Konu: LaClaye_Silevie, Xander Tyler (Troll, Türkçe kısaltma küfür, Ortak Nezaket, -B)  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.05.2021 14:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaClaye_Silevie @Azovski  Xander_Tyler @uzayofcx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.05.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar rol dönen ortamda ic chatten ''oç'' ''tm'' gibi kısaltmalar kullanarak küfürleşiyor troll yapıyorlar. PM'den küfür edip, o ismi çok mu aradın diye bana soruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

@Azovski  IC chatten "oç" "tm" yazıyor https://www.hizliresim.com/8en7694
B bölüyorlar https://www.hizliresim.com/hedufag
Ortak nezaket https://www.hizliresim.com/lxh3yxe

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 25.05.2021 15:02
 ::) Komik'ti bu ortak nezakette senin adına ve şahsine bir küfür edilmiyor karşı taraf zaten OOC kardeşim gibi o da bu şeyleri fazla takmaz şimdi b bölmeye gelirsek o esnada gelip bana vurdu id sini göremedim ne yapıyım ic chate mi yazıyım b den söyledim ztn daha da konuşma geçmedi ne çok gereksiz şeyleri büyütmeyi seviyorsunuz  :vice: :nays:

#2 - 25.05.2021 15:11
::) Komik'ti bu ortak nezakette senin adına ve şahsine bir küfür edilmiyor karşı taraf zaten OOC kardeşim gibi o da bu şeyleri fazla takmaz şimdi b bölmeye gelirsek o esnada gelip bana vurdu id sini göremedim ne yapıyım ic chate mi yazıyım b den söyledim ztn daha da konuşma geçmedi ne çok gereksiz şeyleri büyütmeyi seviyorsunuz  :vice: :nays:

Arkadaşınızla samimiyetiniz beni ilgilendirmiyor, bana atılan pmde küfür ediliyor. Üstüne o ismi çok aradınmı diyerek kendi aklınca dalga geçiyorsun. OOC bölme konusunda zaten herşey ortada. Savunman için teşekkürler.

#3 - 25.05.2021 15:13
Merhaba öncelikle ic chate yazdıklarım evet doğru ama sonrasında onları dell ledim fakat arkadaş oraları almamış sanırsam bende ss almadım ardından crash yedim ortak nezaket ise karşı taraf kardeşim gibi ondan herhangi bir şikayette bulunmam b bölmeye gelirsek arkadaşımın dediği gibi o esnada id mi göremezdi yanlışlıkla vurdum canı azmış bayıldı istese kendi de şikayet açardı b den uyardı sadece burası gbi diye daha sonrada bir konuşma falan geçmedi zaten iyi forumlar.

#4 - 25.05.2021 15:32

Arkadaşınızla samimiyetiniz beni ilgilendirmiyor, bana atılan pmde küfür ediliyor. Üstüne o ismi çok aradınmı diyerek kendi aklınca dalga geçiyorsun. OOC bölme konusunda zaten herşey ortada. Savunman için teşekkürler.

::) Kanka adınla dalga geçsem aşşağılayıcı konuşurum orda sana soru sormuşum sanırsam algılaman farklı her neyse OOC bölmede zaten birşey yok arkadaşı uyarmışım ne var bunda?

#5 - 02.06.2021 06:32
Merhaba,

ekran görüntülerinde kavga ettiği kanıtlanmış herkes güvenli bölge ihlalinden ceza aldı. İzin alsanız bile güvenli bölgede kavga çıkaramaz, illegal rol yapamazsınız.

LaClaye_Silevie 350 Türkçe Terim, Güvenli Bölge İhlali
Xirau_Guiterrez 250 Güvenli Bölge İhlali
Xander_Tyler 200 Ortak Nezaket, /b