İyi forumlar.
Öncelikle değerli dostum daha net anlaman adına DEATHMATCH nedir?
Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
Blake Forest karakteri son kırk sekiz saat içerisinde yaklaşık olarak mahalleyi altı, yedi kere ateş açtı. Bir önceki gelişinde zaten maskesi çıkartılmış ve kim olduğu öğrenilmiş, yüzü görülmüştü.
bknz.Blake Forest karakteri sürekli olarak aynı kıyafet, aynı bisiklet modeli ve aynı bisiklet rengi ile zaten El Corona bölgesinden geçiyor. Tanıyor, bu kadar.
Ek olarak diğer bir konu olan Güvenli Bölge İhlaline gelecek olursak... Mermi NPC'sinin olduğu bölge güvenli bir bölge değil. İllegal oyuncuların yararlanabildiği bir NPC, o bölgeye sadece PD üyeleri giremez/orada tutuklama vb.. gerçekleştiremezler. Evet, kural ihlaline kural ihlali ile karşılık verilmemeli fakat Segundo Desiderio karakteri Blake Forest karakterini NPC bölgesinde kovalamaya başlıyor. Blake Forest karakteri öncesinde ViceMall bölgesine gidiyor sonrasında ASGH bölgesine. Orada o karakterin hile olduğunu kanıtlamak amacıyla ateş açmam gerekiyordu, etrafıma baktım ve rolünü baltalayabileceğim kimse yoktu. Bu kişinin Vice Roleplay platformundan uzaklaşması/oyuncuların huzurunun kaçmaması ve SAMP ortamının en iyi sunucusu olan Vice Roleplay'in adını biraz daha kirletmesini önlemek adına o karaktere ateş açmak durumundaydım. Bu konu üzerinden bana şikayet açılması gerçekten trajikomik, eğer gerçekten bu kişi güvenli bölgede olsa ve orada ona ateş açsam evet şuan haksız konumunda olurdum fakat bu karakter Commerce bölgesinden ASGH'a kadar birçok kuralı ihlal ederek kaçıyor. Oyun kurallarında zaten bu durum açıkça belirtilmiş.
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.
Savunmam bu kadar, şikayeti inceleyecek yetkiliye kolay gelsin.