Konu: John_Stanley şikayet.  (Okunma sayısı 128 defa)

#0 - 15.05.2021 19:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John Stanley-İnfarkt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.05.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: /dene ihlali, non rp. İl-legal polise sığınması.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ev soyuyordum, şahıs durduk yere geldi. Boyun kilidine almaya çalıştı, 4 kere /Dene attı. Pm'den uyarmama rağmen bu kural ihlallerine devam etti. Sonrasında /dene başarısırız gelmesine rağmen beni duvara fırlattı, yumrukla düşürdü ve polisi aradı. Gasp kural ihlali yaptı, santaj yaparak para vermemi istedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/843156915088916511/843157196535627866/sa-mp-042.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/843156915088916511/843157198216495154/sa-mp-043.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/843156915088916511/843157194638753833/sa-mp-044.png
Ek açıklamalar(varsa): Diğer kanıtları SS almayı unuttum, log'lardan bakılabilir.

#1 - 15.05.2021 21:28

#2 - 15.05.2021 21:36
Karakteri 42 yaşında
.Ve yeterince gücü yok, dayanıklılığı yok.
Ama bunları yapabiliyor.
Ayrıca PowerGaming kapsamından ceza almasını istiyorum.
https://cdn.discordapp.com/attachments/843156915088916511/843194698810392587/unknown.png

#3 - 17.05.2021 01:07
Karakterim yasaklandığı için normalde şikayetine cevap dahi vermezdim fakat rol konusunda biraz bilgilenmen için cevap vereceğim.

Öncelikle sizi ev soyarken gördüğümde ben de ev soygunu yapmak için aracımla geziyordum ve bir evi soyduğunuzu gördüğümde bunu illegal karakter olduğumdan kendi doğrultumda pozitif olarak yönlendirmek istedim ellerinizde çuvalla sizi gördüğümde önce ne yaptığını sordum ki evi bariz bir şekilde soyduğunuz belli oluyordu, sormama dahi gerek yok herneyse ardından sizi emot ile boyun kilidine aldım fakat ben sizi boyun kilidine aldığım için /dene komutunu kullanmadım benim karakterimin yaşına laf ediyorsunuz fakat karakterinizin kız karakter olup elinde çuval olmasını göz ardı etmeniz mantık çerçevesine bir hareket mi orası size kalmış.
Benim /dene komutunu kullanma sebebim /do Kişinin hareket etmesi imkansızdır emotunu verdiğim için gerçekleştirdiğim bir şeydi sizi boyun kilidine almak için /dene atmadım orada olmadığında ard arda da atmadım zaten tekrar hareketsiz kalmanız için sıktığımı belirttim emot ile ardından tekrar /dene attım ve başarısız olduğumda sağ ve sol ellerimle yakalarınızı tutup sizi duvara vurup  sert bir kafa geçirdim. Karakterinizi IC olarak sistemsel öldürdüm ve karakteriniz yerde kaldığında gasp kural ihlali yapmadan bana bir miktar para verirsen seni memurlara ihbar etmeyeceğimi söyledim fakat sen oralı olmadın IC olarak rolü yönetsen bir sıkıntı yaşamayacaktın bile ardından beni IC olarak kaile almadan /pm kanalıyla rol bölmeye başladın her neyse memurları arayıp seni yakalattıktan sonra illegal karakterimin rol mantığıyle memurların tüm dikkatini sana odaklayıp o soyamadığın evi sistemsel kendim soydum ardından senin çaldığın eşyalar benim evimden çalınmış gibi yapıp onları da alıp IC rol döndürerek öylesine pawnshopa satma rolü döndürdüm ki karakterimin illegal olduğunu daha da iyi anlamışsındır umarım. İllegal karakter polise sığınmaz diye bir olay yok illegal karakterim IC olarak memurlara seni paket ettirip kendi işlerini yoluna koyup hem senin soyamadığın evi soyup memurların dikkatini sana yönlendirip senin çaldığın eşyaları da rolsel olarak satıyor ki madem şikayet açmışsın şunu da söylemekte fayda var karakterin sistemsel öldüğünde bekleme süresi dolduktan sonra memurların geldiğini görüp yerden emotesiz bir şekilde kalkıp burittona koşup binip non-rp yapıp kaçmana bir şey demedim. Lütfen bir karakterin illegal olmasını VCPD hattına telefon açamayacağı anlamına geldiğini düşünmeyin ben bir çete üyesi olsam kendi çete üyemden birisine bu muhabbetleri yapsam veyahutta kendi yararıma olmayan hiç bir akıl karı olmayan şeylerde IC memura başvursam o zaman size tek bir kelime dahi etmezdim.

IC olarak sizi memurlara paket ettirdikten sonra soyamadığınız evi soyduğumun ayriyetten sizi paket ettirip sizin de çaldığınız eşyaları benimmiş gibi davranıp teslim aldığım roller.

Daha da cevap vermeyeceğim, iyi geceler size.

#4 - 17.05.2021 14:32
Karakter yasaklı.