Konu: Tommy_Canterino Aktif rolde /q  (Okunma sayısı 285 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.05.2021 00:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tommy_Canterino @HakanMaster

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jaivon_Banks @Vicolays

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29/05/2021 - 17:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

/b Bölmek

Role uyum sağlamamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yapılan baskın sırasında arkadaşımız role uyum sağlamak yerine /q çekmiş bulunmakta. Aşağıya ekleyeceğim ekran görüntüsünde zaten gayet açık ve net şekilde belli olmakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz hareketlerin tekrarlanmaması için arkadaşımıza caydırıcı bir ceza verilmesini talep ediyorum. İyi forumlar :)

#1 - 30.05.2021 02:08
Şahitliğimi onaylıyorum, kaçırma rolünü girecektik fakat dostumuz q attığı için giremedik.

#2 - 30.05.2021 03:00
O sırada oyunumu alta almıştım, ss editliyordum, çatışma bölgesinde hiçbir şekilde değildim ve üzerimde silah dahi yoktu, dışarı çıkmam gerektiği için oyuna hiç girmeden sağ tık + pencereyi kapat yaptım, çatışmanın farkında bile değildim, bir süre sonra oyuna girince IC olarak basıldığımızı öğrendim. Zaten çatışmanın içinde değil, üst katta afk'ydım. Benim çatışmada görüldüğümü kanıtlayacak bir ss'iniz varsa paylaşabilirsiniz. Çatışmaya etki edebilecek veya beni vurmak dışında, kaçırmak gibi etkileşime geçebileceğiniz bir konumda değildim. Eğer aksi bir kanıt sunarsanız cezamı çekmeyi kabul ediyorum. Dediğim gibi oyunda değildim bile, çatışmadan haberim yoktu. Beni kaçırma rolüne gireceğinizi söylemişsiniz, yöneticileri yanıltmaya gerek yok, benimle etkileşime geçebileceğiniz veya görebileceğiniz bir konumda değilim, aksini kanıtlar bir ss'iniz varsa lütfen paylaşın.
« Son Düzenleme: 30.05.2021 03:07 HakanMaster »

#3 - 30.05.2021 03:08
Yanıtın için teşekkürler, açıkçası savunman benim için tatmin edici olmadı. Ekran görüntüsünde yeterince açık bir kanıt olduğunu düşünüyorum. Yönetici kararı bekleyebiliriz. İyi forumlar :)

#4 - 12.06.2021 16:08
Yönetici cevabı bekliyor.

#5 - 13.06.2021 15:23
Merhabalar,
o mekandaysanız size ulaşabilirler, böyle bir konumda olmadığınızı iddia edemezsiniz. Çatışma başladığı anda oyundan çıkış yapmanızı tesadüf olarak değerlendiremeyiz maalesef. Tommy karakteri ceza alacak.

İyi forumlar.