Konu: Power Game, Yaralı Kural İhlali, Car Ramming / Rhys_Howell  (Okunma sayısı 292 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.05.2021 04:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_24345 = Rhys_Howell @ByQuartez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Deushtc 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30/05/2021 03:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.

Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.
Alıntı
CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.
  Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

[/quote]

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video da görüldüğü gibi Maske_24345 yani Rhsy_Howell, Pawn Shop bölgesinde motorumun yanında olmama rağmen bir an da alıp kaçırıyor.Neden çaldığını sorduğum zaman ise "açık bırakmasaydın o zaman" diye bir tepki alıyorum.Ne yani her motorunu açık gördüğümüz aracı çalıp daha sonra suçu savuşturmak için açık bırakmasaydın mı diyeceğiz? Geri döndüğünde arkadaşım onun aracında iken "adamı araçtan atar" gibi bir  emote verip araçtan atıyor.Daha sonrasında  Dominic_Mendez ile brawl rolüne girişiyoruz ve onu bayıltıyoruz, RK oluyor.Daha sonrasında "yerde olmasına rağmen" maskesini çıkartıyorum ardından /do üzerinden maskesinin elimde olduğunu belirtiyorum ama maskeyi vermiyor. Maskeyi çıkarmamak için saniyesini bekliyor ayağa kalktığında ise "adamı iter ve engeller" tarzında bir emote verip /dene atıyor ve hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. İki kişi tarafından dövüldükten sonra ikimizin de karakterinin kas gücü 20/20, aracına binip kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Video da yapılan kural ihlalleri görülüyor, gerektiği cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 30.05.2021 04:40
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 30.05.2021 12:57
SS' de de görüldüğü gibi ben sadece engellemeye çalışır emotesi atıp /dene atıyorum başarılı çıkıyor ve bu yüzden maske yüzümde kalıyor. Kişi beni düşürdüğü için fear uygulayarak karakterim korkuyor ve kaçıyorum kişiden, kişi hiç bir emote atmadan /dene atıyor.

#3 - 30.05.2021 15:08
Sen yerdeyken maskeni çıkartıyorum yani bu durumda senin ayağa kalkıp /dene atmak yerine yerde olduğun süreçte maskeni çıkartman gerekiyor.Sonuç olarak yerdesin ve bana fear rp yapmak zorundasın.Senden üstünlüğüm var.Ayrıca emotesiz dene atmadım, "maskesini çıkartır" diye emote attım, sen maskeni vermediğin için senin /dene komutuna karşılık /dene attım.

#4 - 30.05.2021 16:40
Merhabalar öncelikle, türkçe terim kullandım buna bir şey demiyorum. ELM veya Çakar dediği konu ise, pursuit sunucularında ELM kullanıyorum ve rolde iken bir şey yazdığımda ister istemez devreye giriyor. I tuşu vesaire bastığımda sinyaller yanıyor. Ayriyetten  ELM'yi üstünlük sağlayacak şekilde kullanmıyorum, istemeden sinyaller yanıyor. İyi forumlar, iyi günler.

#5 - 30.05.2021 16:41
Sen yerdeyken maskeni çıkartıyorum yani bu durumda senin ayağa kalkıp /dene atmak yerine yerde olduğun süreçte maskeni çıkartman gerekiyor.Sonuç olarak yerdesin ve bana fear rp yapmak zorundasın.Senden üstünlüğüm var.Ayrıca emotesiz dene atmadım, "maskesini çıkartır" diye emote attım, sen maskeni vermediğin için senin /dene komutuna karşılık /dene attım.

Arkadaşın emote'siz verdiği dene'nin kanıtı;

#6 - 30.05.2021 16:55
Merhabalar öncelikle, türkçe terim kullandım buna bir şey demiyorum. ELM veya Çakar dediği konu ise, pursuit sunucularında ELM kullanıyorum ve rolde iken bir şey yazdığımda ister istemez devreye giriyor. I tuşu vesaire bastığımda sinyaller yanıyor. Ayriyetten  ELM'yi üstünlük sağlayacak şekilde kullanmıyorum, istemeden sinyaller yanıyor. İyi forumlar, iyi günler.
Oluşturduğum şikayette senin hakkında bir şey geçmiyor. Sana açılan şikayette kendi savunmanı yapabilirsin. Şunu tekrar söylüyorum ben zaten daha öncesinde emotemi atmıştım fakat /dene komutunu daha sonradan verdim.Bunda bir yanlış göremiyorum. Ben karşı tarafın maskesini çıkarmama rağmen bu tarz bir emote alınca verdiğim "adamın maskesini çıkartır" emotesine dayanarak /dene atıyorum ve başarılı oluyorum.Herhangi bir hatam olduğunu düşünmüyorum. Eğer bundan da bir hatam olduğunu düşünüyorsan bunun için ayrı bir şikayet açabilirsin.Burada benim şikayetimin üzerine konuyu başka detaylar ile uzatmaya gerek yok her şey ortada zaten.
Yetkili kararı bekleyebiliriz, iyi forumlar.

#7 - 08.06.2021 19:05
Merhaba, Rhys karakteri yaralı kural ihlali ve Refuse RP kapsamında ceza alacak. Şikayet kapatıldı.