Konu: Lynden_Boyd DM, @isotcu sinan MULTİACCOUNT  (Okunma sayısı 473 defa)

#0 - 29.05.2021 18:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lynden_Boyd @isotcuberkant @isotcu sinan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Giovanny_Vittori @kerim

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Car Ramming, MULTİ ACCOUNT

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş durduk yere gelip DM attı nedenini bilmiyoruz.Ayrıca bize sıktığının videosunuda atmış kendi kanalında diğer hesabı @isotcu sinan diye düşünüyorum çünkü kanalındaki videolarda başka hesabdanda sıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Bu videonun 0:45'inci saniyesinde bize sıkıyor, Kanalındaki diğer videolara bakarsanız eğer Multi account olduğunu anlayacaksınız.

Bu videoda ise @isotcu sinan hesabıyla girip DM atıyor.

Ayrıca bu atılan Rol karede gördüğünüz üzere Lynden_Boyd karakterinde deagle var Brysatlden arkadaşlarıyla birlikte bu işi yaptıklarını düşünüyorum.

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın.

« Son Düzenleme: 29.05.2021 18:40 sCiEnLy_ »

#1 - 29.05.2021 18:49
Şikayette Brystal adını geçirmenin mantığı nedir? "Birlikten çıktım, çamur atayım izi kalsın" mantığı mı? Üzgünüm, bu basit çamurların izi kalmaz.

Oluşum bazında bir rahatsızlığın varsa oluşum şikayeti oluşturman gerekiyor. Oyuncu şikayeti altında ucuz suçlamalar yapmanın manası yok. Böyle hareketler sergilemek yerine yeni birliğinde yapacağın yeni rollere odaklanmalısın.

#2 - 29.05.2021 18:53
Şikayette Brystal adını geçirmenin mantığı nedir? "Birlikten çıktım, çamur atayım izi kalsın" mantığı mı? Üzgünüm, bu basit çamurların izi kalmaz.

Oluşum bazında bir rahatsızlığın varsa oluşum şikayeti oluşturman gerekiyor. Oyuncu şikayeti altında ucuz suçlamalar yapmanın manası yok. Böyle hareketler sergilemek yerine yeni birliğinde yapacağın yeni rollere odaklanmalısın.

Merhaba, Birliğinizi lekelemiyorum ama birde şöyle düşünün lütfen 8 level bir insan nasıl Deagle alabiliyor bunun mantıklı bir açıklaması olmalı, Ben bunca zamandır oynuyorum toplam mal varlığım bile deagle alabilecek paraya yakın değilken bu arkadaşın bu kadar kısa sürede Deagle alması insanları şüpheye düşürüyor, Ayrıca birlikten çıktı birliğe kin yapıyor gibi bir görüntü çıkartmanız doğru değil ben ve arkadaşlarım size bir kin beslemedik, beslemeyiz, beslemiyoruzda siz böyle düşünüyorsanız sizin bileceğiniz şey, iyi günler, iyi forumlar.

#3 - 29.05.2021 18:59

Merhaba, Birliğinizi lekelemiyorum ama birde şöyle düşünün lütfen 8 level bir insan nasıl Deagle alabiliyor bunun mantıklı bir açıklaması olmalı, Ben bunca zamandır oynuyorum toplam mal varlığım bile deagle alabilecek paraya yakın değilken bu arkadaşın bu kadar kısa sürede Deagle alması insanları şüpheye düşürüyor, Ayrıca birlikten çıktı birliğe kin yapıyor gibi bir görüntü çıkartmanız doğru değil ben ve arkadaşlarım size bir kin beslemedik, beslemeyiz, beslemiyoruzda siz böyle düşünüyorsanız sizin bileceğiniz şey, iyi günler, iyi forumlar.
Şüphelerin doğal, şikayet sonuçlandığında belli olur zaten şüphelerinin doğru olup olmadığı. "Brysatlden arkadaşlarıyla birlikte bu işi yaptıklarını düşünüyorum" sözün için araya girdim, suçlama amacı taşımıyorsan ve birlikten kin yapmadan çıktıysan ne mutlu sana. Keyifli forumlar.  :sampanya:

#4 - 29.05.2021 19:07
Arkadaş ile discordan iletişime geçtim, kendisi bana elinde kanıtları olduğunu söyledi, kendisinden savunma bekliyoruz.

