Konu: [04.06.2021] Briella_Berisha-Scorcher_Moore  (Okunma sayısı 192 defa)

#0 - 04.06.2021 15:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  [Briella_Berisha @Smfdb.nika ] [Scorcher_Moore @Dipsy ]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Angelina Campbell @zeusbaris

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: [04.06.2021] [15:00/15:30]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NoobDM, Emotesiz saldırı, Troling

Alıntı
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Alıntı
a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşları ilk defa görüyorum, Buffalo MC barın karşısındaki konteynırda duruyordum. Arkadaş bir anda Sanches ile bize çarpıp vurmaya başladı sistemsel yaralı durumuna düşürdü, pmden "Pardo" yazıp pm almayı kapadı gerçekten tuhaf.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kalıcı olarak yasaklanmalarını talep ediyorum, gerçekten sıktı. Briella_Berisha adlı karakterin daha öncede trolling üzerinden jail yedigini görebiliyoruz, alışkanlık haline getirilmiş bir durum gibi.

« Son Düzenleme: 05.06.2021 04:05 ketçap »

#1 - 04.06.2021 16:25
Arkadaş çok güzel bir şikayet açmış, kurgu falan tebrik etmek gerekiyor doğrusu, chatlogdada gözüktüğü gibi benim adım yok ve orada bulunmuyordum arkadaşımıza bir iki saat önce yanışıkla vurdum, ve ben vuruyormuş gibi banada suç atmışsın saatler olsaydı keşke seni en son bayıltan kişinin adı var zaten, ben orada yoktum, ayrıca sende burada /b bölmüşsün, olayda yoktum ama SS de rolü bölmüşsün, sana vurduğumun SS i bile yok.

#2 - 04.06.2021 18:56
Arkadaş çok güzel bir şikayet açmış, kurgu falan tebrik etmek gerekiyor doğrusu, chatlogdada gözüktüğü gibi benim adım yok ve orada bulunmuyordum arkadaşımıza bir iki saat önce yanışıkla vurdum, ve ben vuruyormuş gibi banada suç atmışsın saatler olsaydı keşke seni en son bayıltan kişinin adı var zaten, ben orada yoktum, ayrıca sende burada /b bölmüşsün, olayda yoktum ama SS de rolü bölmüşsün, sana vurduğumun SS i bile yok.
Hasarlarım yeterince net, karakterinin bana daha önce vurduğuna dair bir kanıtı vardır diye umuyorum.
Gerekli cezayı yemişsin, umarım birazcık akılanmışsındır.

#3 - 05.06.2021 02:30
Yani ne diyelim hemen yanında bulunan Angelica karakterine vurmak isterken senin de onun yanındayken canın zaten %20 falandı sanırım hasarların da zaten 3 hasar bulunuyor kas gücüm yüksek olduğu için o an anlık bayılmışsın zaten fark ettiysen role falan dökmedim şikayet açmak için açılmış şikayet (Ayrıca "MTA" da oynamıyorsun gereksiz b bölüp ne bileyim şikayet açıyorum şu ihlali yaptın gibi şeyler yazmandan bu hareketi bekledim)
« Son Düzenleme: 05.06.2021 02:35 Dipsy »

#4 - 05.06.2021 04:00
Yani ne diyelim hemen yanında bulunan Angelica karakterine vurmak isterken senin de onun yanındayken canın zaten %20 falandı sanırım hasarların da zaten 3 hasar bulunuyor kas gücüm yüksek olduğu için o an anlık bayılmışsın zaten fark ettiysen role falan dökmedim şikayet açmak için açılmış şikayet (Ayrıca "MTA" da oynamıyorsun gereksiz b bölüp ne bileyim şikayet açıyorum şu ihlali yaptın gibi şeyler yazmandan bu hareketi bekledim)
Her hangi bir saldırı emotesi var mı Angelica karakterine verilen, hayır. "MTA" diyorsun kanka güldürme beni, karakterinin sicil kaydına bakar mısın? Neden vurduğunu sormak için b bölüyorum, sonuç olarak pm durumun kapalı bunu "MTA" bağdaştıracak ne yaşadın çok merak ediyorum.

Yaptıkları ihlal bariz bir şekilde ortada, şikayet aktif.

#5 - 05.06.2021 12:33
Hasarlarım yeterince net, karakterinin bana daha önce vurduğuna dair bir kanıtı vardır diye umuyorum.
Gerekli cezayı yemişsin, umarım birazcık akılanmışsındır.
Ona bakılırsa benden önce bir kız daha vurmuş o da dm olarak ceza yemeli böyle bir şey var mı? Akıllanıcak olan sensin, rol desteği almalısın.

#6 - 05.06.2021 23:08
Yeme bizi mta'dan geldiğin bariz ortada Angelica'yı da ooc tanıyorum orada zaten herhangi bir rol döndürmedik

#7 - 05.06.2021 23:10
Evet, pm almak istemiyorsam b bölebilirsin oyun kurallarını 1 kere bile okumadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam sonuç olarak noob dm atan birisi sunucuya 1 yılını vermiş olsa bile sırf sana noob dm attı diye ban yiyecek evet evet biliyorum o hikayeyi
« Son Düzenleme: 06.06.2021 00:32 Dipsy »

#8 - 06.06.2021 01:07
Yeme bizi mta'dan geldiğin bariz ortada Angelica'yı da ooc tanıyorum orada zaten herhangi bir rol döndürmedik
YEDİM SENİ KANAKKA WŞRLÖQWŞLRÖQLŞWRÖLKQŞWKRÖLQR
Lütfen kaliteli bir konu olsun, daha fazla yanıt istemiyorum.

#9 - 07.06.2021 23:55
Aktif  :garip: