Selam dostum, savunmamı tek mesajda yapacağım.
Aracın kapısını açmayı dener şeklinde bir emote veriyorum, orada atmayı durduramadım. Birlik üyesi olan Michael aracı çaldığı için /f kanalından onu uyarıp arabayı getirmesini söylüyorum. Eğer ikinci emoteu görüyorsan, seni araçtan atmıyorum. Kapın açık olduğu için, kapını açıyorum ve kafanı direksiyona vurmaya başlıyorum.(lol, emote takibi yapmıyorsun sanırım amacım seni araçtan atmak değildi, animasyonu iptal edemedim) Bir zenci mahallesine gelip(bölgeyi sahiplendiğim yok), 4-5 kişilik grubun içerisinde /sanırım/ araban olduğuna güveniyorsun ve bizimle şakşak geçmeye çalışıyorsun, evet bunu videonda görebilirsin. Sıfır Fear-RP ile rolüne devam ettiğin için verilmesi gereken tepkiyi veriyorum. Ceylan gibi sağ sola koşmaya başlıyorsun ve gelip aracına biniyorsun, bunları anlatmaya gerek yok.
Özet geçmem gerekirse, her şey videoda var ve hatalı olduğumu düşünmüyorum. Korkusuz rol yaptığın için seni dövüyorum evet, Yajeel'e sıkması için kulağına fısıldayıp emir veriyorum.
Edit: Yazım hatasını düzelttim.
Edit2: Senin de sunucu ve genel roleplay kurallarını bilmediğin ve nasıl 13 seviye olduğuna şaşırıyorum.