Konu: [04.06.21] Joseph Mark - Ağır OOC Küfür  (Okunma sayısı 436 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.06.2021 22:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @RenaX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ORTAK NEZAKET - AĞIR OOC KÜFÜR

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi durduk yere her kimse ne derdi varsa benimle böyle ağır bir küfür içeren pm attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 29 Level ve pm üzerinden "o..... çocuğu" diyebilme cesaretine sahip. Yasaklanma için daha büyük bir ihlal yoktur sanırım.

#1 - 04.06.2021 23:43
Öncelikle iyi forumlar dilerim, savunmamı yapıyorum;

Callum_Quintet ( @nonsense41 ) karakteri ile beraber rol yapıyoruz, OOC oldukça samimi arkadaşım olduğu için ona PM üzerinden mesaj gönderiyorum.
PM atmamın sebebine gelecek olursak, vücudundaki dövmeleri sdo üzerinden belirtiyor, kullandığı skinde vücudunun neredeyse tamamı görünmeyecek şekilde olduğu için ona böyle bir pm atmak istiyorum. Arkadaşımın ID'si o sırada 65, ben hatalı ID olan 55'e PM atıyorum. Ardından böyle bir şikayet açılacağını tahmin ettiğimden kaynaklı olarak daha öncesinde SS'i almıştım, ekte bıraktım. Daha sonrasında " ** " yazarak hatalı olduğunu her ne kadar belirtsem de arkadaş bulmuş açığı, şikayet açmış.  Sunucuda 1300+ oyun saatim var ve bir tane bile OOC sicilim yok, böyle bir hareketi kasıtlı yapacak birisi değilim.

« Son Düzenleme: 05.06.2021 01:34 RenaX »

#2 - 05.06.2021 00:01
** ne zamandır hatalı anlamında kullanılıyor burada? OROSPU ÇOCUĞU dedikten sonra "hatalı oldu kusura bakma" demek yerine ** mı gönderiyorsun?? Triplere bak bir de sanki kendi küfür yemiş gibi arkadaş bulmuş falan. OOC arkadaşıymış bilmemneymiş , ben bilemem senin kafandaki düşünceni , bana gelip de böyle pm atamazsın. Şikayet aktif.

#3 - 05.06.2021 00:54
Yanlışlık ile atılmış bir pm bana atacağı sırada sana atmış yakın bir arkadaşım benlik sorun yok şikayet açmak için yer aramayın lütfen alt tarafı hatalı bir pm  :sampanya:

#4 - 09.06.2021 06:16
Merhaba, incelendi. Şikayet açan taraf haklı fakat yanlış PM gönderildiği için bu defa uyarılacak, oyun içinde özellikle OOC durumlarda daha titiz ve dikkatli olmalısınız, bu konuda sizi uyarıyorum. Tekrar böyle bir şikayet açılırsa ceza alabileceğinizi unutmayın lütfen. @RenaX