#5 - 30.05.2021 18:56
Merhaba,

Öncelikle dm olayını açıklıyayım; dm olayında biliyorsunuz ki 96BOYS birliğinde çoğu kişi Mercedes takımları ADIDAS takımları giyiyor ve Tykiem karakterinin önündeki arkadaşı ben onlardan sandım. Ateş açmaya başladım. Size sıkmamın amacı aslında motorla kaçamanız, kaçarsanız o arkadaşta kaçar anlamında sıkmaya başladım, o yüzden bunda herhangi bir problem görünmüyor. Deagle olayında ise tetikçi bir karakteri oynuyorum, elime bir Deagle tutuşturdular ve birliğin racon nabzını güçlendirmek istiyorlar. Ghetto sokağında tetikçilik sevgisinin bulunduğunu oluşumumdaki herkes biliyor. MultiAccount olayında ise Thorin adlı yetkili daha Kingpin birliği kapanırken bir trolling işlemi bulunuyordu ve itirazım için Ticket açtım, Ticket'da @keddy adlı yetkili ile fikir paylaşımı yaptık ve bana yeni bir hesap kuracağımı söyledi. Bende "isotcuberkant" isimli forum hesabını kurdum. Daha sonra yaptığım rol zevkimi eski hesabımda olduğunu fark ettim ve bir talep oluşturdum, insiyatif karşılığı açıldı ve devam ettim. Daha sonra bu OOC ticaret olayı geldi, ban işlemi gördüm. Gerçekten çok alakasız şekilde işlem gördüm, tabii ki bu yetkililerin perspektif görüşü. Burada yetkililere karşı şikayetimi söylemiyorum, ama itirazım bir o kadarda aşikâr. Idlewood Kompleksleri arası ticaret çeviren iki kişi, yetkili ile oyuncu arasında sorun sanmıştım. Tamemen dolaysız şekilde izledim ve işlem yedim. Daha sonra "isotcuberkant" hesabıma döndüm ve Vice Roleplay platformunda rolümü sürdürdüm, daha sonra bu silahlı roller işleyişe girdi. Ama bir yandan "isotcusinan" hesabımda itirazlarımı sürdürüyorum.

Anlıyacağın Vice platformunda bu kadar uğraşım bunlar, gerçekten amacım Multiaccount ve DM değil. Sadece rol zevkimi bulmaya çalışıyorum, Brystal birliği adı altında sıkma emrini aldığımda sıktım, daha sonra sivil olarak devam ettim. Kimsenin rol zevkini baltalamak istemem, istemedim de. "isotcu sinan ve isotcuberkant" forum hesaplarının iletilerini incelediysen bu Vice platformu sürecinde toplam 1-2 şikayet açmışımdır. Diyeceklerim bu kadar, gerisini yetkililere bırakıyorum. Esenlikler dilerim.  :sampanya: :vice:

#6 - 30.05.2021 19:10
Merhaba, aynı birlik içerisinde bulunduğumuzdan dolayı ufak şeyler söyleme gereği duydum.

Dostum, seni aşağılamıyorum veya bir şey demiyorum. Hayatında ilk defa mı Deagle görüyorsun? Bir insanin deagle alması ile 8 seviye olmasının ne alakası var?
8 seviye silah kullanmak için gayet yeterli, elinize geçirmek o kadarda zor değil. Oyun içi bir itemi gözünce bu kadar büyütüp, birisinin elinde tabanca görünce "Oha deagle, kesin Multiaccount" diye düşünüyorsan, hata tamamen sende. Dm konusunda savunma yapılmış, bunları ek olarak eklemek istedim. Oyun içi bir itemi bu kadar gözünce büyütmene gerek yok, alınabiliyor. "8 seviye silah kullanmak için yeterli"  :garip: :garip:

#7 - 30.05.2021 19:18
İncelendi.

Ticket üzerinden bildirebilirmiş olabilirsiniz böyle bir durumu. Oyun kurallarında açıkça yazıyor, tek bir kişinin tek hesabı olabilir. Banınız açıldıktan sonra diğer hesabınızı yasaklatmak zorundasınız. Eğer yasaklatmazsanız tespiti halinde zorunlu yasaklama gelir ki öyle olacak. @isotcu sinan hesabı multiaccount sebebi ile yasaklanacak. İnsiyatif kapsamında isotcuberkant hesabında oynamaya devam edebilirsiniz, unutmayın insiyatif ile oynamaya devam edeceksiniz. Hareketlerinize ve davranışlarınıza bu şekilde dikkat ederek hareket edin.

DM konusuna gelecek olursak varsayım olarak ilerleyemezsiniz. Çizgili adamı vurmaya çalışırken diğerini vurma amacınız ne? İllegal rollerinizi yaparken dikkatli olmanız söyleniyor, bu yüzden Deathmatching kapsamında ceza alacaksınız.