Konu: [29.05.2021 - Valentino Vasco] Godmode  (Okunma sayısı 392 defa)

#0 - 29.05.2021 21:39
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valentino Vasco - @eren2525
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jaivon Banks
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.05.2021 - 20:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   

Spoiler: GösterGizle
3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savaş halinde olduğumuz bir oluşumun oyuncusuyla, karşılıklı çatışmaya girmemiz sonucunda yaklaşık üzerine 20'den fazla mermi denk gelmesine rağmen herhangi bir şekilde hasar almıyor. Daha sonra bug'da olduğunu iddia edip oyundan çıkış sağlıyor.

KANITLAR:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): SA-MP platformu üzerinde iddia edilene göre bir bug olduğunu hiç sanmıyorum, uzun süredir bu platform içerisindeyim fakat daha önce hiç karşılaşmadım veya karşılaşana tanık olmadım. Bu tarz bir şeyle karşılaştığında oyundan kendi isteğiyle çıkmak yerine bir yöneticiye ulaşması daha doğru olur sanıyorum. Gerekli şekilde inceleneceğinden eminim.
« Son Düzenleme: 29.05.2021 21:58 quakeN »

#1 - 29.05.2021 22:47
Neden işlemediği hakkında bir bilgim yoktur, hile ile alakam olmaz. Bilmiyorum addon vesaire bug olmuş olabilir hesabım 1300 saatiklik hile açmaya göz yumamam asla. Tabiikide bir videom yok çünkü sıkacaklarından haberim yoktu açma gereksinimi duymamıştım kusuruma bakmayın lütfen nasıl olduğu hakkımda hiçbir bilgim yok.

#2 - 29.05.2021 22:53
Bilerek de yapmadım orada sıkmaya çalıştım bana sıktıklarını görüyorum ancak işlemiyor cidden affınıza sığınaraktan bir bug olmuş ne olduğunun farkında değildim.

#3 - 30.05.2021 00:41
Olay ile alakam yok, sunucunun makinesi yurt dışında, pingler 100 120 arası bazen brawl rollerinde işlemiyor yumruk, pingden dolayı.

#4 - 30.05.2021 12:20
Vice Roleplay platformunda bu godmode konusunu araştırdım. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=92433.msg271920#msg271920 Bu konu ile aynı olay olabilir vice roleplay üzerinde böyle bir bug gördüm bilmiyorum orada düşebilirdim ancak nedensizce quit attım.

#5 - 30.05.2021 13:24
Olay ile alakam yok, sunucunun makinesi yurt dışında, pingler 100 120 arası bazen brawl rollerinde işlemiyor yumruk, pingden dolayı.
brawl bug'ı ile alakası yok bunun. brawlda sen kendi ekranında sen vuruyormuşsun gibi görürsün, karşındaki de o vuruyormuş gibi görür. burada ise şikayet yiyen arkadaşın attığı mermiler sorunsuz şekilde ulaşıyor ama yediği mermiler işlemiyor. pingi falan yok yani, ping durumunda onun attığı mermilerin de işlememesi gerekirdi.

#6 - 30.05.2021 13:38
brawl bug'ı ile alakası yok bunun. brawlda sen kendi ekranında sen vuruyormuşsun gibi görürsün, karşındaki de o vuruyormuş gibi görür. burada ise şikayet yiyen arkadaşın attığı mermiler sorunsuz şekilde ulaşıyor ama yediği mermiler işlemiyor. pingi falan yok yani, ping durumunda onun attığı mermilerin de işlememesi gerekirdi.

bildiğim birşey olsa zaten bu bugun kapatılmasında yardımcı olmak isterdim anlık oluşan birşey.

Kanka 29 level hesapta god mu açılır zaten üste attığım tickete bak oradakinin aynısı olmuştu sadece tedirgin oldum ve quit attım sonrasında zaten oyuna girip özür diliyorum. Hergün bilerek yaptığım bir bug olmadığı için net birşey diyemiyorum ama bug olduğunu düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 30.05.2021 13:40 eren2525 »

#7 - 30.05.2021 15:20
Selam,

Konu hakkında fazla yorum yapmayacağım, yeterince ortada olduğunu düşünüyorum. Fikrimce brawl, bug veya pingle herhangi bir alakası olamaz. Video boyunca karakteriniz herhangi bir hasar almıyor, üstüne üstlük oyundan çıkma durumu söz konusu? Tartışmayacağım, yönetici cevabını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 30.05.2021 15:22 quakeN »

#8 - 30.05.2021 15:34
Dediğim gibi godmode açmadığımı ifade ediyorum hiçbir türlü hile kullanmıyorum şahsen bilmediğim bir bug olduğunu düşünüyorum.

#9 - 17.06.2021 18:31
Bahsi geçen karakter yasaklı.