Konu: Yarışcı telsizi hk.  (Okunma sayısı 779 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 25.05.2021 15:36
Arkadaşlar, telsiz araç dışı kullanılamaz, araç dışında size bir telsizle yazı geliyorsa buna cevap vermeniz direkt NON-RP zaten. Hızlı ve öfkeli izlediyseniz bilirsiniz zaten, araç telsizleri araçlara monte edilir ve araçtan araca iletişim sağlanması için kullanılır. Polis gibi yakasında telsiz taşıyamazsınız, araçtan araca iletişim kurmalısınız. Ben çok şahit oldum böylelerine, daha çok birlik üyelerine. Hangi birlik olduğuna değinmeyeceğim ama gerçekten sıktı. Araç dışı telsiz kullanımı olmaz.

Destekliyorum.
Hmmm
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Mysteriyous,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 25.05.2021 16:18
Destekliyorum, araç dışında sistemin kullanılmasını engelleyebilir ve istediğimiz zaaman /telsizkapat komutu ile telsizi kapatmamız gerekiyor olmalı
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 25.05.2021 16:38
Böyle düşünmeniz gayet normal fakat şöyle bir şeyde var mantık olarak telsiz araçta ise araç dışında olan oyuncu telsizi duyamaz telsizi ekip üyelerine ulaşmak için kullanılıyor toplantı veya önemli bir şey olduğunda telsiz sadece araçta kullanılacaksa o telsizden gelen yanıtıda sadece araçta olan kişiler duyabilir bu da bizi büyük olumsuz etkiler bu yüzden desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 25.05.2021 17:07
Böyle düşünmeniz gayet normal fakat şöyle bir şeyde var mantık olarak telsiz araçta ise araç dışında olan oyuncu telsizi duyamaz telsizi ekip üyelerine ulaşmak için kullanılıyor toplantı veya önemli bir şey olduğunda telsiz sadece araçta kullanılacaksa o telsizden gelen yanıtıda sadece araçta olan kişiler duyabilir bu da bizi büyük olumsuz etkiler bu yüzden desteklemiyorum.

Alternatif bir çözüm: /ara - /tkapat
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
ba2handro, karprensi,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 25.05.2021 17:09
Yarış oluşumlarına tanınan bir ayrıcalık olan telsiz sisteminin hatalı kullanıldığını, araç dışında kullanılmasının non-rp olduğunu düşünüyorum. Yalnızca aracın içinde kullanılabilir bir sistem haline gelebilir. Ve ya bununla ilgili bir oyun kuralı düzenlenebilir. Rolde hatalı kullanılmasının, hızlı bir iletişim aleti olduğundan çoğu rolde suiistimal edilmesinin önüne geçebiliriz.

Düzenleme: Gördüğüm yorumlarda bir takım olaylar daha dikkatimi çekti. O da telsizin chate sürekli olarak düşmesi, chat takibini ve ss almayı zorlaştırıyor sanırsam. Telsizi pasif duruma almak da mümkün olabilir. Bu durum komple de olabilir. Oluşum yetkilisi tamamıyla da kapatabilir ve ya oyuncu kapatıp telsizden gelen sesleri duymayabilir de. Araç içinde kullanmak ve ya araçtan çıktıktan sonra /telsizkapat gibi bir komut kullanmak mümkün olabilir. Her ikisi de çözüm sağlayacaktır.
     Biz downhill yarışı rollerinde trafiğin kontrolünü ve yarış raporunu (hangi yarışçının ne zaman öne geçtiği vs.) telsiz sayesinde yapıyoruz, eğer bu AR-GE kabul edilirse bizim rollerimiz kısıtlanır. O yüzden desteklemiyorum. Süistimal durumlarına karşıyım, bu tip durumlar için bir kural çıkarılabilir bence.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 25.05.2021 17:35
Kesinlikle bunu destekliyorum, zamanında Burnout vardı o birlikte çok kısa süreliğine bulunmuştum. Örnek verecek olursak, o birlik içerisinde araç dışında telsiz kullanmak yasaktı. Bununla ilgili bir kural gelmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 25.05.2021 17:38
Kesinlikle bunu destekliyorum, zamanında Burnout vardı o birlikte çok kısa süreliğine bulunmuştum. Örnek verecek olursak, o birlik içerisinde araç dışında telsiz kullanmak yasaktı. Bununla ilgili bir kural gelmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 25.05.2021 17:39
bizde telsiz yok toplanılacağı zaman herkes tek tek aranıyor yarışçı oluşumları da zaten artık mafya-çete rolü yapmaya başlamış yarışçılara böyle bir hak tanılıyorsa tüm illegal oluşumlara tanılmalı
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
karprensi, Thoros, Canterino the DEEV,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 01.06.2021 10:54
Arge üzerinde sağlıklı yorumlar yapıp destekleyen ya da desteklemeyen, görüşünü paylaşan herkese teşekkür ederim. Yorumlar üzerinden yola çıkarak kafamda daha daha oturaklı fikir kurabildim, epey de basic bir şey, karmaşası yok. Bir kural getirmek ihlalleri tam anlamıyla engellemeyebilir. Benzer bir arge daha gördüm, açıp kapatmak üzerineydi. O da yapılabilir. Fikirlerimi tekrardan paylaşayım.

Telsiz komutunu araç dışında kullandığımızda tıpkı /lowrider animinde olduğu gibi bir araçta değilsiniz uyarısı verebilir ve sistem arabanın dışında kullanılmayabilir. Sistem yalnızca kişiye ait olan araçlarda çalışmalı. Anlık bir durumda rastgele bir başka kişinin aracına binip bu komut kullanılmamalı.

İşin kodlayanı, geliştiricisi açısından değerlendirdiğiniz zaman tek döngülük bir kod dizini sadece, sana ait bir aracın içerisinde olacaksın. Telsiz duyma kısmı içinse yapılabilecek bir şey yok gibi düşünüyorum. İşin ehilleri çok daha iyi bilirler, belki onunla alakalı da bir çözüm üretilir.

Keyifli bir rol, rolün içindeki arkadaşlara renk katar umarım.
100
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
akaScanS, Orh4n, ba2handro,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 02.06.2021 21:10
xd. zaten bahsettiğimiz şey buydu, telsiz araçtan araca iletişim sağlamalı. çünkü gereğinden fazla hızlı şekilde iletişim sağlıyor.

ben önemli bir şey olduğunda gerekirse birlikteki 10, gerekirse 100 kişiyi tek tek arıyorum yahut sms atıyorum. yarışçıların bu konuda neden bana üstünlüğü olmalı ki? saçma.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok