Konu: Chiev Harden [DM + YETERSİZ ROL BİLGİSİ + EMOTESİZ ATEŞ + OOC KÜFÜR + TROLLİNG]  (Okunma sayısı 256 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.05.2021 14:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chiev Harden @egemenegi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Joseph Mark @RenaX, o saatte aktif olan Brystal Mafia Blood üyeleri, @realkarma

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM + YETERSİZ ROL BİLGİSİ + EMOTESİZ ATEŞ + OOC KÜFÜR + TROLLİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhaba, KayDee Branch karakterini canlandırıyorum. Üyesi olduğum oluşumun hoodunda afk durumdaydım, birlik içinde bir tartışma olmuştu. Birlik içinde farklı bir crew ile çatışma çıkmıştı. Bundan iki gün sonra afk iken @egemenegi adlı arkadaş beni düşürüyor, "karakteri birlikten değil, böyle bir karakter ile daha önce rol yapmadı." Ateş ederken herhangi bir emote vermedi, böyle bütün herkesi vurup saçma haraketler yapmak Trolling kapmasında değerlendiriliyor, şikayeti yetersiz rol bilgisi ile birlikte açtım, arkadaşlar birliğe geldiklerinden beri saçma rolleri ile uyarılıyor, @realkarma adlı birlik lideri şahit yirmi kere uyarıldılar, hiçbir şekilde role girmediği karakteri ile discord üzerinden mix yaparak beni bulup vuruyorlar, arkadaş kendini MTA platformunda sanıyor, bundan eminim. Direk şikayet açacak kadar düşük profilli bir oyuncu değilim, fakat arkadaşı discorddan ulaşmayı denedim. "Kendisi dünyanın en havalı insanı olduğu için özel mesaj alımını kapatıyor." Discord üzerinden arkadaşa ulaştığımda "3iqless insalarsınız, onun dışında ağıza alınmayacak küfür etti, bu yüzden şikayeti oluşturdum. Gerekli ekran görüntülerini aşağıya bırakacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Hasarlar, herhangi bir emote vermeden sıktığı kısım;
Spoiler: GösterGizle

Öncesinde emote vermediğine dair kanıt, PM kapattığı kısım;

Discord üzerinden amacını anlamaya çalıştığımda savurduğu hakaretler;

Haraketlerin devamı;

Ek açıklamalar(varsa): Rol bilgisi olmayan MTA platformundan göç etmiş, bu kadar toxic bir oyuncu ile aynı platformda bulunmak gerçekten koyuyor, en ağır şekilde ceza almasını veya yasaklanmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 21.05.2021 14:36 Syeezow0 »

#1 - 21.05.2021 14:01
Karşı tarafın savunmasına göre şikayete eklemeler yapacağım.  :garip:

**Ekran görüntüleri büyük çıkmış, okunuyor durumda.
« Son Düzenleme: 21.05.2021 14:04 Syeezow0 »

#2 - 21.05.2021 14:04
Şahitliğimi onaylıyorum, yetersiz rol bilgisi konusunda arkadaşa katılıyorum.

#3 - 21.05.2021 14:13
Onaylı hood bölgesini tek başına basmasıda büyük bir hata, şikayet ile birlikte değerlendirilebilir.

#4 - 21.05.2021 14:22
Şahitliğimi onaylıyorum, orada oyundaydım. Birlik lideri tarafından çok kere uyarı alıp birlikten atıldılar, bu tarz hareketlere devam ediyorlar.

#5 - 21.05.2021 16:22
Merhabalar, öncelikle DM Kapsamına savunma yapacağım.

https://cdn.discordapp.com/attachments/835259584922124342/845289501148053514/unknown.png

Bu ss de Gözüktüğü üzere Naleisa Caesar arkadaşımız Callum Mossley'i vuruyor ardından ise bana ilerleyen saatlerde Callum bu olayı anlatıyor bende karakterimin gidişahatına göre vuruyorum şahıs zaten biz atılmadan önce benim tayfamdandı. Şahısların Brystal Mafia Blood üyeleri olduğunu söyledi bende ani bir karakter gidişaı ile böyle bir hareket İzledim. Emote kanıtım yok.
« Son Düzenleme: 21.05.2021 16:24 egemenegi »

#6 - 21.05.2021 16:47
Naleisa Caesar'dan bize ne kardeşim? O adam ile oyun içinde bir bağlantım bile yok, yaptığın bildiğin DM. Ayrıca Callum Mossley denilen arkadaş, birlikten atılmış. Yaptığı "saçma roller" yüzünden. Dediğim gibi onun ile bir bağlantım yok, sizi vurduysa bize ne bundan kardeşim? Tek başına beni vurmanın amacı ne, oluşumdaki çoğu kişi şahit, yaptıkları doğru değil. Sürekli bu haraketleri yapıyorlar. Emote vermeden herkese ateş ediyor, resmen trollüyor. Emote yok, ona ulaşmayı denediğimde gelen hakaretler.. DM kural ihlalide bunların hepsini tamamlıyor, forumda bunlar ile uğraşmak yerine gidip Nalesia Caesar'ı vursaydın, dediğim gibi en ağır cezayı almasını veya yasaklanmasını talep ediyorum. Herşey ortada şikayet sonuçlanabilir, karşı taraf "önemli" bir yanıt atmadığı sürece geri dönüş yapmayacağım. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 21.05.2021 17:05 Syeezow0 »

#7 - 23.05.2021 06:11
Kişi ceza alacak.