Konu: Yeni oyuncular için araç piyasası. [Tartışmaya açık]  (Okunma sayısı 257 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.05.2021 18:24
Sorun : Araç piyasasının yeni başlayanları kötü etkilemesi.

Önerim : Kötü bir araç olsa bile örnek Premier yada Sunrise zam gelmişti bunların eski fiyatlarına dönmesi.

Daha iyi fikirleriniz varsa yorum olarak yazabilirsiniz konu tartışmaya açık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.05.2021 18:27
Premier kötü bir araç değil , hızı vs gayet yerinde fiyatına göre , tipi desen klasik , normal şık bir araç. Hem taksilerin iş yapabilmesi adına hem de hard-rp konsepti gereği araca ulaşımın aşırı kolay olmaması gerekiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.05.2021 18:51
Premier kötü bir araç değil , hızı vs gayet yerinde fiyatına göre , tipi desen klasik , normal şık bir araç. Hem taksilerin iş yapabilmesi adına hem de hard-rp konsepti gereği araca ulaşımın aşırı kolay olmaması gerekiyor.

Tabi herkese farklı görünebilir ama yeni oyuncularıda sıkmaya gerek yok illa premier fiyatı düşsün demiyorum kötü olan araçlara bile zam yapıldı bunlar eski fiyatlarına geri çekseler daha iyi olur. Hem bunu lüsk araçlar azalsın diye yapmışlar diye duydum ne gerek var kötü araçlara zam getirmeye?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.05.2021 19:02

Tabi herkese farklı görünebilir ama yeni oyuncularıda sıkmaya gerek yok illa premier fiyatı düşsün demiyorum kötü olan araçlara bile zam yapıldı bunlar eski fiyatlarına geri çekseler daha iyi olur. Hem bunu lüsk araçlar azalsın diye yapmışlar diye duydum ne gerek var kötü araçlara zam getirmeye?

Çünkü düşük model de olsa araç araçtır , Sadler ile bile 137 yapılıyor , yeni oyuncu bir şeyleri emek vererek elde etmeli. Para kazanma açısından problemler var dersen desteklerim , truckera sıkışmış bir düzen var , herkesin ulaşabileceği rolsel meslekler sistematize edilmeli , diğer oyuncuların insiyatifinde olmayan rolsel meslekler de gelmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 19.05.2021 19:46
Gerek görmüyorum açıkcası, sunucuda para kazanmak çok kolay oldu. Ek olarak zaten sunucuda aktif galericilik rollerini sürdüren kişiler var sıfır almak yerine oyuncuların yönettiği galerilere gidip ucuz fiyata premier, tampa gibi ucuz yollu vergisi ve bakımı düşük araçları alabilirler. Roller ve arada meslek sistemleriyle birlikte zamanla üst sınıf araçlar alıp o şekilde devam edebilirler, bir iki günde şehire yeni gelen bir adamın premier veya onun segmentinde araç alması saçma.
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
ephedrine,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 20.05.2021 00:46

Çünkü düşük model de olsa araç araçtır , Sadler ile bile 137 yapılıyor , yeni oyuncu bir şeyleri emek vererek elde etmeli. Para kazanma açısından problemler var dersen desteklerim , truckera sıkışmış bir düzen var , herkesin ulaşabileceği rolsel meslekler sistematize edilmeli , diğer oyuncuların insiyatifinde olmayan rolsel meslekler de gelmeli.

Para kazanma açısınıdan konu açsam yönetimin kabul etmiyceğini biliyorum bu belki kabul oyuncular rahatlar diye düşünerek açtım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 20.05.2021 16:26
Zaten para zor kasılıyor, oyuncuların genelde düzgün para kazanabileceği tek meslek trucker, buna rağmen araçların bu kadar pahalı olması ve vergilerininde bu kadar uçuk olması abartı bence. Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 20.05.2021 17:24
desteklemiyorum, oyun içerisinde bulunan en hızlı dört kapılı araç premierdir.
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Roarin,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 20.05.2021 17:49
Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 20.05.2021 17:56
Desteklemiyorum, sunucuya yeni başlayan oyuncular 7/24 meslek kasmasına gerek duyulmuyor bence. Bir oyuncu en güzel ve çok parayı rol ile kazanabilir ki kendim de bu şekilde kazandım hep. Premier fiyatı bence ucuz bile. Yeni başlayan oyuncular süper arabaya binme hayali kurmamalı. 11.000$'a bile araç bulunuyor. Her şeyi hazırda beklemek yerine bazı şeyleri emekleyerek kazanmak daha güzel bence.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok