Öncelikle hayatımda en kinli, en açık aranmaya dayalı şikayet olabilir. Neyse arkadaş nasıl sinirlendirdiyse direk hemen konuyu kapattırıp bitireyim.
Üç ekip arabası kovalıyorken bir polis arkadaş ile ikimiz bunny yaptık bir kere ve ortak düşünceli olarak kovalamacaya hala devam ettik. O da biliyor. Daha sonra benim karakter ölümümü gerçekleştirmemin, rol zevkimin işleyişine hiçbir şekilde karışamazsın. Ben karakter ölümü vereceğim için zaten bu kadar uğraşım, direnmem. Daha sonra orada Victor Woods karakteri gördüğünüz gibi art arda yumruk atıyor, karakter ölümü vermem için yeterli bir sebep düşündüm ve Victor Woods'un darbeleri akibinde ekip aracına şakak bölgemin çarptığını varsaydım. O an zaten direk arkadaşlar aracat yaptılar, ben yine de araçta yaralı rolümü yaptım ama arkadaşlar emote'un farkında değillerdi;
Yani yalan-RetartedRP bulunmuyor, yalana çalışılmış ve prova yapılmış yazını biraz daha ayrıntılı yapsan inanabilirdik. Görmemiz Aşikâr. Daha sonra üslüp olayına gelirsek size "rol öğren" dememde bir sakınca görmüyorum aksine yararlı olabilir. Seni düşünüyorum baksana. Üstelik sen üslüp konusunda bende A sınıfı önden başlıyorsun ss'inde kendini ele vermişsin, umutsuz vaka gerçekten "mal mal rol yapıyor";
Spam ise sen bana art arda "yapmadı, etmedi, bindirdi" gibi şeyler yazıyorsun, cümle kurmadan. Bende art arda üç tane mesaj attım. Chat'ime balta vuruyorsan bende vuruyorum. Her neyse savunmam bu kadardı, lütfen pm ile kışkırtıp gerçekleri öğrenince bunu forumdan darlayarak yapmayın.