Konu: GBI + Emotesiz ateş  (Okunma sayısı 184 defa)

#0 - 02.06.2021 17:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diondre_Lyons @rewzon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Arthur_Harris @Arnold Carmelo_Quanzy @Camron_Mark  Mark_Berlin @55selman55

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.30 1/06/2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBİ:— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.
Emotesiz Ateş.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar polis binasının önünde bir anda sıktılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların en ağır cezayı almalarını talep ediyorum.

#1 - 02.06.2021 19:29
Öncelikle selam, Mark Berlin isimli karakteri birkaç sefer takip ettik, her defasında departmana doğru ilerledi. Sonrasında animasyon yapıp orada takılmayı tercih etti. Birçok kere kaçmasından dolayı güvenli bölgeye sığındığını anladım, kendini orada olduğu için güvenli olduğunu düşünüp öyle role girdi. Ama biz role güvenli bölge dışında iken başlamıştık bile.

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

Spoiler: GösterGizle

Emote:

((EK OLARAK: Üçüncü ekran görüntüsünde gözüken özel mesajlaşmadan ceza almasını istiyorum.))

#2 - 02.06.2021 20:07
Öncelikle selam akradaşlar şahitliğimi onaylıyorum, Arkadaşın chat logdan attığı ss rolden sonra atılmış bir emot dur ss lerdeki saatlere bakmanız yeterli. Zaten VCPD önünde silah çıkartıp sıklamarı bile büyük bir kural ihlali, Sonucu yetkililere bırakıyorum.

#3 - 02.06.2021 21:10
Selamlar,savunmacı tarafın rolü daha önceden gerçekleştirdiğimize dair kanıt istiyorum.Eğer bana sıkacaklarını önceden bilseydim Ocean Bar'a gidip gün boyu orda dururdum ancak bilmememden kaynaklı olarak sadece motor sürüyordum ve pd binasının oralarda geziyordum sıkacaklarını anladığım anda pd binasının önünde durdum.Bunu zaten yalanlamıyorum.Pd binasının önünde sıkma konusunda hak ettikleri cezayı almalarını istiyorum.

#4 - 03.06.2021 11:43
Öncelikle selam akradaşlar şahitliğimi onaylıyorum, Arkadaşın chat logdan attığı ss rolden sonra atılmış bir emot dur ss lerdeki saatlere bakmanız yeterli. Zaten VCPD önünde silah çıkartıp sıklamarı bile büyük bir kural ihlali, Sonucu yetkililere bırakıyorum.

Öncelikle merhaba, Diondre Lyons karakterinin arkasında oturduğum için bazı durumlarda ekran görüntüsü aldım, iyikide almışım. Chatlogun değiştirilmiş olduğunu söylemişsin, olaya birde benim gözümden bakın;

Emote ile alakalı aklınızda ufak bir soru işareti bile kalmasın. Ayrıca düştükten 30 saniye sonra pm üzerinden arkadaşını yanına çağırıp silahını ona verdiğinde aşikâr, yetkili dönmediği sürece karşılıklı tartışmaya girmeyeceğiz. Seviyeli ve kaliteli forumlar.
« Son Düzenleme: 03.06.2021 15:26 Syeezow0 »

#5 - 04.06.2021 19:15
Merhaba,

savunma yeterli bulundu. Şikayet kapatıldı.