Konu: [18.05.2021 - Fyodor_Leonard] Yaralı kuralı, Fear-rp İhlalleri.  (Okunma sayısı 95 defa)

#0 - 18.05.2021 15:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fyodor Lenard @Drakenj

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lucifer Pyatrow @Stalyn97 George Mcgregor @clexy Henry Dunkirk @Boogeyman  Zlatan Gavrilo @raolex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.05.2021 23.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Bir kişi tarafından esir alınma, yaralı duruma düşürülme, sayıca azınlıkta bırakılma gibi durumlarda kişilerin eyleme uğrayan(esir alınan, yaralı duruma düşürülen, sayıca azınlıkta bırakılan) tarafın diğer tarafa karşı FearRP zorunluluğu bulunur. Aksi halde kişilerin CK izinleri(YALNIZCA YÖNETİM TARAFINDAN) verilebilir, yönetim insiyatifine bağlı olarak da FEAR-RP ihlali kapsamında cezaya tabii tutulabilirler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle herkese iyi günler dilerim,
Oyun içinde karakterim, George'un mekanında, Luci ve George ile mutlu bir haber kutlayıp sohbet ediyor. Mekan açık değil, kendi mekanımız olduğu için içeride kutlama yapıyoruz kendi aramızda. Kural ihlali yapan arkadaş bir anda mekana giriyor ve içki istiyor. Başta gereksiz bir agresif rol yapmadan mekanın kapalı olduğunu ve çıkması gerektiğini söylüyoruz. Fakat ısrarcı olarak mekan içinde hiç anlamı olmayan bir agresif rp gerçekleştiriyor. Kyros'a küfür ederek sert bir şekilde içki istediğini belirtiyor. Ardından Luci ve George karakterleri agresif yapılarından dolayı adamı çekiştirerek mekandan atma emoteu vermesine rağmen, arkadaş bir anda bana saldırmaya çalışıyor. 3 kişiye karşı tek(üstelik Lucifer karakterinin kas ve dayanıklılık seviyeleri oldukça yüksek) olmasına rağmen, böyle bir rol içine girmesi fear-rp ihlalidir. Bu zamana kadar kendisine dokunmuyoruz, saldırıya karşılık vererek arkadaşı yaralı durumuna düşürüyoruz mecburen. Yaralı halde olmasına rağmen defalarca küfür ediyor, hem oyun dışı hem oyun içi uyarmama rağmen bu ihlale devam ediyor. Son olarak da yaralı durumundan çıktıktan sonra kibarca kapının önüne atacakken arkadaşı, birden bana saldırıp yaralı durumuna düşmeme sebep oluyor :) Burada da bir yaralı ihlali durumu söz konusudur. Gayet keyifli bir rol ortamındayken, arkadaşımız geldi ve gerçekten tüm rol yapma isteğimi kaçırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kendi aramızda rol çevirdiğimiz için, böyle saçma bir olaya dahil olacağımı tahmin etmiyorduk. Bundan dolayı ekran kaydı almadık. Olay içinde alabildiğimiz tüm ssleri paylaştım. Umarım yetersiz olmaz. Bunun dışında olaya şahit olan tüm arkadaşlar da durumu anlatacaktır diye düşünüyorum. Arkadaş oyuna yeni başlamış sanırım pm'den biraz konuştuk, gerekli rol desteğini almasını öneriyorum ve gerekli cezayı almasını talep ediyorum. Herkese iyi forumlar.

#1 - 18.05.2021 17:48
Şahitliğimi onaylıyorum,  anlattıklarına ek olarak söyleyebileceğim bir şey yok gibi duruyor. Bu oyuncular bu sunucuya başvuruyla alınmıyor mu? Neden bu tarz rol bilgisi düşük kişilerle karşılaşıyoruz? Başvuru olmasa yakınmayacağım...

#2 - 18.05.2021 18:52
Şahitliğimi onaylıyorum ek olarak kişinin rol bilgisinin çok zayıf olduğu bariz bellidir. Kendisinin şimdilik ceza almamasını, rol dersi verilmesini eğer aynı kural ihlallerini tekrarladığı takdirde ise ağır bir ceza verilmesini talep ediyorum.

#3 - 18.05.2021 18:59
Şahitliğimi onaylıyorum. Bu şikayetçi olduğumuz kişinin log kayıtlarına baktığınızda kişi 2-3 defa yaralıya düşüyor fark ettiğiniz üzere, kişiyi ilk başta yaralıya düşürüyoruz Kyros'a saldırdığı için, sonrasında kalkıyor içeriye MİX ile birlikte iki kişi daha giriyor, Fyodor ve o üç arkadaşı bize saldırıyor, savaştan galip çıkıyoruz teki kaçıyor diğeri ile bu arkadaş kalıyor sonra diğerini mekandan gönderiyoruz bu arkadaş gitmiyor ısrarla sonrasında kalkıp yaralıdan EMOTE dahi vermeden, bakın EMOTE dahi vermeden kalkıp bizim arkadaşımıza  Kyros'a saldırıyor. Kayıtlara bakmam diyorsanız zamana ve tarihe bakabilirsiniz ilk ss'de kişiyi yaralıya düşürmüşüz son ss'de  kişi tekrar yaralıya düşmüş ama aynı zamanda Kyros'uıda düşürmüş. Çok yorum yapılacak bir şey yok bence insiyatif dahi kullanılmadan gerekli cezasını almalı.

#4 - 19.05.2021 01:36
Benim olaylarla bir alakam yok bara girdim Fyodor denilen kişiyle kavga çıktı bana da yumruk gelince karşılık verdim. Fyodor biraz hatalı rol yaptı şahitliğimi onaylıyorum olayın benle alakası olmadığı için şikayet de bana değil yorum yapmayacağım daha fazla.

#5 - 19.05.2021 03:30
Merhabalar,
Fyodor karakteri ceza alacak, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.