Konu: [20.05.2020 // DM & Retarted RP] Harry Martinez ve Luis Miller  (Okunma sayısı 336 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.05.2021 19:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Harry Martinez ( @Squik ) ve Luis Miller ( @JollyJoker6 )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Maffei ve @Lutz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.05.2021 // 18:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

ve

Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: oyuna girdim, oyuna girdikten sonra AFK olmam gerekiyordu. bilgisayar başında değildim fakat DM atan kişilerin bir dezavantajı vardı ki, videodaydım. Harry Martinez karakterinin evin kilidini kırıp afk kişilere DM atıp birisini öldürdükten sonra yanındaki Luis Miller karakterinin "987 Nolu evde silahlı 2 kişi" diye ihbar vermesi ayrı bir komiğime gitti. umarım bir daha böyle işlere kalkışmazsınız, güzel bir ders olur.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: evin kilitli olduğuna dair ssi görmek için spoilera bakabilirsiniz

Spoiler: GösterGizle

[18:07:54] ------------------------[911 ÇAĞRISI]------------------------
[18:07:54] İhbar: 987 Nolu evde silahlı 2 kişi
[18:07:54] İhbar Sahibi: Luis Miler (Telefon Numarası: 5138853)
[18:07:54] Konum: 987 nolu ev
[18:07:54] Telefon Konum: Glen Park

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak Luis Miller karakterinin MA yaptığından şüpheleniyorum. forum hesabını etiketlemeye çalışırken aynı isme ait birden fazla forum hesabının olduğunu fark ettim.

#1 - 20.05.2021 20:39
İyi forumlar, Miguel Gutierrez karakteriyle rolde olduğum sırada, Luis Miller karakterinin 911'e şikayette belirtildiği gibi ihbar bıraktığını gördüm. İhbarı yanıtladık, buraya kadar olan, gördüğüm ihbar chat'i için şahitliğimi onaylıyorum. Tekrardan iyi forumlar, sevgiler.

#2 - 20.05.2021 21:13
Öncelikle şunu belirteyim evin kapısı kilitli değildi bunu yemin ederim ki söyle diyim adminler tüm loglarıma bakabilirsiniz maymuncuk falan kullanmadım

Diğer konuya gelicek olursak benim ma yaptığımı düşünen varsa bakabilir zaten foruma kayıt olurken tel istiyor bir tane telim var yani istediğiniz herşeye bakın ma yapmadım

Savunmam: ev kilitli değildi ve biz yeni ev alıcaktık onun için ev inteniorları arıyorduk kilitli olmayınca bakalım dedik ve o kızın elinde silahı görünce rolsel olarak korktum ve polisi aradım bundan doğal bir şey olamaz bence iyi günler

#3 - 20.05.2021 21:27
Ayrıca şunuda belirtmek isterim ben senin polis olduğunun bilmiyordum bilsemde rol olarak korku rolü yapıp dışarı kaçtım videoda gördüğün gibi daha sonrada polisi aradım korkudan ayrıca ev kitli falan değildi adminler tüm loglarıma baksın tüm loglarımı göstereyim ÜYK vs vs kurucu gelsin tüm loglarıma baksın yemin bile ederim ev kitli değildi onu söyliyim ardından ise MA dan şüphelenmiş onun içinde Yine aynı şekilde Kurucu gelsin baksın ma yapmadım tek forum tek oyun hesabım var iyi günler

#4 - 20.05.2021 22:23
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 20.05.2021 22:34
Aynı sekilde ev kitli degildi maymuncuk falanda yoktu bizde, bunun log vs varsa bakılabilir ev kiliti acıktı maymuncuk bile almadık amacımız evi soymaktı icire girdik ve elinde silah vardı korktum saldırdım ayrıca  sende sürekli roleplay ihalini cigniyorsun elinde silahlı bir sekilde icerde afk durman hata ve yemin bile edebilirmki ev kilitli degildi ve icerde 2kısı vardı arkdasın acmıs olabilir ama o kapı acıktı bunun log ları varsa bakılabilir Luisede ma fln demişler ama oyle birsey yok.

#6 - 20.05.2021 23:26
evimin içinde kapımın kilitli olduğunu bilerek afk durmam mı hata? lol. elinde silah olan birine karşı yumrukla mı saldırdın? buna da lol. tamam, madem evi siz kırmadınız. kilidi siz açmadınız, yaptığınız ne? mantıklı mı? sıfır mantık, sıfır düşünce. aynı şekilde Luis Miller denen karakter her şeyi görüyorsun,  evden çıkıp silahla iki kişi var diye ihbar vermen ne kadar doğru? yönetici kararı bekleyelim en iyisi, birlikte bir çözüme varamayacağız.

#7 - 21.05.2021 00:32
evimin içinde kapımın kilitli olduğunu bilerek afk durmam mı hata? lol. elinde silah olan birine karşı yumrukla mı saldırdın? buna da lol. tamam, madem evi siz kırmadınız. kilidi siz açmadınız, yaptığınız ne? mantıklı mı? sıfır mantık, sıfır düşünce. aynı şekilde Luis Miller denen karakter her şeyi görüyorsun,  evden çıkıp silahla iki kişi var diye ihbar vermen ne kadar doğru? yönetici kararı bekleyelim en iyisi, birlikte bir çözüme varamayacağız.
biz sadece evi soymak icin girmiştik ve evin kapısını biz kırmadık biz girdigimizde kapısı acıktı evin

#8 - 21.05.2021 00:37
Öncelikle şunu söyliyeyim ben söylediklerinden bir tanesi haric hepsini yalanlıyorum ben sadece ihbar verdim onun haricinde bir şey yapmadım bende verdiğim ihbarın yanlış olduğunu daha sonradan anladım ve bu sunucuya yeni geldim sayılır 11 levelim ve 4x günlerinde aktif olduğum için sunucuya daha alıştığım söylenemez verdiğim ihbardan ve seni uğraştırdığımdan dolayı özür dilerim hatamı anladım ihbar vermemem gerekiyormuş kusura bakma ama tek hatam bu evin kilidini falan kırmadık tek hatam bu gerçekten

#9 - 21.05.2021 10:58
Konuyla bir alakam yok fakat şahıslar ev almaya/bakmaya maskeyle gidiyor sanirim :D

Konuyla alakan yoksa savunmada yapma bari dostum yani seni alakadar etmiyorsa niye yazıyorsun bi salın artık