Konu: Tunny Beknov / Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 129 defa)

#0 - 20.05.2021 13:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tunny Beknov @Heavy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rosalie Madelyn @akaVestro / Audrisa Allys @iamfinxyy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.05.2021 - 00.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 10-57 VICTOR durumuna girildi ve şahıs bir yerde durduruldu, FOXTROT devam edildi ve sonrasında şahısa güç uygulandı. Akabinde yazdığı şeyler zaten SS'de gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/719214909145088030/844697437452894269/sa-mp-022.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 20.05.2021 13:08
Dün gece realde doğum günüm olduğu için alköllüydüm, bunu sadece bilgi olarak söyledim.

Ben aracım ile polislerden kaçıyordum, en son ana yol üzerinde motorum bozuldu ve koşarak kaçmaya başladım. Polislerin çoğunu atlattım ve arkamdan bir stajer polis memuru aracı tek başına kullanırken her hangi bir emote vermeden aracı ile beni ezdi, üstüme çıktı canımı biraz götürdü. Pizza'cının orada Sadler marka araç vardı ve sahibinin aracı çalıştırmasını bekledim, o sırada hareket ederken emote hazırlıyordum. Sadler marka araç çalışınca F bastım fakat Pizzacı motoruna gitti. Beni Polis aracı ile ezen stajer memur her hangi bir emote vermeden silahını çekti ve Deagle marka silah ile bana 3 el ateş etti, 1 tanesini kaçırdı fakat 2 mermide düştüm. Bende sinirlendiğim için öyle bir lafta bulundum tamam bu bir hata fakat bunları çekmek zorunda değilim. Beni yanlış anlamayın sivil insanlar TROLL yapıyor ona eyvallah diyip rolüme devam ediyorum ama bunu VCPD'den beklemiyordum, ben realde bunalmadığım kadar oyunda fazla bunalıyorum ve sinirleniyorum.

Polis yönetim ekibinden bir ricada bulunacağım, lütfen VCPD oyuncularımıza uyarıda bulunun, dün bir yetkili uyarı yapmış, PM'den kısaca konuşmuştuk. Eğer bir suçum varsa canınız sağ olsun, cezamı çekeyim. Benim  tek diyeceğim şey var, haklı durumdayken böyle insanların rolümüzü bozmasını istemiyorum, bu oldukça can sıkıyor.

Teşekkür ederim, iyi roller, iyi forumlar.

#2 - 20.05.2021 13:18
Dostum bunny yapa yapa (zıplaya zıplaya) kaçtın. Ek olarak tackle atınca anim bozdun. /b'den "NONRP?" yazıp kaçmaya devam ettin. Burada hatalı olan sen gibi durmuyor musun? Ayrıca arkanda bir sürü polis vardı, zıplaya zıplaya kaçtığın için aranızdaki mesafe arttı sadece.

Bu da Audrisa karakterinin gözünden olay.

Burada bende hata yapıp /b kullanıyorum, hatamı anladım, gerekli görülürse cezaya razıyım.

Hepsine ek olarak: Pizza motoruyla kaçmayı denediğin için ateş açıldı, boş yere kimse birine sıkmak istemez.
« Son Düzenleme: 20.05.2021 13:34 iamfinxyy »

#3 - 20.05.2021 15:15
Selamlar. Eğer kendini rahatsız hissediyorsan oyundan çıkıp biraz dinlenebilirsin, zorla oyuna sokmuyorlar kimseyi. PIT demirleriyle Ocean Docks tarafında seni düşürdü evet. Orası hatalı desek, sana /tackle komutu ile orada müdahale edip, seni etkisiz hale getirdiğimde neden hiç bir şey olmamış gibi kaçtın? Üstelik bunu yaparken emote bile vermedin. Neden tavşan gibi sekiyordun?

VCPD gemi bir gibi oluşum, mürettebatta kim ne hata yaparsa herkes çekebiliyor fakat senin OOC kanalı kullanıp bu tavrı takınıp tüm üyelere hakaret etme hakkı tanımıyor. Rolü hatalı buluyorsan, ihlal yaptığını düşündüğün oyuncuya şikayet açabilirsin. Seni garajdan kodeslere çıkarırken ellerin kelepçeli bir şekilde kaçtın, vesaire vesaire. IC jailden kaçmak için her yolu denedin. Yaralıya düştüğünde "Yaralı Kuralı İhlali" ya da "Hatalı Emote" gibi şeyleri hesaba bile katmıyorum. Bu kadar uzun yazma sebebim seninle sürekli geçmişte her rolde sıkıntı yaşamamız, aleyhine bir rol gerçekleştiğinde hemen /b ile bölüp tüm rol yapma şevkimi yok ediyorsun.

Şahitliğimi onaylıyorum. İyi ve seviyeli forumlar dilerim.  :vice:
« Son Düzenleme: 20.05.2021 15:18 akaVestro »

#4 - 20.05.2021 18:30
Alkollü iseniz gidip uyuyabilirsiniz, ekstra role girme çabanıza gerek yok. Bu bizi ve Vice Roleplay bünyesinde rol yapan arkadaşları da ilgilendirmiyor. Tamamen sizin sorununuz, ceza alacaksınız.