Konu: Quillin Fields - DM + Revenge Kill  (Okunma sayısı 529 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2021 22:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @çaçakiri - Quillin Fields

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Fico Armani @dadasfb , Kevin Liang @arkan Peter Buckie @Chiko , Patrick Dunn @eppursimuove ve 10+ Van Ness birlik üyesi.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.05.2021, 00:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 28.05.2021, 23:16 saatlerinde Van Ness Ave. Bastards birliği olarak, Banton Brims birliğinin hooduna saldırı yaptık ve 7-8 kişiyi vurarak yaralı durumuna düşürdük. Quillin Fields'de bu karakterlerden birisi. Fakat olayın üzerinden daha bir saat geçmeden biz Las Venturas'ta saklanırken nasıl olduğunu anlamadığımız bir şekilde bizi buldular ve birlik üyelerimi vurarak öldürdüler. Kişilerin kendi yükledikleri videolar ve birliğimde ki bazı arkadaşların aldıkları görüntüler sonrasında Quillin Fields karakterinin vurulduğu halde tekrar gelip bize ateş açtığını gördük. Maske_23509 - Quillin Fields karakteri.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Bir yıldır platformdayım, daha önce bana yalnızca bir şikayet açıldı ve haklı bulundum. Daha önce yalnızca bir kişiye şikayet açtım. Toxic ya da problemli bir insan değilim, değiliz. Kişinin yaptığı ihlali dün görmüş ve birlik yetkilileriyle konuşarak, eğer iptal edilen rol görüntüleri kaldırılırsa kişiden şikayetçi olmayacağımızı söylemiştik. Keza kişinin yaptığı e+q buguna ait görüntüler de vardı. Fakat kişi videoyu tamamen kaldırmak yerine, önce videoyu kaldırıp editlemiş ve daha sonra tekrar yüklemiş. Burada kötü niyet seziyoruz, bu yüzden başta şikayet açmaya istekli olmasak ta başka çaremiz kalmadı. Kişinin caydırıcı bir ceza almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 29.05.2021 22:32 Canterino the DEEV »

#1 - 29.05.2021 23:22
UCL final maçı sonrası savunma yapacağım.

#2 - 29.05.2021 23:34
İyi geceler, iyi forumlar. Peter Buckie karakterini oynayan oyuncu olarak bir kaç ekleme yapmak istiyorum. Şikayet açma gibi bir düşüncede olmadığımızdan aşağıya bırakacağım bağlantıdaki videoyu indirmeye gereksinim duymadım. Video gizliye alınmış durumda, herkese açık yapılırsa sizlerde bu ihlali görebilirsiniz.

Video linki: https://www.youtube.com/watch?v=eHtCJZyCATY&t=1s
Videodaki ihlal anı: 0.18. saniyede görseldeki karakter ateş etmeye başlıyor. 7.mermisini attıktan sonra ateş etmeye devam ediyor.

Videoyu gizliden kaldırıp ihlalinizi sergilemeniz gibi bir isteğim yok. Bunun zaten farkındasınızdır. Temennim benzer üzücü durumların tekrarlanmaması.

Sergilenen rolde gözlemleyip kanıt niteliğinde sunabileceğimiz görüntüler yalnızca bunlardır. İyi forumlar.

#3 - 30.05.2021 05:30
Selamlar, seviyeli ve iyi forumlar dilerim.

İlk öncelikle neden DM eklediğinizi ve "yasaklama" ibaresini özellikle işaretlediğinizi henüz anlamış değilim. Savunmama geliyorum, Van Ness ekibi bastığı sırada canım fazla değildi ve Motel çatısında duruyordum. Alt tab'dan oyuna dönerken oyunuma anlık donmalar ve süren donma sorunları mevcut, bunun sorunu hareketli + fazla objelerden kaynaklanıyor. Bu sorunu bir tek ben yaşamıyorumdur, zaten Idlewood çevresinde FPS ve drop, donma sorunu yaşayan onlarca oyuncu var. Oyuna döndüğümde silah sesleri duydum ve refleks olarak zıplama tuşuna basıp oradan aşağı atladım, sanırım ilkinde düşmedim ancak daha sonrasında kendimi yaralı konumda buldum, kendilerine defalarca kez belirttiğim gibi "90 saniye" bekledim ve ayağa kalktım, bunu bir RK saymayıp kalktım ve bir saat sonra olan baskına katıldım. Zaten daha sonrasında bununda bir RK olduğu söylendi, hatamı kabullendim. Birlik ile olan roller "İPTAL" edildi ve o baskın rolü iki defa geçersiz sayıldı, geçersiz sayıldığından dolayı şikayet yemeyeceğimi düşündüm ve chill takıldım. İptal edilen bir rol için neden şikayet açma gereksiniminde bulunduğunuzu kavrayabilmiş değilim. Elimde şuanlık bir geçerli kanıt yok ancak bir yerden bulursam buraya yükleyeceğimden emin olabilirsiniz.

Seviye dolu forumlar.

#4 - 30.05.2021 06:01
Selamlar, seviyeli ve iyi forumlar dilerim.

İlk öncelikle neden DM eklediğinizi ve "yasaklama" ibaresini özellikle işaretlediğinizi henüz anlamış değilim. Savunmama geliyorum, Van Ness ekibi bastığı sırada canım fazla değildi ve Motel çatısında duruyordum. Alt tab'dan oyuna dönerken oyunuma anlık donmalar ve süren donma sorunları mevcut, bunun sorunu hareketli + fazla objelerden kaynaklanıyor. Bu sorunu bir tek ben yaşamıyorumdur, zaten Idlewood çevresinde FPS ve drop, donma sorunu yaşayan onlarca oyuncu var. Oyuna döndüğümde silah sesleri duydum ve refleks olarak zıplama tuşuna basıp oradan aşağı atladım, sanırım ilkinde düşmedim ancak daha sonrasında kendimi yaralı konumda buldum, kendilerine defalarca kez belirttiğim gibi "90 saniye" bekledim ve ayağa kalktım, bunu bir RK saymayıp kalktım ve bir saat sonra olan baskına katıldım. Zaten daha sonrasında bununda bir RK olduğu söylendi, hatamı kabullendim. Birlik ile olan roller "İPTAL" edildi ve o baskın rolü iki defa geçersiz sayıldı, geçersiz sayıldığından dolayı şikayet yemeyeceğimi düşündüm ve chill takıldım. İptal edilen bir rol için neden şikayet açma gereksiniminde bulunduğunuzu kavrayabilmiş değilim. Elimde şuanlık bir geçerli kanıt yok ancak bir yerden bulursam buraya yükleyeceğimden emin olabilirsiniz.

Seviye dolu forumlar.

Revenge Kill ihlali, DM ihlalinin altında olan bir kural. Bu iki kural birbiriyle bağlı ki, ''yasaklama'' ibaresini ben işaretlemedim. Forumda bu şekilde belirtilmiş, kurallara bir kere olsun girip baksan bunu anlayabilirdin. Savunmanda yüksekten düşüp öldüğünü söylemişsin, şikayetle ilgilenecek yöneticileri kandırmaya gerek yok. Söyleyecek başka bir sözüm yok, yönetici kararını bekleyebiliriz.

#5 - 30.05.2021 06:45
Şahitliğimi onaylıyorum. Yanı sıra rolün iptal edilmiş olması ihlal yaptığın gerçeğini değiştirmiyor.
« Son Düzenleme: 31.05.2021 12:42 eppursimuove »

#6 - 02.06.2021 05:24
Selam,

şikayeti ve savunmaları inceledim. Yaptığınız savunmayı şu video tamamen bitiriyor ve geçersiz kılıyor.

Quillin karakteri Yaralı Kural İhlali ve Yönetimi kandırmaya çalışmaktan ceza alacak. Şikayet kapatıldı.