Konu: Briella Berisha - Scorcher Moore - Raden Davis  (Okunma sayısı 343 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.06.2021 14:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raden Davis ( @uzayofcx ) - Scorcher Moore ( @Dipsy )  - Briella Berisha ( @Smfdb.nika )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nadia Bax ( @Oliver_Danger ) - Adalina Salazar ( @ErenFriztche ) - Tyler Rogers ( @Shangoas ) - Terrell Millers
( @AaronR  )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.06.2021 / 12.30 suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
[Yasaklı Rol] [Car DM] [RK Kural İhlali] [Power Gaming] [NON RP (zorunlu car surfing)]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğimizden bir kız karakterin rolde araç ile vurarak motordan düşürüyorlar, ardından motoru çalıyorlar. Gps rolü ile motorunu takip ediyoruz ve kişileri bulup bir süre kovalıyoruz. Kişiler Kasparov hood'unda duruyorlar ve gayet düzgün bir şekilde brawl rolü dönüyor. Biz düşüyoruz ve brawl rolü ardından (sadece brawl) /do üzerinden birçok defa (Olumsuz vermemize rağmen) CK-Kalıcı Hasar-Geçici Hasar-E-RP izni istediler. Sistemsel yaralı durumundan kalktığımız zamanda ise /hurt 1 veyahut /hurt 2 ile biz yaralı rolümüzü yapıyorken gelip tekrardan saldırıda bulunmuşlar ve tekrardan sistemsel düşürdüler. Bu işlemi yaklaşık 5-6 kere tekrarladılar ki bunu yapanlardan birisi de onlarda sistemsel olarak düşen bir karakter. Ardından bir kez daha sistemsel kalkıp /hurt 1 attım ve emotemi verip /dene komutunun başarılı olması ile ayağa kalktım. Bu sefer araçla ezmeye başladılar ve tekrardan sistemsel düşürdüler. (Araç ile) Araç yardımı ile bug yaparak "Nadia Bax" karakteri sistemsel yerde iken üzerine sürüp aracın üzerine aldılar ve dağın başına bıraktılar. Dağın başında bıraktıktan sonra tekrardan döverek sistemsel yine düşürdüler. Ardından "Tyler Rogers" karakterinin üzerine (YASAKLI ROL OLAN) işeme rolü yaptılar ve hem emote hem sistemsel olarak işeme rolünü gerçekleştirdiler. Kişilerin tekrar düşürmelerinin bir çoğunun emote vermeden olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım... Bir de son olarak "Scorcher Moore" karakteri sistemsel düşmüş olduğu halde kalkıp tekrardan biz kalktıkça bizi düşürüyor ki bunu belirtmiştim sanırım ve sanki kendisi bir "HULK" edası ile aracın kapısını yerinden rahatlıkla sökebiliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
 bu ekran görüntüsünde ilk brawl sonucu yerdeyken /do üzerinden sürekli olaraktan soru sorulmasını göstermek istedim.

burada ben sistemsel olarak kalktım ve /hurt 1 çekerek yaralı rolünü yapıyorum, kişi tekrardan saldırıyor.
sağ altta saatte de göründüğü gibi ikinci kez sistemsel düşüyorum.

burada görüldüğü üzere emotemi verip /dene komutumu atıyorum ve ayağa kalkıyorum, kişi araç ile eziyor, hasarlar kaydımı gösterek atıyorum ekran görüntüsünü

bu da araç ile ezdiğinin ekstra bir görüntüsü

burada Adalina karakteri sistemsel olarak düşmüş ve araç ile bug yaparak aracın üstüne çıkartmaya çalışmış durumdalar

burada ise yine sağ altta hud kısmında saati görebileceğiniz üzere Adalina karakteri yeniden düşürülüyor.

kişileri IC olarak hiçbir şekidle tanımadığımız halde öyle bir rol yapmadığımızı da düşünürsek gelip çocuk tacizcisi diye bizi tanıtmaya çalışıyorlar

Tyler karakteri sistemsel olarak düşüyor ilk brawl sonucu saat 12.43

Ve ısrarla düşürmeye devam ediyorlar, Saat 12.50

Burada da hasımlar diye bir emote vererek hatalı bir emote kullanımı yapıyorlar

burada Scorcher karakteri bir anda HULK'a dönüşüyor.

Raden karakteri sunucuda yasaklı olan rolü, yani kişinin üzerine işeme rolünü yapıyor ve hem emote hem sistemsel olarak yapıyor, görüldüğü üzere.

burada Terrell karakteri olayı yolda görüp gelen ve ayırmak isteyen bir rol yapıyor, ancak ona da saldırıp eziyet ediyorlar chatlog'da gözükmekte

rk ihlalinden bir örnek daha saat 12.47'de Scorcher Moore karakteri sistemsel olarak yere düşmüş durumda.

Ve saat 12.48 kalktığı gibi tekrardan saldırıyor

Nadia karakteri ilk sistemsel düşüşü durumunda burada

ve burada saat 12.41 ikinci kez düşürülüyor Nadia karakteri

Saat 12.45 Nadia karakteri bu halde kendi kendine gidemeyeceğini düşündüğüm o dağa araç bugu yapılarak (Adalina'yı aldıkları gibi) dağa götürülüyor ve ardından tekrar sistemsel düşürülüyor

Saat 12.46 görüldüğü üzere yeniden düşürülmüş ve hasarı veren kişi malum..

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin yaptığı kural ihlallerinden kaynaklı olaraktan yüksek dereceli bir ceza almalarını talep ediyorum.

#1 - 01.06.2021 14:02
Şahitliğimi onaylıyorum, cezalarını en kısa sürede almalarını talep ediyorum.

#2 - 01.06.2021 14:05
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 01.06.2021 14:07
Unutmadan belirtmek isterim kişiler tüm bu rolleri "KASPAROV" adlı şehirin en büyük suç örgütü (mafyası) olan birliğin onaylı hood'u içerisinde gerçekleştiriyorlar.
Kişiler yapılabilecek bir açıklamaları varsa savunmalarını yapabilirler, iyi forumlar.

#4 - 01.06.2021 14:16

Bu SS'de Hades ve Tyler /b bölüyor, böyle bir şeyi pm üzerinden belirtebilirdi. Artı olarak Adelina karakteri hatalı bir emote veriyor.

Adelina karkateri yaralı araç sürüyor, saate bakılıp ne zaman baygın olduğu anlaşılabilir.

Adelina karakteri burada powergaming yapıyor, yaralı ve /dene vermeden kalkıyor.

Burdada Adelina karakteri yaralı kural ihlali yapıyor, baygınken kalkıp direkt saldırma emotesi veriyor.

#5 - 01.06.2021 14:18
Ben sadece Car Ramming ihlali yaptım, yaralı kural ihlali yapmadım ve KASPAROOOV konusuna gelicek olursak, birlik üyesi değilsiniz sizde bize saldırdınız, Onaylı hood ile alakası yok.

#6 - 01.06.2021 14:25
Briella'nın attığı ekran görüntülerindeki ilk iki ekran görüntüsü zaten bana ait tamam biz ihlal yaptık kabul ediyoruz ama en az Adalina karakteri de bizim kadar ihlal yaptı ben rk ihlali yaptığımı kabul ediyorum. Adalina karakterinin de ceza almasını istiyoruz.

#7 - 01.06.2021 14:26
Yapacağım ek ve son açıklama şu yönde olacak; Kasparov birliği üyesi olmamızın bir önemi yok ve bizim de size saldırdığımızı söylemişsiniz. Buna sadece gülebilirim sanırım çünkü emoteyi verip burada brawl rolünü başlatanın siz olduğunuzu belirtmek isterim. Ayrıca olayın en başında Raden karakteri ortada yoktu, herhangi bir telefon konuşması veya telsiz komutu kimsenin chatlogunda görülmemekte, kendi birliğinizin hood bölgesinden bu kadar uzak bir bölgeye nasıl geldiğini merak etmekteyim (MIX). Daha fazla açıklama yapmayacağız, yetkililer gerekli karar verir, iyi forumlar.

#8 - 01.06.2021 14:34
En başta Tyler karakteride yoktu, MİX yapmadık kanıt olmadan ortaya bir şey atmassın, rol desteği almanı tavsiye ederim MİX yapan biri varsa sizsiniz ilk 3 ünüzü dövdükten sonra Tyler karakteri hızlıca gelip indiği gibi bize saldırıyor, bizi tanımıyor bile.

#9 - 01.06.2021 14:58
Şahitliğimi onaylıyorum.