burada maalesef kurtulamazsın. Dört beş kere rollü şekilde sana çarpıyorum, kendi rolüme göre kaza rolü yaptıysan o halde bende orda kendime göre yaptım? Nasıl aynı şekil sen az hasar aldıysan bende aynı şekil aldım, aracım '93 Tahoma ve tekerlekleri oldukça esnek, bende aynı şekil öyle uçunca hasarsız durdum. Lütfen yaptığın şeyin farkına varın, aynı şeyi tekrarlayıp yazmayın. Size daha fazla tarafımda yanıt gelmeyecek. Yetkili kararı.

Emoteyle çarptıklarına bir şey demiyorum zaten anlamıyor musun? Emote vermeden çarptıklarına lafım!  En çok darbeyi sen alıyorsun, videoda her şey AÇIK ve NET. Ben kaza rolümü yaptım, burada yapmayan SENSİN.  Aynen tekerlekler esnek oradan burada uç, böyle devam okay?
Yetkili kararını bekleyeliim.

#5 - 07.06.2021 15:12
Video'da görünüyor sende çok hasar alıyorsun, eğer çok hasar almamış gibi rol yapacaksan bende o halde almamış gibi yapacağım. Buna sende hiçbir şekilde karışamazsın. Sana yeterli kanıtları üstte attım, senin emotesiz dediğin yerlere emote attım, her çarpma için emote verecek diye bir şey yok genelleme olarak verdim o emote'u. Spam atmamı mı bekliyorsun?

Bu arada paylaşmayı unutmuşum o senin sadece elini yüzünü sıvazladığın rolde büyük bir katını ben sergiledim, o kadar kazanın ardından sanırım tek ellerin kollarının vitamin eksikliği gerçekleşmiş;
« Son Düzenleme: 07.06.2021 15:20 Areszers »

#6 - 09.06.2021 01:54
O emoteler neden bana gelmedi acaba???
Yetkili kararını bekleyeceğim.

#7 - 09.06.2021 09:29
Kişi alt karakteriyle illegal rol yapmış. (Sicili)
Yasak diye biliyorum.

#8 - 09.06.2021 16:16
Emotelerin gelmediği yerleri attım, daha sinirinden önündeki kanıtı görmeyen birine savunma yapmam söz konusu. Yan karakter olayı ise ana karakterim CK yediği için onunla ilgili bir şikayet var o yüzden beklemede. Yan karakterimle yaptım rolumu.

#9 - 10.06.2021 22:07
Pekala, bir şey söylemeyeceğim daha fazla. Gerekli sonucu admin belirtecektir. İyi akşamlar.