hahahahaha, hâlâ yol kenarında oturuyorduk falan diyorsun...
Bir insan neden OOC yalan söyler ki diye düşünüyorum ama gerçekten bir şey bulamadım. Fotoğraflarda da görüldüğü üzere rol esnasında yanında bir kişi bile bulunmazken iki tane şahit ekliyor olabilmen oldukça şaşırtıcı. Olay bölgesine geldiğimizde gayet açık ve net bir şekilde elinde çuvalla koşuşturduğunu görebiliyoruz. Karavan arkasına geçip silsen bile senin o çuvalı çaldığını kısa süre sonra arkandaki evden gelen ihbardan anlayabiliyoruz. Neden sana kin besleyeyim? Adını bile ilk defa duyuyorum. Arkadaşlarını rolde görmedim bile. Gidip yukarıda da bir sürü yalandan şeyler yazmışsın, bu iletimden sonra onları düzenlemeni istiyorum.
Gelelim PM'den rahatsız etmeme olayına, iki tane fotoğraf eklemişsin. Altta attığım fotoğraflara bakacak olursan eğer ilk aradığım sıra üstünde hem metal parça, hem de çekic bulunuyor. Metal parçaya el koyup tekrar üstünü arıyorum ve görüyoruz ki çekic silinmiş. Ellerin kelepçeli, yaptığın NON RP üstündeki parçayı neden sildiğini düzgün bir şekilde pm'den soruyorum. Konudan farksız bir şekilde neden tutuklandığını soruyorsun? Nasıl birisi olduğunu anladığımdan dolayı pm'den rahatsız etmemen için uyarıyorum. Ve ne kadar güzel ki rahatsız etmiyorsun.
Avukat rolleri hakkında bir şey söylemek istemiyorum, IC'de karşıma çıkarsa eğer savunmamı IC'den yaparım.