Konu: [22.05.2021 - Teion_Hodge] Türkçe Terim, Ortak Nezaket.  (Okunma sayısı 89 defa)

#0 - 22.05.2021 02:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Teion Hodge @illeqal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Henry Dunkirk @Boogeyman

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.05.2021 01.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

-Türkçe terim kullanımları.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olay ile alakalı çok da söylenecek bir şey yok. Ss'lerde net bir şekilde görüldüğü üzere Türkçe Terim kullanımı mevcut. Bir de arkadaşı kibar bir şekilde uyarmaya çalışmama rağmen ''kes lan'' şeklinde bir cevap vermesi ortak nezakete pek uygun değil diye düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sevgili arkadaşım, herkes senin düşündüğün şekilde rol yapmak zorunda değil. Evet eğlencesine rol yapıyorduk, dans edip şarkı söylüyorduk fakat bunu da rol içinde yapman gerekiyor. Ufak tefek hatalar, ihlaller olacak tabii ki çok normal. Ancak sen, bile isteye hatalarına devam ediyorsun. Açıkçası sabrettim fakat ihlallerine devam ettiğin için seni uyarmak zorunda kaldım. Seni olabilecek en güzel şekilde uyarmama rağmen, verdiğin cevap sence hoş muydu? Bunu düşünmeni rica ediyorum. Ben seni oyun dışında tanımam etmem. Benimle veya bir başkasıyla bu şekilde konuşma hakkın kesinlikle yok. Umarım daha güzel bir rol ortamı yaşamamızda sen de bize köstek değil, destek olursun. Uyarmamıza rağmen ihlallere devam ettiğinden dolayı ve rolü öğrenmiş olması gereken bir seviyede olduğundan, ceza almasını talep ediyorum. İyi forumlar.

#1 - 22.05.2021 06:03
Ceza alacak, şikayet kapatıldı.