Konu: Tykeim Matthews - Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 235 defa)

#0 - 26.05.2021 17:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @sCiEnLy_  (Tykeim Matthews)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @eren2525 (Valentino Vasco) @Elwis13 (Coby Bax)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde daha net görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
BMX Bunny, Sürekli Roleplay, Hatalı Emote

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: En baştan başlayalım, ilk olarak birliğimizin aktif rol sergilediği bölgeye gelip. Agresif rol sergiliyorlar ardından arkadaş drive by atar gibi hatalı emote kullanarak bir /me veriyor. "camdan dışarı çıkıp Cioran'a tokat atıp, dışarı çıkıp camı kapatır" Hatalı Emote kullanıyor. Ardından aramızda çatışmalar dönüyor.  Bugün sabah saatlerinde birlik üyemiz olan Valentino Vasco adlı karakter beni arayıp Tykiem karakterini gördüğünü söylüyor. Bu arada videoda göreceksiniz Tykeim karakteri BMX Bunny yaparak Skate Park'a atlıyor ufak bir engel olsa atlayabilir fakat ordan o şekilde atlaması gerçek hayatta imkansız. BMX Bunny Kuralını ihlal ediyor. Sonrasında bizde yanına gidiyoruz, gittiğimizdede kişi AFK duruyordu,  arkadaşın oyuna dönmesini bekledik, döndükten sonra devam ediyorduk. Şimdi buraya kadar normal. Videoda göreceksiniz ki Valentino karakteri kovaladıktan sonra Tykeim karakterini kaybediyor. Ardından köşede AFK kaldığını görüyor, ardından zaten biz geliyoruz. Hiç bir izin almadan direk olarak AFK kalması Sürekli Roleplay kapmasına girer. Özel kanaldan AFK olup olmadığını sordum bir iki dakika sonra kişi oyuna dönüp BMX Bunny yaparak 5 metrelik mesafeden yola doğru uçtu sonrasındada Tykeim karakteri kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Bilinçli şekilde afk kaldığına dair.
Spoiler: GösterGizle

Bunny Hop için kanıtlar.

Hatalı Emote için.

Ek açıklamalar(varsa): Güzel şekilde savunmasını yaparsa sevinirim.

#1 - 26.05.2021 17:47
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 26.05.2021 17:48
Şahitliği onaylıyorum.

#3 - 26.05.2021 18:29
BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.

Attığın kanıtların hiçbirinde olduğum yerde boş boş zıplamıyorum ayrıca eğer gerçek hayatta birşeyi yapamayıp oyunda yapıyorsam bu NON-RP olur, BMX BUNNY değil.

Hatalı emoteye karşı bir savunma yapmama gerek yok bence çok düzgün bir emote.Adam yanı başımda duruyor hızlıca camdan çıkıp ona tokat atıyorum ondan sonra bölgeden uzaklaşıp camı kapatıyorum bu kadar basit bunu neresi hatalı?

Afk kaldım fakat kimsenin olmadığı aktif bir rol bölgenin dönmediği bir yerde afk bıraktım ve siz beni orada HİLE kullanarak buldunuz tüm vice yetkililerinden rica ediyorum GLEN PARK 96 BOYZ hile kullanıyor bunu çok yakında ortaya çıkaracağız göreceksiniz.
« Son Düzenleme: 26.05.2021 19:13 sCiEnLy_ »

#4 - 26.05.2021 18:39
Hile konusunda sende biliyorsun seni Dillimore'den beri takip ediyorum ve beni de görüyorsun maskeli olarak seni Dillimore çıkışında izliyorum ve peşine düşüyorum, ardından seni idlewoodda buluyorum arkadaşıma haber veriyorum ardından zaten video açma gereksinimi duydum. Bunun için gerçek kanıtların ile birlikte farklı bir yoldan ticket açabilirsin savunmamı yapacağım.

Orada kocaman demir bir panelin üzerinden atlamak sanırsam rp kurallarına göre yanlış bir davranış ve aktif kovalamacada afk atıyorsun Sürekli roleplay yapmıyorsun bunlara yönelik savunmanı düzgün bir şekilde yapmanı istiyorum.

#5 - 26.05.2021 18:54
Hile konusunda sende biliyorsun seni Dillimore'den beri takip ediyorum ve beni de görüyorsun maskeli olarak seni Dillimore çıkışında izliyorum ve peşine düşüyorum, ardından seni idlewoodda buluyorum arkadaşıma haber veriyorum ardından zaten video açma gereksinimi duydum. Bunun için gerçek kanıtların ile birlikte farklı bir yoldan ticket açabilirsin savunmamı yapacağım.

Orada kocaman demir bir panelin üzerinden atlamak sanırsam rp kurallarına göre yanlış bir davranış ve aktif kovalamacada afk atıyorsun Sürekli roleplay yapmıyorsun bunlara yönelik savunmanı düzgün bir şekilde yapmanı istiyorum.

Aktif kaçma mı? Ne aktifi dostum aktif bir kaçış olsa neden orada AFK bırakayım bana sıkacağınızı bile bile?

#6 - 26.05.2021 19:05

Aktif kaçma mı? Ne aktifi dostum aktif bir kaçış olsa neden orada AFK bırakayım bana sıkacağınızı bile bile?

Bir düşmanlığımız mevcut, eğer seni kovalıyorsak bir rol olacağı belli, videoda Bunny yaptığın yeri gösterdik kesmeseydik video on dakika falan on dakikadır kovalanıyorsun yani. Bile bile neden AFK atayım diyorsun çelişen cümleler kurma, savunmanı düzgün yap. Hile kullanma varsa kanıtında varsa Hile Şikayetleri bölümüne şikayetine açabilirsin. Yeterli Video ve Fotoğraflı kanıtlarımız mevcut.

#7 - 26.05.2021 19:10

Bir düşmanlığımız mevcut, eğer seni kovalıyorsak bir rol olacağı belli, videoda Bunny yaptığın yeri gösterdik kesmeseydik video on dakika falan on dakikadır kovalanıyorsun yani. Bile bile neden AFK atayım diyorsun çelişen cümleler kurma, savunmanı düzgün yap. Hile kullanma varsa kanıtında varsa Hile Şikayetleri bölümüne şikayetine açabilirsin. Yeterli Video ve Fotoğraflı kanıtlarımız mevcut.

Mademki 10 saat beni kovaladınız atında herkes görsün laf olsun torba dolsun mantığındasınız savunmamı yaptım dostum siz sadece benim yazdıklarıma boş boş cevaplar veriyorsunuz.

#8 - 26.05.2021 19:28
Şikayet senin üzerine açılmış anlıyormusun? Savunma yapmanı istiyoruz bir cümle yazıp laf atıp işin içinden çıkmaya çalışmanı beklemiyoruz.

Videoyu bir bölmeden sonra almıştım artık öncesindede takip ediyordum ancak bu duruma geleceğini tam bilmediğim için Dillimoreden beri almıyordum ancak programı açtığımda idlewoodda seni kaybetmiştim ancak tekrar buldum ve peşine düştüm bu bölümü videoya alabildim. Seni kovalıyorum ve bunun çokta iyi bir şekilde farkındasın ki hooduna giriyorsun ve benim gitmemi bekliyorsun. Çıktıktan sonrasını videoya aldım nasıl benden kaçtığınıda videoda görüyorsun.

Video :

Videoda gördüğün gibi ara sıra gözden kaybediyorum ve önüme çıkıyorsun kovalıyorum. Artık Sürekli Roleplay yapmayıp uygun bir zaman bulup bizden kaçmaya çalışıyorsun artık mazeret ve kusur arama düzgün bir savunma yap.

#9 - 26.05.2021 19:50
Şikayet senin üzerine açılmış anlıyormusun? Savunma yapmanı istiyoruz bir cümle yazıp laf atıp işin içinden çıkmaya çalışmanı beklemiyoruz.

Videoyu bir bölmeden sonra almıştım artık öncesindede takip ediyordum ancak bu duruma geleceğini tam bilmediğim için Dillimoreden beri almıyordum ancak programı açtığımda idlewoodda seni kaybetmiştim ancak tekrar buldum ve peşine düştüm bu bölümü videoya alabildim. Seni kovalıyorum ve bunun çokta iyi bir şekilde farkındasın ki hooduna giriyorsun ve benim gitmemi bekliyorsun. Çıktıktan sonrasını videoya aldım nasıl benden kaçtığınıda videoda görüyorsun.

Video :

Videoda gördüğün gibi ara sıra gözden kaybediyorum ve önüme çıkıyorsun kovalıyorum. Artık Sürekli Roleplay yapmayıp uygun bir zaman bulup bizden kaçmaya çalışıyorsun artık mazeret ve kusur arama düzgün bir savunma yap.

Hani dostum videonun başından sonuna kadar bakıyorum kaçan kişinin ben olduğuna dair bir kanıtın bile yok.