Konu: [06.06.2021] Tommy Fazzini Fear-RP, Retarded  (Okunma sayısı 381 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.06.2021 15:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tommy Fazzini @barrylex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ismael Bagdasaryan @respectwilson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarded RP, Fear-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 03:39 Sularında Hood bölgemize araç ile giriş yapıyoruz, Tommy Fazzini adlı şahıs "Onaylı Hood" bölgemize gelip,  Düşmanlığın olduğu bir durumda, tahrik edici, küfür, tehdit ve benzeri saçma sapan roller sergiliyor ve Rol seviyesini buradan belli etmiş oluyor. Ardından aracını bozuyorum, hood sınırlarına doğru koşuyor, düşürmeme yakın karşı oluşumdan gelen kişiler bana ateş açıyor.
Onaylı Hood sınırları içerisinde sergilediği rollerin mantığa sığacak bir biçimde olduğunu düşünmüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsın

#1 - 06.06.2021 20:38
Savumamı en yakın zamanda yapacağım.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#2 - 07.06.2021 11:11
Şikayet ile alakam yok fakat böyle bir olaya aynı kişi ile denk geldiğim için birkaç şey yazmak istiyorum, Tommy Fazzini karakteri insanları durduk yere tersliyor ve agresif yapıyor. Aşağıdaki birkaç kanıt;

#3 - 08.06.2021 00:56
Şikayet ile alakam yok fakat böyle bir olaya aynı kişi ile denk geldiğim için birkaç şey yazmak istiyorum, Tommy Fazzini karakteri insanları durduk yere tersliyor ve agresif yapıyor. Aşağıdaki birkaç kanıt;

Bu rolün neden tamamı yerine sadece bir kısmını atıyorsun? Eğer şikayetin varsa açabilirsin ve son olarak olayla alakan yok, buraya böyle şeyler atmak yerine şikayetini açabilirsin.

#4 - 08.06.2021 01:00
Şimdi bu şikayete gelirsek adamlarınız  beni bir kaç gündür durduk yere takipleyip ateş açıyor, hoodunuzdan ne zaman geçsem bir kişi ateş ediyor, en sonunda hooda gelip bu konuyu konuşucaktım fakat yine etrafımı sarmaya başldınız bende bu yüzden küfür edip kaçıcaktım, ama onaylı hood içerisinde  yaptığım rol yanlıştı. Gerekli cezayı alabilirim. İyi roller/ İyi forumlar.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#5 - 08.06.2021 01:05

Bu rolün neden tamamı yerine sadece bir kısmını atıyorsun? Eğer şikayetin varsa açabilirsin ve son olarak olayla alakan yok, buraya böyle şeyler atmak yerine şikayetini açabilirsin.

Olayla alakam olmadığımı zaten belirtmiştim, yaptığın şeyin aynısını attım.

#6 - 08.06.2021 02:28

Olayla alakam olmadığımı zaten belirtmiştim, yaptığın şeyin aynısını attım.

Tamam, şikayetin varsa aç bekliyorum.

#7 - 08.06.2021 02:40
Şimdi bu şikayete gelirsek adamlarınız  beni bir kaç gündür durduk yere takipleyip ateş açıyor, hoodunuzdan ne zaman geçsem bir kişi ateş ediyor, en sonunda hooda gelip bu konuyu konuşucaktım fakat yine etrafımı sarmaya başldınız bende bu yüzden küfür edip kaçıcaktım, ama onaylı hood içerisinde  yaptığım rol yanlıştı. Gerekli cezayı alabilirim. İyi roller/ İyi forumlar.
"Küfür edip kaçmak", senin rol bilgin de bu olsa gerek.

#8 - 08.06.2021 06:38
"Küfür edip kaçmak", senin rol bilgin de bu olsa gerek.

hıhı aynen.

#9 - 09.06.2021 05:55
@barrylex zaten hatasının farkında, şikayette gösterilen ekran görüntüleride geçerli. Fear RP ihlali sebebiyle Tommy karakteri ceza alacak.

@Quixes şikayet açarken olayı anlattığınız kısımda "rol seviyesini belli ediyor." tarzı mesajları yazarken dikkatli olun lütfen, bu tarz durumlardan sizde aynı şekilde ceza alabilirsiniz. Şikayet açarken yorum yapmak yerine olayları anlatmanız daha sağlıklı olur. İyi forumlar.

Şikayet kapatıldı.