Konu: [16.05.2021]Timur_Lebedev  (Okunma sayısı 344 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.05.2021 12:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur_Lebedev @cebenay7

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Downtown  Felipe_Garrido

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.05.2021 12:35 suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-RP, trolling, OOC kışkırtma (nezaket)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sabah oyuna girdiğimde bu arkadaşla karşılaştım, arkadaşın birliğinin 10 gün illegal kural ihlali olmasına rağmen yediği laflara dayanamayıp saldırmaya başladı, sonrasında pm atarak kışkırttı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın uyarılmasını, veya ceza almasını rica ediyorum, iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 16.05.2021 14:16 insankasabı63 »

#1 - 16.05.2021 13:02
Kişilerle dün düzgünce konuşmaya çalışırken küfür ettiler anneye felan, olayı yasağınız olmasına rağmen siz başlattınız, bende oluşum şikayeti açıyorum kanıtlarımı biraz sonra atacağım.

#2 - 16.05.2021 13:11
Görüldüğü üzere aramızdaki tartışmayı onlar başlatıyor, fitili onlar ateşliyor.

#3 - 16.05.2021 13:15
Kişilerle dün düzgünce konuşmaya çalışırken küfür ettiler anneye felan, olayı yasağınız olmasına rağmen siz başlattınız, bende oluşum şikayeti açıyorum kanıtlarımı biraz sonra atacağım.
Sana açılan şikayeti göz önünde bulunduracaksın, bugünün konusunun şikayeti açılmış ve karşılığı veren ilk sen olmuşsun olayın sonrasında pm atıp tehditkâr konuşmuşsun, KİN beslediğini burada ortaya çıkarmış oldum, savunmanızı yapın.

#4 - 16.05.2021 13:38
Sana açılan şikayeti göz önünde bulunduracaksın, bugünün konusunun şikayeti açılmış ve karşılığı veren ilk sen olmuşsun olayın sonrasında pm atıp tehditkâr konuşmuşsun, KİN beslediğini burada ortaya çıkarmış oldum, savunmanızı yapın.
Tehdit etmiyorum aynı şekilde şikayet açacağımı söylüyorum ve dün kavga etmişiz sana bugün tombişim diye seslenemem Rusların nasıl insan olduklarını araştır rolümü hakkıyla yapıyorum sana mekanımın önünden gitmeni söyledim beni dinlemedin zaten özellikle seni sistemsel düşürmedim bıraktım sonra meslek aracına atlayıp kaçtın madem illegal yasağın var ben sana vurunca direk kaçacaktın sende bana saldırdın benimki ihlal ise ihlale ihlal ile karşılık verdin savunmam bu kadar ekran görüntülerini attım zaten

#5 - 16.05.2021 13:40
Ve açıklamanda yazmışsın YEDİĞİ LAFLARA DAYANAMAYIP benim ihlallerim var mı yok mu görmeden önce kendinize bakın dostum önce birlik açınca neler yapılacağını öğrenin.

#6 - 16.05.2021 13:41
Ha bu arada benim illegal yasağım yok bilgin olsun sizin var burda suçlu olan sizsiniz :)

#7 - 16.05.2021 14:12
Tehdit etmiyorum aynı şekilde şikayet açacağımı söylüyorum ve dün kavga etmişiz sana bugün tombişim diye seslenemem Rusların nasıl insan olduklarını araştır rolümü hakkıyla yapıyorum sana mekanımın önünden gitmeni söyledim beni dinlemedin zaten özellikle seni sistemsel düşürmedim bıraktım sonra meslek aracına atlayıp kaçtın madem illegal yasağın var ben sana vurunca direk kaçacaktın sende bana saldırdın benimki ihlal ise ihlale ihlal ile karşılık verdin savunmam bu kadar ekran görüntülerini attım zaten
Son üç veya dört günden beri yanımıza gelip refuse roleplay şeklinde gelip "Kadirov artık burada." diyip gaza basman bir süre sonra bu karakterlerin olayın gelişmişliğine göre sinirlendiler, rusların nasıl bir insan oldukları umrumda değil, zaten illegal yasağımın olduğunu bende biliyorum IC tehditkâr konuşman "Mekandan ikile" "Mermi yiyeceksiniz" sözlerinide göz önünde bulunduralım. Dediğim gibi sen sadece bu şikayetle sorumlusun başka olayları karıştırmakta sorumlu değilsin. Savunma yapıldığına göre yetkililere konuyu devredebilirim.
« Son Düzenleme: 16.05.2021 14:16 insankasabı63 »

#8 - 16.05.2021 14:20
Şahitliğimi onaylıyorum, şimdi bak güzel kardeşim son iki üç gündür sen arabayla bizim yanımızdan geçip " Kadirov artık burada haberiniz olsun" "Buradan gitmezseniz silah patlayacak" gibi laflar dersen ve bunu iki üç defa daha yaparsan en sonda ıc olarak tepkiyide görürsün. İllegal yasağımızın olduğunu biliyorsun. O zaman niye tehditkar konuşuyorsun, sonra sana tepki konuluncada ağlıyorsun ve ilk siz başlattınız diyorsun attığın sste yine sen yazmışsın " KADİROV ARTIK BURADA DİYE" körsen gözlük takmanı tavsiye ediyorum.  8) Ayrıca roleplayda fear rp diye birşey var 7 kişi karşısında araçla geçip tehditkar konuşursan sonrada tabikide doğal olarak tepkiyi görürsün.
« Son Düzenleme: 16.05.2021 14:23 Downtown »

#9 - 16.05.2021 14:39
Kavga ediyorken kamyona atlayıp kaçmak gibi bir rol sergilememişiniz sergilediğiniz rol saçma bir rol sonra kendiniz ilk lafı atıyorsunuz ssde de gözüküyor sonrada benim arkadaşıma şikayet açıyorsunuz Rol bilginizin olduğuna emindiniz değil mi?
"ilk lafı atıyorsunuz" Şimdi buna bir açıklık getirelim, eğer gözlerin iyi görüyorsa o ilk spoilerde ki sste neler olduğuna bakabilirsin, son bir ekleme daha yapacağım arkadaşının avukatı olmana gerek yok o kendisi yazabilir, konu yetkililere devredildi.

Ve illegel yasağımız var gibisinden birşeyler söylemişsiniz illegel yasağı birliğe verilir görünürde birliğin falanda yok yalan söylemeyi bırakmanızı öneririm dostum.
Daha birlik daha yeni sistemsel oluşturuldu, yetkili aktif olmayınca girilemiyor maalesef. Biraz daha yazmaya çalışırsanız size özel şikayet açacağım.
« Son Düzenleme: 16.05.2021 14:40 insankasabı63 »