Merhaba,
Öncelikle dm olayını açıklıyayım; dm olayında biliyorsunuz ki 96BOYS birliğinde çoğu kişi Mercedes takımları ADIDAS takımları giyiyor ve Tykiem karakterinin önündeki arkadaşı ben onlardan sandım. Ateş açmaya başladım. Size sıkmamın amacı aslında motorla kaçamanız, kaçarsanız o arkadaşta kaçar anlamında sıkmaya başladım, o yüzden bunda herhangi bir problem görünmüyor. Deagle olayında ise tetikçi bir karakteri oynuyorum, elime bir Deagle tutuşturdular ve birliğin racon nabzını güçlendirmek istiyorlar. Ghetto sokağında tetikçilik sevgisinin bulunduğunu oluşumumdaki herkes biliyor. MultiAccount olayında ise Thorin adlı yetkili daha Kingpin birliği kapanırken bir trolling işlemi bulunuyordu ve itirazım için Ticket açtım, Ticket'da
@keddy adlı yetkili ile fikir paylaşımı yaptık ve bana yeni bir hesap kuracağımı söyledi. Bende "isotcuberkant" isimli forum hesabını kurdum. Daha sonra yaptığım rol zevkimi eski hesabımda olduğunu fark ettim ve bir talep oluşturdum, insiyatif karşılığı açıldı ve devam ettim. Daha sonra bu OOC ticaret olayı geldi, ban işlemi gördüm. Gerçekten çok alakasız şekilde işlem gördüm, tabii ki bu yetkililerin perspektif görüşü. Burada yetkililere karşı şikayetimi söylemiyorum, ama itirazım bir o kadarda aşikâr. Idlewood Kompleksleri arası ticaret çeviren iki kişi, yetkili ile oyuncu arasında sorun sanmıştım. Tamemen dolaysız şekilde izledim ve işlem yedim. Daha sonra "isotcuberkant" hesabıma döndüm ve Vice Roleplay platformunda rolümü sürdürdüm, daha sonra bu silahlı roller işleyişe girdi. Ama bir yandan "isotcusinan" hesabımda itirazlarımı sürdürüyorum.
Anlıyacağın Vice platformunda bu kadar uğraşım bunlar, gerçekten amacım Multiaccount ve DM değil. Sadece rol zevkimi bulmaya çalışıyorum, Brystal birliği adı altında sıkma emrini aldığımda sıktım, daha sonra sivil olarak devam ettim. Kimsenin rol zevkini baltalamak istemem, istemedim de. "isotcu sinan ve isotcuberkant" forum hesaplarının iletilerini incelediysen bu Vice platformu sürecinde toplam 1-2 şikayet açmışımdır. Diyeceklerim bu kadar, gerisini yetkililere bırakıyorum. Esenlikler dilerim.